Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

buna fetelor
scuze ca nu am mai dat nici un semn dar am terminat cu targul
de-abia luni (s-a mai prelungit o zi) si acum sunt prinsa cu fabricrea rochiei pt serbarea Sarei. dar multumesc tuturor fetelor pt urarile facute privind vanzarile la targ (am vandut binisor dar am inghetat si mai binisor) si pt complimentele privind copiii si desenele (olga parca tu erai- multumesc mult)
Acum la targ a fost frumos dar si fff frig si obositor. Am avut standul afara si am cam inghetat.Dar am cunoscut si multa lume si am primit i feed-back-uri f bune privind bijuurile. Data viitoare va fi mai bine.
Androix, scuze, nu am mai apucat sa iti scriu. Am tot crosetat la bijuuri (mi-era frica ca am clienti si nu am ce sa vand) dar poate vb dupa ce termini si tu cu targul, sa facem un schimb de experienta.Tagul tau unde se tine? As baga si eu o vizita pe acolo, daca nu este prea departe.
Vanzare buna oricum, sa vinzi toate margelele.

In ceea ce priveste raspunsurile obraznice noi suntem campioni cred. Sara are si tonul si raspunurile necorespunzatoare. O apuca cateodata cate o criza de asta de iserie de imi vine sa dau cu ea de pamant. Si mai nou stiti ce imi zice? ca ea nu etse o papusa sa fac ce vreau eu cu ea.Este un om si nu vrea sa faca ce zic eu.pana si la bagarea maieului in ciorapi are crize de personalitate.tb sa il bage asa cum vrea ea, adica somoiog si eventual si jumatate pe afara.O las si eu si doar verific eventual sa nu fie cu mijlocul gol.In rest nu o lesina daca are maieul bagat aiurea in ciorapi.Decat scandal mai bine asa. Dar sunt si momente cand ma scoate din pepeni...mai ales cand tipa la mine ...atunci ii spun ca nu vb cu ea daa vb asa si nu are decat sa vb singura. Si se mai potoleste si imi zice ca este obosita sau ii este foame sau pur si simplu nervoasa...de-aia vb asa. Auzi la ea...
Mai nou imi baga placa ca ma joc mai mult cu david si cu ea nu...ceea ce nu este adevarat, dimpotriva chiar. Dar in ultimul timp am tot avut treaba cu margelele, targul, acum cu rochia ei de serbare si cred ca imi simte lipsa.David este si el gelos ca stau mai mult cu ea si o a inceput sa o pocneasca pe Sara cum o vede.
O scuipa, o bate ....ce mai, incearca sa o elimine cu puterile lyui de 1 an si 11 luni.
Sa va spun acum ce am patit cu serbarea sarei.pt ca eu sunt singura care am optat sa ii fac sarei costumul de serbare educatoarea stiti ce mi-a spus zilele trecute? sa o imbrac in costum de baiat ca cica nu sunt destui baieti... Am ramas masca si i-am spus ca eu pe Sara nu o imbrac in costum de baiat. Ori in rochie ori deloc.
Ca sa vedeti ce pot face unii oameni..

Cu cresa am facut-o fleasca ca sa nu zic altceva...nu mi-l primesc deocamdata pt ca David incepand cu vaccinul de 6 luni nu a mai fost vaccinat. Facea reactii urate la ele si a fost si suspect de astm ceva timp, facand tratam cu Singulair timp de 6 luni pt asta. Ma rog, acum, desi am hartie si de la dr de fam si de la pediatru ca are contraindicatie de vaccinare fiind alergic nu mi-l primesc in cresa ...Ca in Romania. Tb sa il duc la IOMC sa il vada si dr de acolo...Cica sa dea si aia cu subsemnatul ca nu poate face vaccin.Asa ca daca stie cineva un dr bun, pediatru de preferat, in IOMC Alfred Rusescu, la care as putea merge i-as fi recunoscatoare. Ca nici macar nu stiu la cine sa merg cu copilul
Va pup acum catb sa ma duc sa cos rocia mandrei...sa vedem ce o iesi. Va arat si voua ...daca nu o fi prea urata..
mami de minuni Sara si David
www.adelebijou.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt racita cobza ca nu puteam sa scap ieftin daca astia imi tot tusesc in nas. Sambata cik ma ninge la targ cred ca stau acasa in cazul asta.

Sufletzica, ma bucur ca ai avut succes la targ. Am mai citit ca in ciuda vremii au fost vanzari bune. Targul meu se tine la universitate, in curtea muzeului mun. bucuresti, in diagonala de TNB. Daca e frumos te astept sa ne vedem.

Gata, ma duc ca mucii nu-mi dau pace, si mai am de lucru, nush cum fac ca mereu ma loveste inspiratia pe ultima suta de metri. Cu greu am reusit sa va citesc pe sarite asa ca nu raspund, dar va pup pe toate

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari!
Eu sunt bolnava de vreo 2 saptamani, am ajuns la antibiotice tari ca nu se mai putea, raceala cu dureri de cap si oase, gatul praf, febra. Nici Alyssa nu se lasa mai prejos, a avut exantem viral, apoi raceala si de ieri are iar febra 39°C si tuseste, mi se pare tot ceva viral.
Vorbeati de obraznicii...cred ca suntem campioni! Are perioade cand e ff nervoasa si raspunde urat, uneori se rasteste la mine "stai zitta!"(taci!), "chiudi becco!" (asta-i un fel de "ciocu' mic"), "stupida mamma!"(no comment), "vai via" (pleaca) si altele...probabil aude la copiii de la gradinita...bine ca nu le zice in romaneste ca picam io de "maestru".
Alyssa nu stie sa socoteasca, abia a invatat sa numere corect (inainte numarą mai multe decat erau de fapt), cunoaste numerele in italiana, romaneste si engleza...stie unele litere dar nu le scrie, nu stie sa-si scrie numele si nici sa spuna unde sta si numere de telefon cum stiu unii dintre ai vostri pui...oricum, mi se pare destul si atat, se vad progrese in continuare si suntem multumiti.
Gata ca ma cheama datoria...am dormit doar 3 ore azi noapte si atomika deja de la 7 imi freaca bietu' neuron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Multumesc pentru raspunsuriO sa incerc sa-i dau zilnic para si prune uscate si sper sa rezolvam problema.

Tdi, Androix, cuscra multa santatate va doresc.

Sufletzica spor la "croit" rochitza.Eu sunt asa de " doua maini stangi" la chestiile astea incat nici nu indraznesc sa ma gandesc la asa ceva.Sa ne arati cum a iesit.

Mercedes cum v-au iesit analizele?

http://www.youtube.com/watch_popup?v=vOhf3OvRXKg
Mie mi-a placut foarte mult.
Nu stiu sa-l pun altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simona- in limite normale unele altele nu le stiu descifra dar aproape de limite, ma voi linisti dupa ce mi confirma dr.

In alta ordine de idei acum 18 ani mi-a murit mama.E total aiurea cand iti dai seama ca de atatia ani nu mai e fizic langa noi...

Sanatate la cei raciti sa va treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mercedes-sunt alaturi de tine azi. Luna viitoare se implinesc 15 ani de cand a murit mama mea, asa ca stiu ce inseamna.

Teddy si Androix-sanatate multa!

Teddy-sa stii ca si eu ma bucur cam de acelasi tratament din partea Mayei. Adica acelasi gen de replici, in romana si engleza, ca deh, am copil bilingv. Vai de noi cand vor ajunge adolescente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Gata cu serbarea.Uitati aici poze cu rochita buclucasa...A iesit asa draguta ca m-am hotarat sa le mai fac copiilor hainute.Macar cele de vara ...

http://www.dropshots.com/adelas

Androix bafta la targ. Te vizitez duminica daca se mai indreapta vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adela, tare frumoasa a iesit rochita, super!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simona, fantastic link-ul tau, nu am vazut niciodata asa ceva... un talent iesit din comun. Initial am crezut ca e un copil, dar m-am linistit, e mai mare un pic.

Mercedes, , nu stiu ce sa-ti spun altceva, desi stiu ca oricit de multi ani ar trece, nu este o zi peste care sa treci chiar usor.

Omustata, noi sintem din nou in aceeasi situatie, cu cutremurul adica. Ne-am luat bilete pentru Romania, eu si cu copiii si din nou vrem sa evitam blocul parintilor lui Octav si al prietenei mele. Rau este ca vom ajunge in Bucuresti pe la ora 13, iar a doua zi dimineata plecam la mare. Nici nu stiu cum sa facem, ca imi vine sa duc bagajele si sa plecam chiar in seara respectiva spre mare, sa ajungem dimineata si ne vom odihni acolo... Dupa toate cutremurele din ultimul timp sint la fel de ingrozita de ele, despre Octav nu mai spun... dar eu zic sa ma vad intii din nou pe pamint si dupa aceea ma gindesc la cutremur, ca eu zbor prima data dupa ce au cazut acele avioane... si nici cu asta nu sint foarte impacata.

Altfel, sint tare fericita ca ne-am hotarit sa plecam, dupa ce luni de zile am zis ca nu, ca nu avem cu ce, ca-mi va fi greu singura cu toti (Octav nu poate pleca pentru ca-i taie somajul daca iese din tara), ca vreau sa lucrez etc., o gramada de motive erau pentru a ramine aici. Am dat caruta de bani pe bilete, pentru ca nu le-am luat cind au fost specialuri, dar nu-mi pare rau. Evenimentele triste din viata unora dintre fete de pe aici si a altor oameni pe care ii cunosc, au contribuit mult la luarea acestei decizii. Nimic nu mai sta in picioare cind te gindesti ca astazi ai parintii si miine nu mai sint: ma duc sa-si vada copii bunicii si bunicii nepotii!

Vom fi in Romania de pe 29 iunie pina pe 25 august. Vom sta vreo 20 de zile la mare, a luat mama lui Octav bilete, vreo doua saptamini la ai mei si tot vreo doua la ai lui Octav, prietenii foarte buni pe care ii avem vor organiza o expeditie adevarata sau poate doua pe munte (cu cort, cu dormit in cabane, pe priciuri... abia astept), unde voi merge cu copiii...

Si vreau sa va vad, pe toate, pe unde trec! Am spus!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, Androix, sanatate multa!

Cum au fost tirgurile? Am vazut rochita frumoasa cu buline, trebuie sa fie ceva sa poti face lucruri din astea pentru copilul tau! Eu am doua miini stingi la asa ceva...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput