Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Mercedes spune:
omustata,nelia-gata mi-am revenit, incerc sa inchid intr-un sertar acea stare. De regula incerc sa fiu tare dar in preajma aniversarii ma mai apuca starea de melancolie..
La multi ani doamnelor!
cu aceasta ocazie eu azi am venit mai repede acasa si ma pregatesc sa merg la mini serbarea de 8 martie dedicata mamicilor la gradi. Au pregatit in secret cantecele si poezii (fara sa aduca acasa poezii sa repetam) in schimb am surprinso spunand in baie o poezie si cantand... cand am dat de ea ,, mami, ups nu trebuia sa auzi asta e secretul de la gradi,,.
Fetelor vostre le plac rochiile? bia toata ziua cat e acasa isi imbraca rochitele dar doar cele cu care se poate invarti si sandalele cu tocuri( vb vine au un pic de toc si ies alea in evidenta si normal aia ii place) si danseaza se invarte toata ziua.
Degeaba are fustite ca nu si nu... . Azi va fi imbracata intr o rochie verde lunga si normal care se invarte si cu sandale albe.
sufletzica-felicitari!
andreea.a spune:
La multi ani, mamici dragi!!!
Sa ne traiasca comorile si sa fim fericite si fericiti alaturi de ei!
Androix spune:
oooooo Andreea!
La multi ani, doamnelor! Nu stiu daca e ziua femeii sau a mamei, sau amandoua
Multumesc de urari! La targ a fost nasol ca sambata nu am mers ca a nins, desi jumatate din expozanti au fost si unii au avut chiar si vanzare. Duminica am paralizat de frig acolo si nici vanzarea nu m-a coplesit. Asta e, mai ai parte si de d-astea. Astept urmatorul targ ca nu m-am invatat minte inca. Mai ales acum cand mi-am cumparat si masa special pentru asta
Nu am avut vreme sa ma laud dar Filip mi-a cantat saptamana trecuta E ziua ta mamico, in dar ti-am adus inima. De vreo doua ori a prestat, din care a doua oara in timp ce era pe wc va dati seama ca nu mi-au mai dat lacrimile decat de ras de data asta...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
Androix, si Andrei al meu tot pe wc are cea mai mare inspiratie la povestit si cantat. Mi-a cantat toate cantecele si mi-a spus poeziile pregatite pentru serbarica de azi de la gradinita.
Am avut si activitate comuna cu piticii, am bricolat o felicitare, a fost tare mandru Andrei de rezultat. Va arat diseara poze si filmulet.
Alaturi de SEBI
omustata spune:
La multi ani, Mamici! Noi nu serbam ziua asta aici . Sotul meu zice ca este sarbatoare comunista. Aiurea, cred ca vrea sa scape de un cadou .
nelia-tu ai luat deja bilete si pleci pe 29 iunie? Noi vrem sa plecam pe 9 iunie si eu am zis ca abia saptamana asta incep sa caut. Din experienta mea de facut Romania si retur de 14 ani de zile, nu este bine nici sa iei prea devreme, pentru ca de multe ori preturile promotiale nu se afiseaza decat cu maxim 3 luni inainte de inceperea sezonului. Hai ca m-am speriat. Incep sa caut si eu.
gabitzam spune:
Poze si un filmulet de azi de la gradinita de la Andrei de la activitatea de 8 martie, vedeti aici.
Olga, de-asupra fiecarui mesaj, in bara aceea este un simbol ca un + cu 2 omuleti, daca apesi pe el adaugi userul ca prieten. Era mai de mult timp chestia asta, dar nu era linkul de acum de sub nume la lista de prieteni. Daca te duci in profilul personal este un tab cu lista de prieteni, ii vezi daca sunt online, etc.
Alaturi de SEBI
Androix spune:
Haidi nu mai plange, confirma aici prietenia ca sa nu mai fie 0.
Gabitza, noi nu am avut serbare! Frateeeeeeeeeeee, m-a palit acum! Eu nu am luat cd-ul cu serbarea din iarna cand au facut doar ei. Cum noi ne-am prelungit vacanta foarte mult am uitat si eu sa cer cd-ul si doamnele sa-mi zica ceva. Sper sa imi aduc aminte sa le intreb.
Revenind la perioada actuala nu s-a facu tserbare ca cik au lipsit iarna asta grea foarte multi copii si abia s-au chinuit sa-i reintegreze, sa-i reimprieteneasca si sa le aduca aminte regulile ce sa-i mai invete si poezii cantecele petru serbare.
Ma duc sa pregatesc cina romantica de ziua femeii... bah, io sunt proasta satului! Azi trebuia sa ma las scoasa la restaurant cu toata zapada asta nu sa ma ofer singura sa stau la cratita! Intru mai tarziu sa-l vad pe Andrei la serbare.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
elisor spune:
LA MULTI ANI MAMICI , asa mai pe inserat, sunt super franta, toata ziua am trebaluit si fugit contracronometru desi am primit zi libera de la conducere ca sa ne bucuram de ziua de azi. Am avut si noi o surpriza la gradi, o miniserbare dedicata mamicilor, poezii, cantecele, dansuri cu mamicile, iar bonus un trandafir si o inimioara cu manutele amprenta. Dragut si emotionant cum s-au pregatit ei in secret.
Dupa 19 ani petrecuti alaturi de Dan n-am fost nevoita sa schimb o siguranta si uite c-a venit si ziua cea mare . Calcat, spalat, uscat, plus tv in toata casa au sarit sigurantele, dar de unde sa stiu , primul lucru am pus mana pe telefon si am sunat la Electrica. Madama de la celalalt capat mi-aspus sa verific intai sigurantele. I-am multumit pentru "amabilitate" ferm convinsa ca vrea sa scape de mine . Of course, era o siguranta, dar care , una din cele 8 din casa sau cea de-afara? Cred ca vreo ora m-am conversat cu Dan prin telefon cum sa schimb o siguranta si cum s-o verific, ce-mi spunea la telefon parea simplu dar cand sa fac eu parca aveam doua maini stangi. Intr-un final am reusit dar pierdusem deja o ora si eram in intarziere. Daca nu trebuia sa-mi fac dusul nici ca-mi pasa de sigurantele masii pana venea Dan. Acum mi se pare asa de usor, cred c-am fost paralizata de teama ca nu mai apuc sa fac ce mi-am propus incat nu ma puteam concentra la explicatii.
Si uite asa dupa aproape 20 de ani am aflat si eu cum se schimba o siguranta, ptiu
In final am ajuns in ultimul moment la gradi, apoi am parasutat-o pe Bia la maica-mea si in sfarsit am ajuns cu precizia unui ceas elevetian si la cina programata care s-a dovedit a fi un fiasco asa ca am plecat acasa. Fiasco nu d.p.d.v. al partenerului sau invitatilor sau a cinei (pe care nici n-am apucat s-o servim ) ci a prezentarii care a precedat cina.
Ma doare capul, ma dor picioarele, un final fericit pentru o zi superba in care se presupunea ca ma voi bucura de ea, exceptia serbarea de la gradi, singurul plus pe ziua de azi.
Maine dimi intru sa citesc ce-ati mai scris...va pup!