Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Noi din pacate, pentru ca nu avem efectiv unde tine bicicleta, nu i-am luat lui Andrei asa ceva pina acum.
Alaturi de SEBI
Androix spune:
Nici noi nu avem bicicleta ca portbagajul de logan e incapator da nici chiar asa cand merg cu masina la spalat se sperie baietii aia cand dau sa deschida portbagajul...
In schimb Filip se descurca din ce in ce mai bine pe role. Merge el cam topait asa nu prea are curaj sa-si dea drumul sa alunece lung, cred ca trebuie sa-mi iau si eu ca sa-i arat in permanenta cum merg eu.
Si gata pauza, ma duc sa bucataresc ca a venit pranzul peste mine si n-am facut nimic. Scriem din ce in ce mai rar si mai putin
PS Chris ce mi-ai facut tu mie cu bunataturile alea de la capsa... Am fost ieri prin zona si nu m-am putut abtine si am intrat si am luat un platou de vreo 32 de lei si acum tot dau tarcoale pe la frigider.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mercedes spune:
laura, nelia- mai aveti un pic si dati de baut la zilele fetelor!Nu stiu cum sunteti voi cu ele dar bia isi programeaza bia ba intr un loc ba in altul. Tocmai ieri imi spunea inainte de a adormi sa nu uit de ziua eide parca as putea..
Bia merge pe bicicleta cu rotile ajutatoare chit ca sunt cam in aer dar inca n am avut curajul sa i le scoatem.
V-am intrebat in postarile trecute de scoala, gradi n-ati prea fost harnice in raspunsuri.
Cornelia-si de ce nu esti fericita?? glumeam normal.
Bia se va face,, doctorita de corpul uman,, asta e ultima pe care mi a spus-o.
pisik 4ever spune:
dragi mamici,
noi nu am mai scris de mult deoarece am fost tare prinsi. Ne-am intors inapoi in Franta, ne-am ocupat cu tot mutatul, cautat de casa, gradinita, demarsuri administrative.
Olivia este o fetita mititica, am sa caut pozici sa la trimit pe adresa noastra de mail. Va pup pe toate si pe puiuti, deoarece s-a trezit cel mic si ma cheama la apel!
gabitzam spune:
Pisik, ma bucur ca ai scris pe aici. Ne ciocnim in fiecare zi aproape pe FB, dar chiar nu mai stiam de voi nimic. Sa-ti fie de bine mutarea inapoi in Franta.
Gabi, inca nu mi-am pus problema scolii. Moamaaa, ma ia cu friguri, deja scoala?? Sa vedem cum o sa fie cu legea invatamantului asta propusa.
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Pisik, ! Bine ai revenit, sa va re-adaptati in Franta si asteptam mai multe despre voi, si poze.
Cornelia, Tudora va fi ca Maria, ce role, ce biciclete. In schimb, a inceput sa-i placa patinajul, a avut simbata prima ei competitie, nu a luat medalie, dar i-a placut si de astazi incepe la modul serios, in privat, de doua ori pe saptamina pentru ca vrea si ea sa aiba rochite frumoase si medalii ca Agata.
Cu ziua Tudorei inca nu discutam... II voi face la comanda un tort pentru gradinita, pe 30 vom merge la nasii ei, ca e si ziua nasului pe 28 si o vom sarbatori acolo. Dar eu voiam sa-i fac o surpriza mare, sa ma tin de cuvint, ca ea a zis ca vrea copiii de la gradinita invitati la ziua ei si eu i-am zis ca daca e cuminte, face patinaj si balet frumos, ca are nevoie de sport ca sa se dezvolte sanatos, mai vedem... si a facut micuta, iar mami ar trebui sa-i aduca copiii de la gradinita la ziua ei. Am vrut sa-i fac ziua la scoala de balet, ca au asa ceva, parca v-am mai spus... dar din pacate, se poate doar pe 8 mai, sint ocupati cu alte lucruri de acum pina atunci. Si acum nu stiu ce sa fac... cred ca pina la urma i-o voi face pe 8 mai, cu copiii de la gradinita, acolo... mai am timp pina simbata sa ma gindesc, ca trebuie sa dau un raspuns. Vreau sa fie o surpriza, sa o duc acolo fara sa-i spun, numai ca sper sa vina copiii, sa poate parintii sa-i aduca. Am emotii... macar 5 din 8 citi sint, plus Lisandru si Agata si ar fi minunat pentru ea... plus papusa pe care si-o doreste, e prima data cind cere papusa cadou, sper sa o gasesc.
A patra din stinga o vrea: http://www.angelicdreamz.com/assets/images/ENCRYPTED/BarbieBasicsHeader.jpg
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ada_74 spune:
Gabi, noi doream sa-l dam la 6 ani jumate, dar asta cu gandul ca face grupa pregatitoare la gradinita. Daca se aplica legea noua de la toamna, si grupa pregatitoare trece la scoala, cred ca mai asteptam un an, pentru ca sigur o sa fie mare dezorganizare (ca sa nu zic balamuc).
Sa stii ca este chiar logic ce ti-a spus Bia, inseamna ca nu vrea sa fie veterinar . Apropo de corpul uman, Sergiu e fascinat de ceva timp de subiect. A primit de la unul din iepurasi (ca tare multi au fost) o carte cu puzzle-uri cu corpul omenesc. L-am studiat impreuna, i-am aratat organele, a fost interesat sa localizeze putza pe schelet . De atunci mi-a desenat ba intestine, ba creiere, iar ultima data un arici despre care aveam impresia ca tine in gura ata de la un ghem care se desira in urma lui, dar care erau de fapt esofagul si stomacul
Andreea, da-mi voie sa te contrazic . In portbagajul de logan intra si o bicicleta, si un carucior, si chiar mai ramane loc. De doi ani purtam aproape non-stop bicicleta dupa noi, chiar daca am schimbat si masina, si bicicleta (cu una mai mare). Am dat-o jos doar asta iarna, cand am inlocuit-o cu o lopata pentru deszapezire .
omustata spune:
Buna fetelor! Vad ca ati inceput sa va miscati in ritmul meu . Asa apuc si eu sa citesc ce mai scrieti.
Chris, Fran, Mygirl-bine ati revenit .
Eli-ce bine ca Bia merge pe bicicleta cu doua roti deja! Maya merge foarte bine pe din aia cu roti ajutatoare si vrea sa mearga pe doua roti, dar eu sunt sigura ca ii va fi frica. Nu stiu cum sunt copiii vostri, dar a mea de multe ori se supraestimeaza si apoi este foarte frustrata cand isi da seama care este situatia reala.
pisik-ce bine ca mai dai un semn de viata! De ce v-ati mutat inapoi in Franta? Poate ai zis dar eu o vreme nu am fost la curent cu se intampla.
Mercedes-si Maya se gandeste la ziua ei de cand a trecut precedenta . Ea traieste numai in viitor. Adevarul este ca noi nu i-am serbat niciodata ziua cu copii pentru ca mereu eram in Romania si i-a serbam in familie. Dar nici nu-si exprimase dorinta. Acum, de cand a fost si ea la cateva, binenteles ca numai la asta se gandeste. Initial vroia sa i-o facem acasa, spre disperarea mea. Dar acum am lamurit-o ca daca facem acasa nu poate sa invite decat cativa copii si pana la urma o sa facem la o ferma de animale, unde poate sa le dea de mancare, sa calareasca ponei, etc.
Noi a trebuit sa ne gandim la scoala chiar de anul acesta pentru ca aici grupa pregatitoare (kindergarden) face parte din scoala. Exista si gradinite care au kindergarden, dar noi am vrut sa fie in acelasi loc unde va merge la scoala in continuare, ca sa aiba aceeasi colegi.
Cornelia-mi-a placut replica lui Stefan. Tare dragut.
nelia-iti doresc succes sa-i faci Tudorei ziua asa cum si-o doreste ea.
Va pup acum ca sunt la servici si mai am si treaba.
omustata spune:
Acum am vazut mesajul lui Lili. Deci se trece si in Romania la sistemul de aici, unde grupa pregatitoare este atasata la scoala?
Lili-esti tare simpatica.