Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, multam de vizita si comentarii la poze, intotdeauna o placere

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gabitzooooooo, ti-a fost greu azi noapte ... toata noaptea am fost in vizita la tine cu Patrick si sotul ... Costi era plecat in delegatie, erai acasa numai cu Andrei si Raducu
Promit ca next time te sun inainte de a ajunge

Elisor ........ facut-ai rost de ceva timp ? Te astept cu poze noi, noutati despre voi

Tdi, welcome back, sweet home, mi-au placut tare mult pozele de la tara, se pare ca Aly a fost in elementul ei si ii place tare mult viata la tara.
Asa ca poate luati in considerare ceva ferma ... caluti, etc cred ca tare i-ar mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Hristos a-nviat !
Fran si Ralwca, va doresc multa fericire si numai lucruri bune sa vi se intample.

Ne-am intors si noi de pe coclauri - am fost la vreo 50 de km la sud de Tdi, pe langa Lugoj. Foarte frumoa primavara, cu toti copacii infloriti. Si noi ne-am delectat cu diversele lighioane de pe langa casa omului, de la pui de iepure, gaina, purcei, miei... chiar si un manz de-abia fatat.
Am si pastorit o turmulita de oi - o prietena imi spune ca e semn bun, ca mai toti "oamenii de afaceri" romani au inceput : cu manatul oilor

Din pacate, ca si alte dati, sunt dezamagita de tara asta - de fapt, de cei care o guverneaza - drumuri proaste si mers bara-la-bara cu orele (ma refer aici mai ales la portiunea Drobeta-Orsova si la afurisitul de sens giratoriu de la Albota (de langa Pitesti) unde cineva ne-a spus ca a facut anul trecut 30 de km in 4 ore !!!! Noi am stat doar o ora, in care am facut 10 km, si apoi am luat-o pe un drum laturalnic, pe care am ajuns in 45' la autostrada Buc-Pitesti... in fine, sper ca nu v-am plictisit.

De cate ori imi propun sa ajung si la Timisoara, sunt mereu pe fuga. Am reusit sa ajung sambata in ajun de Pasti, m-am vazut cu un prieten bun si cu fetita lui de august 2005, dar cam atat... Ma bucura ca, in fine, dupa vreo 5 ani de chinuri, au terminat drumul Lugoj-Timisoara si este in fine circulabil.

Vreau neaparat sa ii spun Gustei ca ii tin pumnii sa ii iasa bine analizele, si sa isi ia o piatra de pe inima.

Am citit pe diagonala, dar am remarcat reaparitia Oanei Mygirl, a lui Elinor care a fost cam laconica , imi pare bine ca Olguta M e mai activa , vad ca Gabitza s-a distrat de minune la Bran - pe unde ati mers? ca am inteles ca drumul pe partea cu Dambovicioara e mizerabil ; vad ca NewMami a petrecut sarbaorile intr-un mod foarte relaxant - ca de obicei... ioanailinca tot cu shoppingul ?! Imi place ca atunci cand vine vorba de organizarea concediului, e foarte pe faza.

Danelutza, cum mai e Iza ?

Ma opresc aici - sper sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si insorit.

p.s.: aveti idee unde as putea gasi informatii actuale despre drumul Voineasa - Petrosani? Ne batea gandul sa mergem la Obarsia Lotrului, si nu vreau sa ramanem inzapeziti pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, am fost pe drumul clasic, Bucuresti-Predeal-Rasnov-Bran.
Mai da-ne si noua poze cu voi si pe unde ati mai umblat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Hristos a Inviat !
Va multumesc pentru urari, ma mir ca va mai amintiti de noi, m-am logat pe forum si va cautam la "clubul scutecelor"
Cred ca ultima data m-am logat de Craciun...
In fine, am avut o perioada tare nasoala, mama a iesit din spital vineri, dupa cateva luni de plimbari de la un spital la altul, nu e chiar bine dar macar a inceput sa mai manance cate ceva. Tot investigand ce are la inima prin spitale s-a ales cu o pneumonie (a 4-a in sezonul asta) apoi a facut soc toxic de la medicamente si am ajuns iar la terapie intensiva...ca tot sunt la subiectul asta sa va zic si cum s-a imbolnavit in spital- spital in carantina, unde la poarta au bodyguard care inregistreaza toti vizitatorii si le ofera masca de fatza. Ei bine, la vecina de pat din salon a venit nora de la tara cu cei 2 nepoti in vizita si pentru ca avea treaba in bucuresti i-a lasat pe copii la spital, in grija bunicii(internate) cateva ore. Copiii raciti cobza-dupa 4 zile maica-mea daduse in pneumonie iar vecina(bunica copiilor) a facut o viroza mai usoara...no comment...
Iepu e super incantata de gradi, dar in ultima luna a fost si ea mai mult virusata. Partea proasta e ca are cateva carii din care una s-a complicat destul de mult si pb o sa tb devitalizata maseaua...La inceput a fost ok, s-a inteles bine cu dr, i-a pus o plomba, apoi a racit si am facut pauza, apoi ne-au incurcat o programare si ne-am trezit la alta dr cu care Iepu a zis ca merge in cabinet dar la care a refuzat sa deschida gura( nici mie nu mi-a placut tipa, am inteles-o perfect). Ieri am fost iar si nu a stat decat la radiografii, altceva decat oglinda nu a lasat-o pe dr. sa bage in gura ei...
I-a zis ca "nu vreau obiecte din astea ascutite la mine in gura".
Maine mergem sa-i facem test de alergie la anestezice, desi nu cred ca o sa lase pe cineva sa-i faca injectie in gingie...
Alta varianta ar mai fi inhalosedarea, pentru aia ne trebuie adeverinta de la pediatru, si mai sunt si ceva efecte adverse posibile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna fetelor!
Asa de greu ma mobilizez sa scriu ceva, cand gasesc o farama de timp, de exemplu acum ca e gaza afara cu taica-su, ma trezesc ca nu am chef.
Astept sa treaca astenia asta de primavara, oricat as da-o la intors cu siguranta e prezenta undeva pe la mansarda. Nu am chef de nimic, sunt mereu obosita, irascibila...am si traversat o perioada cu mult stres la servici, deocamdata am scapat de ea, dar se pare ca valul disponibilizarilor ne ameninta din nou pe la toamna, de data asta ceva mult mai serios. Dar sa ajungem pana acolo.

Anca da, am reusit sa le vad mai ales c-am avut o zi ploioasa fara nici un chef de ceva si cat timp a dormit gaza la pranz m-am delectat cu frumoasele voastre poze. Ati avut ceva activitate de cand nu v-am mai vazut, incantatoare pozele ca de obicei, mi-au placut mult cele de la Simona cu fetele, cele de la Niagara cu copacul pe post de povestitor, decoruri frumoase, iar Patrick e un dulce tare, sunt topita dupa el

Gabitza m-am delectat si cu pozele voastre, si tu ai doi copii foarte reusiti, va inteleg de ce trageti mereu la Bran la Wolf e foarte fain locul, privelistea, cand gasesti ceva frumos greu iti vine sa mai schimbi locatia. Am ramas surprinsa de noua infatisare a lui Raducu fara zulufei, e la fel de dulce si vesel doar ca pare ceva mai maricel. Andrei, artistul familiei are niste mutrisoare standard la poze e asa de simpatic cum zambeste, mi-au placut mult si pozele de la gradi, toata actiunea de Pasti, cum au pregatit ei masa, intalnirea cu iepurasul...aaaa, te rog frumos sa nu te mai plangi ca esti o masina de facut aia, aia, aia in casa, pozele te contrazic , am vazut un baietel tare harnic, care aspira, sterge cu mopul, matura, e ca o albinuta sufletelul micut

Marilena tare rau imi pare ca treci prin momente de stres si neliniste legate de sanatate, sper din suflet sa-ti iasa bine analizele si rezultatele investigatiilor . Ce mai face Marutu? Mai spune despre voi.

Fran e arhicunoscut faptul ca din spital pleci de obicei cu ceva la pachet, imi pare rau ca mama ta e bolnava, multa sanatate si putere! Ce lipsa de judecata din partea mamei sa-si lase copiii pe capul bunicii in spital. Nu stiu cum o scoateti la capat cu extractia, e greu sa convingi un copil de varsta ei ca n-o s-o doara, chiar si cu anestezia facuta nu e sigur ca va accepta devitalizarea maselei, succes! Tatal tau cum se mai simte?

Cris nu ma starni la inversunarea fata de guvernanti si eu sunt foarte dezamagita dar din pacate oricat de mult ti-ai dori sa poti face ceva, sa schimbi ceva nu avem parghiile necesare, eu vad inceputul unei frumoase dictaturi basesciene si tot ce tine de el ma revolta, s-a inconjurat numai de lichele si rezultatul e evident.
Cred ca numai bananierii si tarile macinate de razboaie mai au astfel de drumuri ca sa nu mai spun de lipsa lor, of, of .
Noi am fost in vara la Horezu si intoarcerea am facut-o pe la Tg.Jiu-Petrosani, Obarsia Lotrului, Voineasa. Ce sa-ti spun, peisajele sunt absolut uluitoare, e plina de frumusete zona, de aia am si ales sa facem un mare ocol de intoarcere, dar drumul de la Petrosani la Obarsia Lotrului si chiar pana la Voineasa e durere, distanta nu e foarte mare, dar sunt portiuni mari in care nu poti merge cu mai mult de 20 km/h. Stiam ca la Obarsia Lotrului se mananca pastrav la gratar, pescuit de pe acolo, delicios, se mananca bine dar, sunt amabili dar cu mult timp de asteptare. Se lucreaza la drum pe ici pe colo, dar nu se vede . Concluzia: daca mergi pentru peisaje merita, dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si timp.

Nelia am aparut , multumesc !

Teddy am vazut locurile natale, foarte frumoase mai ales primavara cand totul revine la viata, copacii infloriti, verdele crud, cred ca te-au napadit amintirile si cu o doza de tristete. Am observat ca de cate ori veniti in Ro Alyssa e foarte incantata, se pare ca ii plac foarte mult locurile in care ai copilarit tu, ai trait, au un farmec aparte pentru ea. As vedea-o foarte bine c-o profesie de medic veterinar sau ceva legat de animale in orice caz.

Stiu ca mai aveam cate ceva de raspuns dar nu mai retin ce-am citit mai din urma, poate revin maine cu restul...a, ma bucur ca a aparut Oana de la mare

Mergi la inceput

Ce toanta sunt, de fapt azi cam asa mi-a fost tot repertoriul, ma minunam singura de ce prostii scoteam pe gura crezand ca spun exact ce trebuie, noroc ca nu erau chestii profesionale , toanta pentru ca am uitat niste urari importante de facut.

LA MUTLI ANI FRAN!
LA MULTI ANI RALUCA!
Sa aveti parte de iubire, sanatate, armonie si liniste in viata alaturi de cei dragi voua!
Scuzati-mi intarzierea

Daniela multa sanatate, sper ca sunteti mai bine.

Mergi la inceput

Vad ca ati disparut cu toatele

Noi ne chinuim sa invatam pe doua roti dar nu prea ne iese, in momentul in care e pe bici devine instant un mare betiv, adica merge in zig-zag si noi ne dam sufletul alergand dupa ea

Maine avem bilete la Opereta la Fata mosului, s-au scumpit biletele cu 50% asa ca nu vom mai merge in formatie completa de familie, vom trage la sorti eu sau tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pe doua roti??? Noi nu mergem nici macar pe cea cu rotite laterale, tot la tricicleta sintem... ca ne e frica. Cred ca va merge Lisandru inaintea ei. Nu ca m-ar deranja, dar asa, ca o observatie.

Chiar ca am disparut cu toatele de la subiect...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Imi bag putin nasul . Elisor spor la invatat mersul pe bicicleta!

La Stefan a fost tare usor, pe cand Maria nu stiu daca va merge vreodata. Face 7 ani si nu stie/nu vrea/nu poate. Stefan, in schimb, face niste figuri pe doua roti, de imi sta inima.

Si imi si pregateste una dura : mami, eu cand ma fac mare vreau sa fiu pilot d ecurse. SI cand o s avin de serviciu tu o s ama intrebi: ce ai facut azi? Ai castigat sau nu? Si eu o sa iti spun: am castigat. Nu o sa fii fericita, mami? De c ezambesti asa, putin si nu te bucuri???

Mergi la inceput