Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hristos a inviat!

Multa sanatate si liniste va doresc! asta e ceea ce astept si eu de sarbatorile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adevarat a inviat!

La multi ani, Ralwka! (cu intirziere)
La multi, Fran! (pentru miine)

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Adevarat a Inviat!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La Multi Ani Fran! Multa sanatate, fericire si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Hristos a inviat!
La multi ani, Raluca!
La multi ani, Fran!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-am intors ieri de la Bran. A fost dragut si relaxant, iar copiii au fost super fericiti. Vremea a fost buna, ne-am plimbat, dar am si mancat cam mult am mancat de toate, ciorbe, fripturi, salate, tot felul de branzeturi si mezeluri, oua, pasca, cozonac, prajituri.
Astia mici au ciugulit nitel asa, nu s-au prea omorat cu mancarea, ei la restaurant aveau treaba sa se fugareasca cu ceilalti copii. Era plin de copilasi, toate familiile aveau cate 1-2 pitici. Acolo la hotel e si loc de joaca si au avut loc de miscare non-stop. Raducu parca in fiecare zi mai invata cate un cuvant.
Am fost in Brasov de doua ori la plimbare, mie imi place tare mult in Piata Sfatului, iar astia mici erau in delir fugarind porumbeii.
Intr-o zi a fost petrecere pentru copii la piscina hotelului, rost de balaceala pentru Andrei. Raducu nu prea a gustat momentul.
In ultima seara a fost petrecere in aer liber cu miel la protap, bulz, vin fiert si tuica fiarta, muzica populara si dansatori. A fost simpatic.
Am pus si poze. O selectie doar, ca am facut foarte multe. Aparatul este nou si am incercat fel de fel de setari si variante.
Vedeti poze aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gabitzam, foarte frumoase poze, si-a meritat banii aparatul .. dar in primul rand sunt protagonistii din poza
Face poze bune, culorile, totul. Ce marca este? Noi l-am luat pe al nostru in iarna de Craciun, un Canon si inca invat ... mai mult sotul se joaca cu sett-arile. Sunt multtttttt prea multe.
Se vede ca ati avut un weekend minunat din toate punctele de vedere.

Multa sanatate bolnaviorilor

Noi am avut parte de niste zile superbe de primavara, vreme foarte frumoasa, asa ca am stat pe afara cat s-a putut de mult. Am fost la Zoo vineri, sambata am gatit putintel si am facut operatiunea oua rosii ... adica Patrick le-a vopsit, eu am fiert ouale si pus apa in containare . Duminica dupa biserica le-am facut copiilor egg hunting, doar ca am ascuns surprizele inainte de biserica prin iarba si fiind f. cald, pana ne-am intors dulciurile s-au cam inmoiat
Dar copii au avut fun, am luat masa cu prietenii, iar dupa-masa ne-am schimbat si iesit cu bikes.Iepurasul i-a adus un ai hockey table piciului si a venit delivery cu 2 zile mai repede
Ieri dimineata Patrick a avut play date cu doua fetite (surioare) colege de la daycare, iar dupamasa soccer.
A fost un weekend tare frumos si relaxant din toate punctele de vedere.
Am pus si catvea poze :http://www.dropshots.com/newmami2005
I-a facut taica-su si la soccer aseara, dar nu le-am mai download-at fiindca mi-a fost multtttttttt prea lene iar la 9:30 p.m. eram deja in lumea viselor

Nelia, , multumesc de cuvintele frumoase, ehe ... nu se stie niciodata ...

Elisor, si voi tot pe afara toata ziulica? Astept sa revii, sa ne mai scrii

"La Multi Ani!" Fran & Raluca, sanatate fericire si numai bucurii. Ne-am bucura mult de tot sa mai treceti pe la noi

Oana, ma bucur ca ai gasit putin timp si pentru a scrie aici Ce bine ca tati vine acasa, sunt sigura ca nu v-a fost usor de nici o parte. Stiu ce inseamna sa fi singura cu toate
Wow dar si voi sunteti busy si alergati ca albinutele de ici colo. Am vazut poze cu Alexandra de la Balet, ai o fetita tare dulce si frumoasa .
Da, din pacate asa-i cu viza ptr. USA ... am avut o alta impresie, am crezut la un moment dat ca s-au mai imbunatatit lucrurile ... sa vedem le-am trimis un mail sa vedem daca vor raspunde si asa i-am sugerat surorii mele sa-si mai incerce o data norocul. Ea nu prea mai vrea fiindca a fost tare necajita, iar acum s-a impacat cu ideea ... nici nu stiu ce sa spun ... dar tare mi-as fi dorit sa poata veni.
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Anca, aparatul este un Panasonic si nici eu inca nu ii stiu toate setarile, majoritatea sunt facute pe automat, cu mici incercari de-ale mele de a incerca diverse posibilitati de-ale aparatului.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani RALUCA!
La multi ani FRAN!

Ne-am intors cu bine acasa, ieri Aly a reinceput gradinita la program scurt pana se reacomodeaza, e putin racita ca a stat numai pe afara in RO, se trezea dimineata devreme si abia o bagam in casa seara tarziu, nici somn nici mancare nu i-a mai trebuit, numai pisici, gaini, vitelusi, purcei si alte lighioane

Mergi la inceput

Teddy, bine ati revenit, se pare ca i-a priit atomicei tale vacanta in Romania :) A inceput sa zica mai multe romaneste dupa vizita asta?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput