Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gusta, acum am citit despre problemele tale, sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav, iar daca este, sa existe tratamentul care sa te faca din nou sanatoasa!

Tdi, am vazut pozele voastre, ce emotionant trebuie sa fi fost! Vacanta placuta in continuare!

Gabitzam, ce educatoare frumoasa si tinara are Andrei! Si ce frumoasa este gradinita, iar lucrusoarele facute de minutele copiilor sint nemaipomenite. Chiar ma gindeam ca nu ai mai pus de ceva vreme poze cu pisoii tai, ca ma obisnuisem sa-i vad pe amindoi cum cresc. Ai fost fina cu deschiderea noului capitol...

Newmami, cit despre Patrick al tau sint topita dupa el! E musai sa i-o prezint cumva pe Tudora, ca poate o tine minte cind s-o face mai mare! Am vazut si pozele voastre, nu m-a lasat sa las comentarii, nu stiu de ce, dar de fapt nici nu e nevoie de ele, ca totul e atit de... roz la voi, emanati atita liniste si voie buna!

Androix, frumoase bijuteriile tale! Iti admir rabdarea cu care le faci. Dar cu scoala ce faci, mergi mai departe, iti cauti servici!?! Bafta multa in tot ceea ce faci sau vrei sa faci!

Nu am citit chiar tot in urma, avem o perioada mai grea si incarcata cu de toate, sper sa rezistam... Dar am vazut ca lipseste Elisor, sper ca esti in regula! Si ca a scris Oana, de mult nu ai mai dat pe aici, dar ma bucur ca am citit despre voi. Sa se intoarca tati sanatos, ce meserie atragatoare are el acolo, daca eram mai tinara, asta mi-ar fi placut sa fac. Nici acum nu e timpul pierdut... dar sa mai creasca copiii.

Va doresc ca de Paste sa va aduca multe bucurii si sa aveti un Paste linistit, alaturi de cei dragi si plin de lumina!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va doresc din inima, sarbatori pascale fericite, cu pascute si oute si mai ales cu multa sanatate si pace !

Acum daca n-am mai intrat de mult timp, mi-e si rusine sa mai scriu... ma pot lauda cu o febra a Isabellei de 39,4 asta e a doua noapte cind nu voi dormi, iar pe mine ma doare jumatate de cap cu urechi si dinti , o sa-mi treaca dupa ce vine iepuroiul acasa

Gusta sanatate multa

In rest, am citit pe de rost si nu mai stiu ce era scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Un paste fericit alaturi de familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

N-am citit decat 2 pagini si cred ca cineva a dat strigarea la catalog, asa ca am zis sa apar rapid sa dam de veste despre noi: suntem acasa, la Bacau, ca n-am mai fost de la Pastele trecut. Ca de obicei, de ieri a inceput mancatul intensiv, azi am fost si la socrella, maine iar mancam, iar luni ne asternem la drum. Scurt si epuizant, dar asta e!

In rest bine, sanatosi (Ana tuseste un pic, dar ce copil nu tuseste zilele astea), la munca am avut o perioada mai grea, dar si 2 zile libere luni si marti in care am ajuns si eu pe la doctori si am rezolvat alte balarii de care nu am timp niciodata.
Ne bucuram ca s-a mai incalzim afara si am reinceput seria de agricultura (live, da, nu pe Facebook) aproape in fiecare sambata. Am programat deja si 1 Mai-ul in Bulgaria conform obiceiului si mai avem o gramada de evenimente mondene, gen botez si reuniunea de 10 ani de la terminarea facultatii in luna mai. Cu concediul de vara nu ne-am elucidat inca, dar nu ne grabim prea tare. Ce sa mai, ne bucuram ca vine caldura...
Si Ana creste (tocmai am cantarit-o acum la mama si are 21 kg si vreo 114-116 cm, nu mi-e prea clar), stie tot mai multe lucruri, a inceput sa-l zica si pe tz si sh, ne mai luptam un pic la ce/ci, ge/gi si probabil gata si cu lopogopedia. Ma bucur ca e un copil intelegator, mai are si ea nervisori, dar per ansamblu e cuminte si ascultatoare (poate unde si noi avem un comportament mai permisiv, ma tot gandesc ca acuma ii facem pe plac in masura in care e posibil si nu e ceva sa-i faca rau, dar nu ii cerem mare lucru - cine stie cum va reactiona cand va incepe sa aiba responsabilitati la scoala etc.).

Cam astea ar fi pe scurt noutatile, sper sa redevin mai activa, numai sa se relaxeze treaba pe la birou.

Va doresc tuturor Paste fericit, sarbatori linistite si odihnitoare.
Hristos a inviat!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mercedes - acu citii in urma si vazui ca esti la curent cu noua lege a invatamantului.
Io acuma am aflat de la mama ca ar fi bine sa faca copilul grupa pregatitotoare inainte de clasa I (in tampenia mea credeam ca grupa mare e totuna cu cea pregatitoare). Dar ca sa faca chestia asta si sa intre de 6 ani la scoala ar insemna sa o mut la anul la aceasta grupa, deci la alta decat unde este acuma... Mi se pare aiurea total
Plus ca se pare ca acum musai sa-i dai de 6 ani la scoala (cum as vrea si eu), dar habar n-am ce prevede noua lege. Tu ai idee cumva?
Eu nu inteleg de ce tre' sa te oblige statul cand sa dai copilul la scoala, pai frate, daca al meu e mai inalt si il vad pregatit de scoala la 6 ani si dpdv mental, de ce tre' sa fie la fel cu unul de aceeasi varsta, dar mititel de statura si mai putin pregatit. Fiecare parinte stie ce e cel mai bine, zic si eu...
Voi ce planuri aveti cu copiii (fetele din Romania, zic, ca in strainatate este evident ca sunt cu totul alte sisteme)? Intreb ca sunt de-un leat: aprilie-mai-iunie si practic ar avea doar 6 ani si 3-4 luni pentru a intra la scoala...
Iote ce probleme existentiale ma preocupa pe mine in seara de Inviere... De, daca nu sunt bisericoasa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Paste Fericit ! cu bucurii si sanatate . Hristos a Inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Adevarat a Inviat!

ioanailincam - pana la urma avand in vedere ziua de vineri mai libera am fost cu bia la scoala si am inscris o neoficial la scoala pt peste 2 ani deci la 7+, pentru primul an nu concep sa mearga in clasa intai la 6+ pe vechiul sistem.Oricum prima impresie a fost foarte ok ma refer la reactia biei si a invatatoarei deopotriva.Asa ca un amuzament la un moment dat bia se plictisea si invatatoarea
i a spus sa se uite pe afisele expuse pe perete ... bia intreband-o pe care pe peretele cu 1.2.3. si a numarat toate cifrele expuse.

Daca de la anul ar intra in vigoare proiectul ar fi la clasa zero(pregatitoare)dar... oare cine ar preda si cu ce experienta?Sper eu sa fie asa cum am inteles sa nu se aplice proiectul legii numa peste cativa ani.

Sanatate multa la toata lumea!

gusta- nu stiu ce probleme de sanatate ai dar iti transmit un gand bun de la mine sa fie bine pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intru si eu scurt:

Adevarat a inviat!

Ioana, eu cred ca Filip e pregatit dar nu sunt eu Il las sa faca pregatitoarea unde or vrea astia la scoala sau la gradinita si il dau de 7 ani si cateva luni. Asta pentru ca l-am mutat din grupa mijlocie la alta gradinita si n-as vrea sa-l mut iar anul asta la pregatitoare. Ar insemna o mutare la fiecare an si nu cred ca i-ar fi nici lui pe plac.

Gata, datoria ma cheama, trebuie sa gatesc piticotii si sa plecam in berceni unde vom degusta din toate bunatatile pregatite. Eu ca o duoamna am fost anul asta. Ca niciodata la ora 18 nu mai aveam nimic de facut si ma plictiseam. Ce bine e sa nu faci cozonac! Dar degeaba ca sabotorul a comandat doi la patiserie si cica el a crezut ca nu mai fac de lene...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sarbatori fericite!
Sa aveti sanatate, fericire si belsug!
Petrecere frumoasa si distractie tuturor!

Nu mai promit ca intru pe aici pentru ca s-ar putea sa nu ma tin de cuvant, dar am speranta sa reusesc cat mai curand!

Va pup!

Mergi la inceput