Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
nelia spune:
La multi ani, Andreea!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Andreea!
Hei! ce faceti? Ati iesit la plimbari? Ca aici e un soare cu dinti si vant... si aseara ningea .
Sau sunteti prin gradini/ferme sau ce mai aveti ?
Eu sunt o idee mai bine, dupa ce ieri am plecat de la birou devreme si azi am stat acasa. Mi-a fost tare rau de la ultima viroza. Am imunitatea la pamant. Nu am fost niciodata atat de des si rau virusata ca adult . Stefan e mai bine, Maria inca e binisor, iar Vladimir se apre ca a cules si virusul meu, ca a luat-o de la capat cu tuse urata. Asa e Nelia, am tot fost bolnavi iarna asta. Sa se termine odata ca nu mai suport. De fapt cred ca am fost intr-una raciti, cand unul, cand altul .
nelia spune:
Cornelia, sanatate multa! Aici e atit de cald incit mie nu-mi vine totusi sa cred ca s-a terminat iarna la jumatatea lui martie... pare imposibil. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa pregatesc hainele groase pentru urmatoarea ninsoare...
Da, stiu cum este, cind sint multi in casa si multi mici, se ia mereu unul de altul, am trecut si noi pe acolo. De fapt, de cind am copii, doar un an a fost mai binisor, intre 3 si 4 ai Agatei si cind Tudora era in burtica si acum, deci 2 din 8. Si stam bine cu imunitatea totusi, numai ca, luind virus dupa virus, ajungi la pamint... asa eram noi acum vreo doi ani, luam si eu si Octav tot ce prindeam, ma saturasem. Dar cred ca si sistemul de aici a intarit imunitatea, pur si simplu nu se da nimic pentru viroze si raceli, dar nimic. Iei antitermice daca ai si febra, ceaiuri, supe calde, bai calde si stat la caldurica... inainte se mai dadeau siropuri, dar acum s-au intors toti impotriva si cica nu e bine sa dai nimic copilului sub 6 ani. Dar cind spun nimic nu ma refer la antibiotice, alea sint pietre prietioase, ci nimic-nimic. Noua ne trimite soacra mea siropuri din Romania, din alea naturale, unele facute chiar de matusa lui Octav. Sirop de brad pentru tuse si de catina, macese, afine pentru cresterea imunitatii. Eu zic ca sint bune, poate si de la ele am fost mult mai bine anul asta... si de la cura cu citrice, legume, fructe proaspete si... usturoi. Il tai bucatele mici si le dau ca pe pastile, doua sau trei bucatele din alea, ca piramidoanele, dimineata. E fantastic usturoiul asta si luat asa, nici nu face rau la stomac, nu miroase gura... un pic kk, dar trece. Am de gind sa continui cu tratamentul asta naturist, ma bucur ca vom sta mult la mare si la munte, sper sa fie si la anul bine.
Copiii vostri se pling de dureri de cap? Tudora, pe linga ca e slaba si palida tot timpul, chiar daca sta la aer mult si pot spune ca papa binisor acum, dar tot ff putin (ieri am stat vreo doua ore in parc, ceilalti doi erau rosii in obrajori, Tudora ziceai ca abia a iesit din casa), imi spune mereu ca o doare capul. Trebuie sa ma duc sa-i fac analizele la singe, eu zic ca e anemie, poate nu asimileaza fierul... of, asa copil nemincacios nu am vazut. Lisandru mai are putin si o bate la kilograme, baga in el cit zece, s-a rotunjit, nu e gras, dar e de la pamint asa, ca si Agata. Pitica asta mica e ca un pui de Avicola...
Of, si ieri am primit raspunsul de la scoala (a Agatei), nu are loc! Poate la anul, anul acest va merge la scoala mica de linga noi, unde a fost si Agata dela 5 la 6 ani. Din toamna deci vom avea de dus si de luat trei copii in si din trei locuri diferite!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
omustata spune:
La multi ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita!
Multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor!
nelia spune:
Heiii! Pe unde umblati? Hai, Gabitza, catalogul, ca nu se mai poate fara!
Tdi spune:
Ciao!
Azi e ziua tatalui deci: La multi ani taticilor!
Ma intrebam si eu de ce nu mai scrie lumea pe aici...treaba multa, cupii, servici, primavara, bolesnitze, chef +-...cam astea. Si noi am fost foarte ocupati, sotzer lucreaza pana seara tarziu...eu n-am timp nici sa respir da' sa nu ma intrebati de ce ca nu stiu...Alyssa a stat acasa toata saptamana si din fericire s-a vindecat de toate bolesnitele, parca nu-mi vine sa cred ca nu mai tuseste defel! Luni mergem sa o vada noua neuropsihiatra ca fostul a plecat in Haiti voluntar si ne-a pasat ei. Aseara am fost la o conferinta despre autism si am cunoscut o doctoressa care lucreaza de 20 de ani cu copii autisti, dupa ce avem facute niste analize (rmn, ecg, genetic) o sa o duc pe Aly la o consultatie sa mai vedem alte pareri.
Nelia, intrebai de dureri de cap...pe Aly a durut-o sigur cand era gripata, in rest mai zice ca o doare sau ameteste dar e teatru, m-a auzit pe mine si ma imita perfect, cu intonatie! E artista la imitat, parca-i papagal, i-am si zis in gluma si mi-a rapuns suparata: "nu sunt un papagal, eu sunt Alyssa Bello!"
Am ras cu lacrimi intr-o seara la cina, pregateam spaghetti cu fructe de mare si usturoi si ea zice: "vai, ce-i putoarea asta?!", tati-i zice ca gatim ceva delicios iar ea raspunde categoric; "nu e delicios, e o putoare imputzita!"
Revin.
ioanailincam spune:
Salutare!Aveam remuscari ca nu am citit de nu stiu cate zile, dar vad ca activitatea e slaba rau.
Adevarul e ca si eu am fost tare ocupata la birou, de unde si intentionez sa plec in 5 minute (ma duc la targul de carti); culmea e ca nici copilul nu l-am prea vazut ca mai nou doarme si cate 2 nopti la rand la bona.
Ana e asa si-asa, de vreo 2 zile tuseste si ii curge nasul, sper sa nu evolueze spre altele mai grave, cum am auzit pe aici. Mai ales ca maine mergem, ati ghicit, la tara, unde altundeva ca de, incepe sezonul agricol si barbatul nu vrea sa scape nicio oportunitate de a mai taia arbusti, planta diverse.)
Macar pare ca vremea se imbunatateste ca nici eu nu mai puteam cu iarna asta.
Oricum nu-mi vine sa cred ca vine Pastele deja, nu mai spun ca sunt in mari cautari de oferte pentru 1 Mai (chit ca anul asta pica sambata, nimic nu ne impiedica sa ne luam vineri liber si sa mergem la prietenii nostri bulgari 3 zile. Caut si oferte pentru concediul cel mare de altfel, in care am hotarat sa nu luam si Mogaldele.
Hai sa aveti un week-end placut, sa va bucurati de zilele astea caldute (ma rog, cine are parte de ele)!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Pe aici sunt, stau cumintica, nimic deosebit de raportat.
Treaba, copii, alea-alea, stiti si voi
Alaturi de SEBI
monu spune:
salutare
si eu in zona. la munca nu am net, seara vai de timpul meu, copiii cu virusi pe trecute de la gradi, alexia s-a invartit pana a cazut cu capul de muchia de la usa. are un mare cucui la ceafa, sotul zice ca nu are de ce sa facem radiografie, si sa punem gheata, acum stau sa mai uit la orice miscare a ei, antonia e in protest si sfidare la noua gradi... viata parfum! ce sa mai zic.
Androix spune:
FB-ul ne da lovitura de gratie
Filip cred ca tuseste de 2 luni, daca stau sa ma gandesc dupa varsatul de vant cred ca a avut o singura data 7-10 zile legate fara sa tuseasca sau fara sa-i curga mucii. I-am zis mai in gluma mai in serios sa incerce sa se fereasca de copiii care tusesc si sunt muciosi la gradinita, sa stea asa mai la distanta. Si mi-a raspuns foarte serios ca atunci n-o sa mai poata sa se joace cu nimeni cum dreq sa termine cu mucii in conditiile astea?
La urmatoarea tura de cumparaturi ii iau Georgiei role si iesim in parc, ei echipati. Eu mai astept putin ca sa invete ei bine sa mearga mai intai. Ceva sfaturi?
Ma duc sa spal kinderii si sa-i culc ca e deja tarziu, vineri deh...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!