Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, Tdi, multa, multa sanatate micutelor Sa scada febra, sa scapati de tuse cat mai repede. Ceva asemanator am patit iarna trecuta ... nu m-ar fi dus gandul la pneumonie...

Elisor, mare stress cu job-urile astea, te termina phisic, toata asteptarea asta, e ca si picatura chinezeasca ... iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si sa auzim de bine.
Mii de

Sa aveti un weekend cat mai linistit si relaxant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Elisor, Tdi, sanatate fetelor!

Elisor, foarte urata faza cu disponibilizariel. Chiar m-am gandit la tine zilele astea .

Si noi bolim si tusim pe toate vocile. De azi Stefan, dar rau de tot. Deja nu mia stiu cui ce siropele sa dau. Am ajuns la medic cu baietii si mi-a zis ca nu au nimic la plamani. Eu sunt iar virusata si ma simt rau de doua zile.

In rest, varza pe toata linia . Am aflat si eu astazi de cazul mamaicii care a facut stop respirator. Mi-a spus directorul ca eu nici stiri nu mai aud decat ce mai prind pe la radio in masina. M-a impresionat tare mult. Am zis ca las naibii serviciul asta, ca sunt terminata psihic de doua luni. In sfarsit, nu-l las de tot (nu ca nu m-ar tenta ), dar macar o las mai moale.

Iar avem probleme cu gradinita. Nu stiu incotro sa o iau si cu cine sa mai vorbesc. Stefan e terorist de-a dreptul, e adevarat, dar daca e mereu aratat cu degetul, va fi din ce in ce mai rau Cand credeam ca e mai bine, o luam de la capat.

Cam astea sunt vestile despre noi. Mai bune nu prea am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

hai ca nici de la mine vesti bune.Dar nu e asa grav ca la Elisor si Tdi.Multa sanatate fetelor, si elisor fi tare pe pozitii cu serviciu.Si sa se refaca fetele repede.

Azi Alex s-a lovit la dinti.cand am venit de la inot am lasat geanta pe hol, si din bucatarie i-am zis lui alex sa mearga sa isi ia papucii de casa din sufragerie.Si el micul a alergat si si-a prins piciorul in geanta si direct cu gura in tocul usii.Am crezut ca mor, caci ii curgea sange, el plangea si avea mana cu sange.Am crezut ca si-a spart buza, dar nu ...buzele nu au nimic.S-a lovit la dintii din fata sus.am crezut ca lesin ca eu sunt obsedata cu dantura, si cand am vazut gingia neagra( chiar desupra dintelui)...am zis ca mor.L-am dus la un spital unde au si dentisti undeva mai departe de casa, dar nu ne-a vazut nici un dentist.Eu am pus mana pe un dinte si putin se misca...dar nu foarte tare.Dr care ne-a vazut a zis sa il mai lasam cateva zile si sa vedem un dentist daca chiar vrem.Oare ii cade dintele?Nu are nimic rupt...de asta de fapt m-am dus sa nu cumva sa isi fi rupt maxilarul sau mai stiu eu ce.
Parca a mai fost o mamica in situatia mea dar nu mai stiu exact.Careva dintre noi care are fata si parca imi aduc aminte tot de o lovitura.offf...ca sa ma oftic ca am lasat geanta in hol.Si fii-miu cu sangele care iesea din gura...ma certa si ma intreba de ce am lasat geanta acolo.micul de el...ca mi-a fost mila de el.

Nici macar nu v-am felicitat fetelor de 8 martie.Asa ca ...va urez sa fiti niste femei fericite si implinite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, pupici lui Alex, dragul de el! Sper sa nu fi patit nimic dintisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Va multumesc pentru urari, sper ca am scapat, Aly doarme si transpira intensiv deci e semn bun...eu, ca de obicei, o pazesc, nu pot inchide un ochi cand e bolnava.

Sanatate si voua, Cornelia, vad ca aveti nevoie pe toata linia!

Newmami, pupici lui Patrick!

Oana, imi pare tare rau de dintisorii lui Alex...imi dau seama ce sperietura ati tras! Io zic neaparat sa-l vada un dentist pentru ca o lovitura puternica in dinti sau gingie poate sa afecteze mugurii dintilor definitivi care sunt deja formati sub cei de lapte, te rog sa ma ierti, nu vreau sa te sperii si mai mult decat esti deja dar stiu chestia asta din proprie experienta. Alyssa a cazut in barba pe la vreo 10 luni, avea 6 dintisori, aia 2 de sus s-au ciocnit puternic cu aia de jos, desi lovitura in sine n-a fost puternica a curs sange siroaie si 2 dinti s-au mutat de la loc, se miscau ff tare si se vedea gingia "largita" in jurul lor, din instinct am spalat-o cu apa rece si am strans cu degetele de gingie de i-am fixat dintisorii la loc...dupa am intrebat medicul si a zis ca am facut bine, momentan dintii sunt perfecti dar ramane dubiul pe cand or iesi cei definitivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

tdi; multumesc pt sfaturi.Dr a zis ca dintii sunt la locul lor.Eu i-am dat o punga din congelator sa muste din ea.Trebuia de fapt mai bine sa ii fi dat o inghetata, dar in momentul ala m-am blocat.Mananca si acuza nici un fel de durere.Vrea acum sa mestece guma de mestecat.I-am spus ca ramane la latitudinea lui daca vrea sa ramana fara dinti.O sa ma duc sa vad si un dentist.El cred ca a cazut cu gura deschisa ca radea in timp ce alerga.dintii de jos nu sunt loviti.Offf, offf, offf....chestia cu dintii o am de la mama mea care nu a avut o dantura buna si ma batea la cap sa am grija de dantura mea...si toata viata mi-a fost frica ca imi pierd dintii, nici la liceu nu jucam baschetball pt ca fetele erau cam dure si eu i-am zis profesorului ca eu vreau sa am dantura intacta nu sa pierd vreun dinte pentru o minge...asa ca am zis pas, si jucam cu baietii care ma protejau.(profesorul de sport la liceu era profesorul de tenis)....asadar cumva eram preferata lui.HAhahahahaha!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Onixone, cred ca asa vor spune si copiii mei despre mine si dintii lor! I-am stresat cu dantura atit de tare, incit daca nu am posibilitatea sa-i spal pe dinti, pling toti trei de zici ca e sfirsitul lumii.

Si Agata a cazut cind era mica, la gradinita. Si s-a lovit cu gurita de o masa, a curs singe mult, o durea rau si s-a umflat gura. Am alergat cu ea la medic, i-a facut radiografie pe loc sa vada cum sta... statea bine, nu erau afectati dintii, daor gingia foarte lovita si buza sparta pentru ca si-a muscat-o in cadere. Unul din dintisori, de linga incisivul drept, se misca rau, am zis ca-i cade. Tot asa, mi-au dat educatoarele gheata sa-i pun. I-a trecut cam in vreo 2-3 saptamini, nu se mai vedea nimic. Dar asa cum zice Tdi, mi-a spus medicul ca acest gen de lovituri pot afecta dintii definitivi.

Nu stiu daca mi se pare sau nu, cind merg la primul control chiar am de gind sa pun aceasta intrebare, ca e acelasi stomatolog si are fisa acolo... dar pe locul unde a cazut, dintii au cazut, dar celor definitivi le-a luat un an sa creasca. Iar cel definitiv crescut pe locul celui care se misca a crescut strimb, mult mai sus decit restul. Dar pare sanatos, adica nu e negru, nu e altfel decit ceilalti, doar pozitia deranjeaza. Acum, acest lucru poate sa fie de la natura si sa nu aiba legatura cu cazatura, dar parca e cam mare coincidenta. Ultima data, stomatologul a zis ca o lasam pina ii ies toti dintii si, pentru ca a vazut ca nu calca bine cind inchide gura, s-ar putea sa aiba nevoie de aparat(e) care sa repare ce nu e in regula (calcatura, dar si coborirea dintelui problema si alinierea cu ceilalti).

Sper ca Alex sa nu aiba probleme, sa-i treaca repede. Imi pare rau ca a trebuit sa pateasca asa ceva.

Elisor, sanatate Biancai! Si bafta multa cu serviciul, sa se rezolve repede situatia, ca numai stres ai avut in ultimul timp acolo, din diverse motive. Cit despre handicapata... dar de ce nu munceste, ca doar e schioapa, nu are probleme cu creierul, nu? Bine ca poate renunta la post, aici nu s-ar putea face asa ceva, ca ar sari toata Canada in sus, au mare grija de ei pentru ca exista lege ca nu poti discrimina sub nici o forma si sub nici un motiv... si intr-un proces, angajatorul nu are din start nici o sansa sa cistige. Numai ca si ei se straduiesc sa arate ca handicapul nu le distruge viata, dau dovada de o tarie umana care pe mine ma face sa in fata lor.

Cornelia, sanatate multa la toata familia! Ati fost cam bolnaviori anul asta, dar vestea buna este ca trece si la anul viitor veti fi mai bine. Asa e cind sint multi copiii mici in casa, se ia de la unul la altul, mai dau si la parinti... dar se imunizeaza si la un moment dat constati ca parca nu s-au mai imbolnavit atit de des sau de tare. Noi anul asta am fost chiar binisor, am avut o viroza respiratorie in toamna si una stomacala in ianuarie... si cam atit. Nu am avut otite, nici anul asta si nici anul trecut... Asta spre deosebire de restul anilor, cind parca erau toata iarna bolnavi, incepeau din noiembrie sa tuseasca si se mai opreau in mai.

M-ati omorit cu fermele si plantatiile... femei serioase si cu copiii sinteti voi!?! Glumesc, ca stiu foarte bine cum se creeaza dependentele de ce nici nu te astepti.

Ma duc sa mai citesc, ca-mi dau seama ca nu mai stiu ce am citit...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Multa santatate tuturor copilasilro bolnavi. sa va faceti bine. si un pup lui alex sa nu se mai loveasca la dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Andreea, mami de Ericozaur!

Salutari la toate si sanatate copilutilor!
Alyssa se simte mai bine dar inca nu s-a vindecat, azi are ultima injectie si sper sa fie suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc frumos, Tdi!!
Pup toate mamicile si toti piticii nostri care acum nu prea mai sunt pitici deloc!

Mergi la inceput