Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, tu o stii pe Madalina Tache?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Intrebare intrebatoare: copiii vostrii au rau de masina? Exista vreun leac incercat pentru copii? Ma gandesc ca plecam de Pasti iar Andrei da semne ca incepe sa aiba rau de masina, ma mosteneste pe mine la treaba asta. De adulti stiu ce sa iau, dar nu e bun si pt. copii.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am intrat sa va mai salut si sa va urez o primavara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Gabitza, aici se da intr-o veselie Gravol la copii. Nu stiu daca se gaseste cu numele asta in Romania, dar banuiesc ca substanta activa (dimenhydrinate) s-o folosi sub alt nume.

Mariei n-am avut motive sa-i dau niciodata, dar mie mi s-a prescris impreuna cu ibuprofen (doza de cal) pentru migrene. Creeaza oarece somnolenta. O fi bine pentru copii, dar pentru mine nu imi place.

Mergi la inceput

Pina la urma am gasit la o farmacie niste bratari care se pun la incheietura mainii contra raului de masina. Am inteles ca au niste bumbi care apasa pe un punct de presopunctura. Adica www.sea-band.ro/" target="_blank">astea.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, mi se pare mie sa mi-a disparut cu totul o postare?

Nelia, nu stiu cine e persoana de care zici, de ce ma intrebi? Sau da-mi mai multe detalii ca poate o stiu dar numele nu ca mi se mai intampla si d-astea...

Gabitza, ai mei nu dau semne de rau de masina. Habar n-aveam ca poate sa inceapa si mai tarziu, eu credeam ca daca nu are rau de masina nu are de la inceput si gata. Sper sa functioneze bratarica si sa nu aveti probleme. Cred ca un remediu ar mai fi ca sa nu se uite pe geam ci undeva la un punct fix din interiorul masinii. Eventual poate luati un dvd portabil sau un laptop micut si le puneti ceva desene la el si in acelasi timp un parasolar mai opac pentru geamul lateral.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

I-a luat taica-su DVD portabil, de-abia asteapta sa plecam sa se uite la el

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Hello!
Gabitza si cine mai are probleme cu rau' de masina, luati de la farmacie pastilute homeopate de la boiron - COCCULUS - concentratie ch9 de preferat dar buna si alta, functioneaza garantat! Se face o cura cu cateva zile inainte: doza la copii e 1-2 bilute, de 3 ori pe zi iar adulti 3 bilute, tot de 3 ori pe zi. In timpul calatoriei, la nevoie, se poate lua cate o doza la 1-2 ore. Eu am facut o cura de vreo 2 saptamani si am scapat de rau pentru un an si ceva...la Alyssa i-am dat de cateva ori inainte de calatorii mai lungi si n-am mai avut probleme, ii dau si acum 2 bilute de cate ori plecam la munte sau in Romania ca-i drumul lung si obositor. Ambele am avut rau de masina groaznic, cu dureri de cap, greturi, ameteli si transpiratii reci...nici nu-mi vine sa cred ca am scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Prezent si eu......
Sunt acasa de doua zile, fac curatenia generala de sarbatori. Nu va povestesc ce chef am, vai si amar.
Maine ma bag in garaj .Poate termin intr-o saptamana.
Noutati ....Dragos mi-a bagat sambata noaptea un concert de dureri de urechi, asa ca duminica dimineata am fost prezenti la orl. Am scapat ieftin de data asta adica fara otita.
De azi am trecut la cura de slabire cu Herbalife.Sper sa functioneze ca trebuie sa ma fac gigea.Am tinut disociatul ala de 21 zile ........m-am infometat, am facut totul ca la carte pentru 50 gr.Da, da, atata am avut in minus pe cantar dupa 21 zile , 50 gr.Asa ca de azi am trecut la .... shake de ciocolata
Va las ca mai am de spalat geamuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_filipas

Prezent si eu......
Sunt acasa de doua zile, fac curatenia generala de sarbatori. Nu va povestesc ce chef am, vai si amar.
Maine ma bag in garaj .Poate termin intr-o saptamana.
Noutati ....Dragos mi-a bagat sambata noaptea un concert de dureri de urechi, asa ca duminica dimineata am fost prezenti la orl. Am scapat ieftin de data asta adica fara otita.
De azi am trecut la cura de slabire cu Herbalife.Sper sa functioneze ca trebuie sa ma fac gigea.Am tinut disociatul ala de 21 zile ........m-am infometat, am facut totul ca la carte pentru 50 gr.Da, da, atata am avut in minus pe cantar dupa 21 zile , 50 gr.Asa ca de azi am trecut la .... shake de ciocolata
Va las ca mai am de spalat geamuri

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Simona, good luck ! eu am tinut acum cativa ani cura cu Herbalife, am slabit vre-o 5 kg cu chin cu vai ... problema e ... cum te lasi de shake , le pui inapoi f.f.f repede. cea mai sanatoase e schimbarea stilului de viata, mese dese cu f. putin, capacitatea stomacului sa se micsoreaza. Dureaza mult mai mult, dar te ti de ele. Ca si inceput poti tine 2 saptamani Dieta Suedeza, ca sa-ti obisnuiesti stomacul cu putin. Cu aia am dat jos 3 kg si s-au mentinut. iar apoi treci la schimbarea stilului de viata, iti va lua mai bine de 6 luni ...

Clara tu esti o adeverata artista ... as face comanda, daca n-ar asa de scump transportul Mi-au palcut ouletele alea ornate la nebunieeeeee

Elisor, si iar sper ca sunteti bine cu totii, te astept

Doamne iti multumesc n-avem probleme cu raul de masina, avion .. la cat circulam cred ca saracul copil ar fi tot pe medicatie.

Aseara i-am ridicat costumul de dans baiatului si mi-a facut o reprezentatie acasa. De abia astept sa vina luna iunie, in primul rand vin parintii pe 2 1/2 luni, sper ca si sora mea sa primeaca viza ... mergeti joi la Ambasada si sa vina si ea cu ei - Doamne Ajuta. Tot la inceputul lui June mi-a dezvaluit Patrick secretul ca au daycare graduation ... am vorbit cu parinti care au copii cu 1 an mai mare si mi-au spus ca a fost exceptional, s-a lasat cu de emotie, deosebit, apoi ziua lui, show-ul de la dance
Pana atunci ma mobilizez cu vacanta din Aprilie, mergem 8 zile inapoi in Florida. Cred ca vom avea mai mult success la Disney, fiindca mai nou nu mai e shy sa se imbratiseze cu caractere, oameni costumati.

Fetelor nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma topesc de dragul lui asta mic, nu stiu ... parca pe zi ce trece sunt tot mai topita dupa el. E o varsta atat de frumoasa as vrea sa stea asa mic, dulce inocent ... in fiecare zi de abia astept sa merg acasa sa petrec cat mai mult timp cu el. Am devenit "narcomana" de prezenta lui ...

Poze noi:
http://www.dropshots.com/newmami2005

Mergi la inceput