Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-bratarile alea sunt foarte bune. Le-am incercat cu Maya si merg. Mi-am cumparat si eu. Cat despre DVD player, ne-a salvat viata . Mai ales mie, care eram responsabila cu distratul copilului pe drum. Una din cele mai bune achizitii facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Olguto, ce mai faceti voi? Ce face Maya?
am luat filmuletul Ponyo ... si nu ne mai saturam uitandu-ne la el

Mergi la inceput

Anca-suntem bine, multumim de intrebare. Nu ne mai saturam de vremea de afara. Nu-mi vine sa cred ce iarna usoara am avut si ce repede a venit primavara. Mayei ii va aduce iepurasul pe Ponyo. Si-l doreste foarte mult de cand la vazut la cinematograf. Voi ati vazut "Up"? Este un film tare dragut, Mayei i-a placut mult de tot si de fapt ne-a placut si noua.
In rest, a fost acceptata la scoala aceea mai speciala si acum o inscriem acolo. Jumatate din salariul meu se va duce pe scoala aia, asa ca sper ca merita. V-am vazut pozele. Sunteti o familie tare frumoasa si parca emanati pace si liniste.

Mergi la inceput

Clara-imi trimiti si mie parola sa-ti vad Gargarita?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui omustata

Anca-suntem bine, multumim de intrebare. Nu ne mai saturam de vremea de afara. Nu-mi vine sa cred ce iarna usoara am avut si ce repede a venit primavara. Mayei ii va aduce iepurasul pe Ponyo. Si-l doreste foarte mult de cand la vazut la cinematograf. Voi ati vazut "Up"? Este un film tare dragut, Mayei i-a placut mult de tot si de fapt ne-a placut si noua.
In rest, a fost acceptata la scoala aceea mai speciala si acum o inscriem acolo. Jumatate din salariul meu se va duce pe scoala aia, asa ca sper ca merita. V-am vazut pozele. Sunteti o familie tare frumoasa si parca emanati pace si liniste.

Olga si Maya (28.05.2005)
Cautarea fericirii este una dintre sursele principale ale nefericirii.
Eric Hoffer

WAW, ma bucur tare mult pentru ea si pentru voi ... Way to go, Maya !
Olga, crede-ma ca mi-as da si eu jumate de salariu daca am avea asa ceva prin preajma. N-as ezita nici un minutel ... merita
"Up" e cumva filmuletul ala cu casa zburatoare ??? Nu l-am avzut inca, poate il inchiriez ... acum e Ponyo in verva :)
E tare frumusel si mie imi place tare mult.
Ce faceti de Paste? Nu veniti pe la noi? Nu avem de gand sa mergem nicaieri, doar prin preajma. Sau daca vremea tine cu noi, poate ne putem intalni undeva la jumatate, stiu si eu Zoo, sau orice alta propunere. Mi-ar face mare placere.

pentru frumoasele cuvinte adresate noua, esti o draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Hey!!!Buna fetelor suntem si noi pe receptie.

Olga: eu am vazut filmul Up si mi s-a parut foarte trist.Noi am dowloaded un demo pt joc care mi s-a parut frumusel, dar filmul trist in esenta.Asa ca nu l-am lasat pe Alex sa se uite.

Noi nu avem rau de masina asa ca nu stiu ce sfat sa dau.Din cate am citit vad ca bratarile au efect dar si tratamentul lui Tdi la fel.

Noi suntem mucioasi, avem probleme cu socru care e suspect de cancer pancreatic.A facut o operatie de drenaj si s-ar pregati pentru operatia mare.Am vb cu dr si nu stiu de ce ne-a spus ca proba pt biobsie nu va fi concludenta.Ma simt ca o proasta ca mi s-au explicat cate in luna si in stele la telefon si habar nu am ce mi s-a spus.La primul telefoncu dr mi s=a spus ca ii mai da o luna, dupa care intre 6luni si 1 an.Suntem confuzi, socrul e singur.Nu stim ce sa facem cand sa mergem in tzara si pentru cat.Cred ca o sa merg eu pt a doaua operatie si il las pe fii-miu cu ta-su si cu vreo fata care sa il ia de la scoala.Stau si ma gandesc daca dr iti spune din nou ca ii da sa zicem 6 luni de viata...ce faci tu ca si copil care esti departe, ai o viata ai un servciu de la care nu poti sa iti iei liberi cand vrei tu, desi e afacerea ta.Sunt confuza...

Lui alex i-am cumparat o carte de activitati prescolare cu 200 de activitati.Cam are vreo 220 de pagini , si ieri a facut 40 de pagini(e drept ca ma cam plictisisem eu langa el).I-am spus sa mai lase si pe astazi.M-a uimit cat de bine face exercitiile , nu trebuie sa ii citesc de 2 ori ce are de facut si le face,Sper sa il tina asta pana la facultate.
Cam atat de la noi...va pup.

Mergi la inceput

Oxione, deci e trist filmuletul ... sarut'mana atunci nu-l inchiriez fiindca fiu asta al meu e cam sensibilicos.
Chiar si la Ponyo a fost trist cand l-a vazut prima data, dar la sfarsit cand s-a transformat inapoi in fetita si l-a pupat pe baietel si-a revenit si a inceput sa-l indrageasca.

Multa sanatate socrului , grea decizie ... e tare greu cand esti departe iar parintii sunt bolnavi ... greu ... eu macar o am pe sora mea in tara, dar sotul e unic copil ... nici nu ma gandesc ce -ar face daca cade unul din ei bolnavi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

A venit primavara!!!

Oana, sanatate socrului...of, grea situatie...sper sa reusiti sa faceti cum e mai bine ca sa fiti toti cu sufletul impacat.

Olgutza, felicitari pt Maya, sper sa fie scoala asa cum va doriti.

Simona, spor la slabit! Eu am 20 de kile de dat jos, nu cred ca o sa mai ajung vreodata la greutatea mea ideala, aveam 55 cand am ramas gravida.

Newmami, cred si eu ca te topesti de dragul lui Patrick, e un baietel minunat! Si eu ma bucur in fiecare zi de ghidusiile si inocenta atomicii, ce pacat ca cresc atat de repede copiii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mooooorrrr...am uitat sa va zic ce-am patit azi...m-am dus dupa Aly la gradinita si, pe cand asteptam sa iasa din salon, un copilutz amic de-al ei vine glontz la mine, ma saluta si-mi pune mana pe piept, ma intreaba: "ai si tu tzatze ca si mama mea, asa-i?!"
Vaaaiii, am crezut ca lesin de ras, era plin de lume da' n-am mai vazut si auzit nimic, nici pe biata pitika n-am mai vazut-o si ma tragea disperata de mana s-a iau in brate da' nu mai puteam de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

New Mami: trist pentru noi adultii(subiectul in sine)...sau asa cel putin ni s-a parut noua(mie si sotului).Are parti funny bineinteles.

Multumim pentru incrajari...si eu si sotul suntem singuri la parinti.

Tdi: sa mor de ras si nu alta.

Mergi la inceput