Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata

si !!!!

Ne-am trezit la 7 E groaznic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nikolici mie mi se pare normal ca ai spus despre ce e vorba, daca de fiecare data cand vrem sa facem ceea ce trebuie ne temem ca o sa aiba repercursiuni asupra noastra, atuncea raul nu va fi niciodata invins!! Hotii, criminalii si agresorii vor flutura liberi pri fata noastra ca noua tuturor ne-ar fi frica sa zicem ceva de ei..... Eu zic ca ai procedat CORECT!

Lidia nu stiu daca asa e cel mai bine insa eu n-as utea avea rabdarea sa-mi vad copilul de atatea zile cu febra si chinuit, sigur as incerca si medicina alopata. Daca este dat atunci cand trebuie, in doza care trebuie si in urma unei antibiograme, antibioticul NU E DRACUL ALA NEGRU!!! Chiar te poate ajuta!! Sper sa scapati repede!!!

Astazi am de umblat o gramada si nu sunt in toane bune, ca m-a trezit mandra la 7....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
dau si eu o cafeluta si o ciocolata calda!
Lidia, niste analize ar prinde bine. daca temp persista, arata a infectie, dupa cultura mea generala, ca n-am studii de medicina. e clar ca Iza sufera si organismul ei asemeni. eu zic ca poti consulta si un medic alopat si vezi ce zice, apoi decizia de a da sau nu antibiotic iti apartine, dar macar stii ce are copilul. homeopatul ce diagnostic a pus? nu a recomandat niste analize?
sanatate multa sis a auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna dimi fetele! Ce mai faceti?

Mami de dpua printese Alessia (10.08.2005) si Serena (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

are cineva caruciorul Graco Mirage plus ?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Asta doar dc nu sunt vizitata pana vineri de rusnaci si daca nu uit sa cumpar un test.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nikolici sa speram ca nu uiti sa iei testul..te va suna Iepurila sa -ti aminteasca..sa iasa cu doua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Sa va expun o chestiune pe care o dezbat cu barbat-miu acum.
Cu vreo juma de ora inainte, a inceput un scandal infiorator la vecinii de jos, urlete, injuraturi, cei 2 copii care urlau, femeia care era batuta, barbatul care o injura, ea care ameninta ca se omoara, foarte urat.Au trezit-o pe K instantaneu si incercand sa o adorm am asistat fara sa vreau la tot circul lor in surdina camerii mele.
Intr-un final K a adormit iar eu am luat telefonul sa sun la politie, insa nu stiam dc sunt sigur vecinii de jos pe care ii banuiam ca se tot cearta, asa ca am iesit pe sala si am dat de politia care tocmai urca la ei.Am intrat in discutii cu ei, daca noi i-am chemat, gand ce ma face sa cred, ca cine a i-a apelat i-a fost teama sa-si expuna identitatea, m-au intrebat daca e prima data si le-am raspuns sincer ca nu, ca se intampal des si ca noi chiar nu stiam de unde se auzea.Ma rog vecinii batausi cu 5 minute inainte de a veni politia, au tacut malc si tare imi este frica sa nu se fi intamplat ceva urat caci se auzea des te omorrrrrrr.
Nu au deschis usa vecinii si nu stiu ce se va intampla mai departe.
Sotul mi-a spus ca nu trebuia sa le dau nicio informatie despre ei si sa ma fac ca nu stiu nimic ca cine stie ce ciudati or fi si ne creem probleme fara sa vrem, insa eu inca vreau sa cred in spiritul civic o data si 2. pb lor a devenit si pb. noastra deranjandu-mi copilul la 11pm, sa nu mai spun de copiii lor care trec prin ce trec, saracutii ce mai tipau.Ma rog sa le fie bine!
Voi ce ati face in astfel de cazuri, v-ati baga?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Da..nasoala treaba...off..problema e ca nici politia nu se baga la certuri domestice, dau o simpla amenda..in fine..nu stiu cum as fi reactionat...pacat de copii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Salutare

Sunt intre ciocan si nicovala..Izabella face febra de 6 zile ...38.5..tuseste zi si noapte..ii curg mucii girla..o tine intr-o miriiala..o suspectez si de infectie urinara (ca nu suporta sa o sterg la putza..sau sa o spal..etc..face o criza de toata frumusetea)..

Homeopatul mi-a schimbat deja vreo 3 remedii..am avut 2 zile in care mai ceda febra..dar revenea..din nou dupa 1/2 ora.. o ora..

Sunt in urma cu somnul..sunt varza cu nervii..sunt restanta cu chestii de facut pentru munca..
si nu stiu daca fac bine ca astept sa treaca ..macar febra...sau nu..
daca aleg calea alopata..stiu sigur ca antibioticele sunt solutia..si asta ma ingrozeste..oare fac bine ce fac??????

sper ca am fost coerenta..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Sanatate multa, Iza..sa se faca bine!...Mami..iti revii tu si cu somnul.....La temperatura..nu trebuie neaparat antibiotic..depinde ce are, daca tuseste expectorant, atunci, da, trebuie, insa daca, ii curge doar nasul..nu cred ca trebuie..paracetamol ptr scaderea febrei din 3 in 3 H, dar nu mai mult de 3/ zi...paracetamolul reationeaza mai bine decat nurofenul..zic..eu, asa..din experienta mea..si a altor mamici cu copii...nu stiu..am dat si eu un sfat..sper ca nu-i cu suparare, sanatate multa!

Mergi la inceput

Merg la pregatirea micului dejun..s-au sculat fetele..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna dimineata
Multu de cafea!

N-am mai intrat pentru ca m-a acaparat rau de tot Grey's anatomy
In plus. stam cate 2 ore jumate pe afara in parc in fiecare zi...cum spunea cineva..miroase a primavara

Mamidestefan eu n-as fii putut sa stau 6 zile cu febra fara antibiotic- numai pe homeopate..nu ma lasa inima...insa e decizia ta iar tu iti cunosti cel mai bine copilul.Multa sanatate Izei

Fetelor am si eu o intrebare
Cu se mai joaca copii vostri? Ce jucarii ati achizitionat in ultimul timp sau ce intentionati sa luati?
De ce intreb...pentru ca Radu pare a se fii plictisit deja de toate..si are ..destuleee.
As vrea sa-i iau ceva nou..insa are destule masini...iar lui ii place sa mestereasca..deja se cere altceva..ceva idei? Multumesc.

Si sa nu se inteleaga ca ne laudam....dar..de vreo 4 zile am scapat de masele..si Raducu doarme toata noaptea..fara treziri

Mergi la inceput