Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am inscris-o pe Karinuta la a doua cresa (pe lista de asteptare of course), unde am discutat cu doamna directoare care a fost foarte draguta cu noi.
I-am pus o singura intrebare, daca sunt educatoare in cresa si mi s-a raspuns ca, la cresele de stat sunt numai infirmiere.Cresele nu apartin de Ministerul Invatamantului.
lumi te rog eu, intreaba pt mine inca o data dc la voi sigur sunt educatoare, ca sa ma oftic bineinteles.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babyboy da eu intentionez sa dospesc o mini jucarie pt. Karinuta si noi.

alessia; iepurila maine iau testul din aeroport.Nu ma stresez deocamdata...mult.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

babytza, nocom, iepurila

anamona, de asta am si intrebat si v-am expus situatia, pentru ca mie mi se pare un pic prea devreme sa stim daca vor fi sau nu stangaci. om vedea, sanatosi sa fie!

lidia, sanatate multa, sper ca azi sunteti mai bine, si eu as merge la dr urgent!

niko, si eu zic ca ai procedat corect, as fi facut la fel in leg cu vecinii!
ma bucur ca ai inscris-o pe Karina, asta inseamna ca incepeti inainte de septembrie?
o sa intreb la cresa inca o data despre educatoare, cand duc actele. o sa mai dureze putin, dar intreb. te pup cu drag, drum bun si vreau sa vad dublu de la tine cat mai curand, ok??

baby_boy, daca ii place sa mestereasca ii poti lua un banc/trusa de scule, exista si pentru copii mai mititei. eu le-am luat hunilor o trusa medicala, inca nu le-am dat-o, au acolo stetoscop, seringa, foarfeca, penseta si inca vreo 2 ustensile de le-am uitat numele... nu-s periculoase pentru bebei, sunt mari si din plastic rezistent.
sau poti incerca cu lego, sunt unele si cu piese f mari, poate il incanta mai mult.
sau inventeaza diverse jocuri cu ce ai deja in casa, oale, capace, cutii de pantofi.. o sa le aprecieze, cel putin intr-o prima faza, la fel ca pe cea mai scumpa jucarie.
poti de asemenea sa pui deoparte anumite jucarii, si sa i le arati din nou peste o saptamana-doua, o sa fie tare incantat sa le redescopere. la noi si asta merge f bine.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noapte grea grea, nu merge nimic frate. Vreau multa cafea si un ciocan in cap sa ma mai amortesc

nicolici la Inisa au fost 2 educatoare si 2 ingrijitoare deci fiecare grupa avea 4 femei. Numai 2 erau cu invatatul,poeziile,jocurile etc celelalte doua erau la ajutor cu mancarea schimbat spalat copii, eu asa am vazut. Acuma sincer io n am vazut diploma de educatoare asa ca nu bag mana in foc ca sunt educatoare .
Cresele eu stiu ca apartin de primarie.
Asteptam din zbor testul pozitiv

Lidia multa sanatate printesei, sper sa va revenit repede. Eu m as duce la doctor.

tzitziri eu am un Graco da nush sa zic de care este seamana cu ala plus da nu se inchide de la maner ci lateral cu doua miini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nico daaaa..aia e cea mai buna jucarie....insa noi am hotarat sa ne oprim aici.
Tinem pumnii sa fie IISa nu ne tii pe jar pe aci

Lumi noi deja am epuizat toate oalele si ustensilele de bucatarie Jucariile deja le ia la rand. varsa toata cutia ..le pune la loc....dar parca unele chiar nu-l mai intereseaza.
Imi placea trusa de scule a lui Edi de Giulliana insa n-am gasit-o.
O sa merg deseara.. sper.. ca am aflat de un magazin super de jucarii.
Sa stii ca n-am uitat de facut poza la papagali- insa e si aparatul plin..si n-am avut timp si dispozitie de sedinta foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna ziua,

luminita2008, babytza, Nocom multumesc pt cuvintele frumoase
nikolici pune-ti alarma la telefon sa nu uiti de test si dupa ce te testezi, anunta-ne ca vezi dublu!!! Calatorie frumoasa si multa bafta! (inclusiv sotului, vad ca are nevoie)
Lidia si eu sunt impotriva antibioticelor, dar luate asa, fara sa fie nevoie. Daca trebuie, trebuie! Multa sanatate Izabelei
Babytza imi plac povestirile tale cu blonde Esti o draguta!
Ramona tare Anda cu alergatul ei prin piata si plimbarile in cosul de cumparaturi Si Mihnea ne alearga prin toate magazinele, cand merge cu noi.

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 12s5z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello si de la noi

Cristina ce bine ca ati scapat de masele La noi incep caninii

Lidia cum e Iza astazi ? Ati ajuns la medic ? Sanatate multa si sa scapati de febra

Eu tocmai i-am luat temperatura soricelului si are 37.4...e un inceput de ceva. Sa il vad cand se trezeste . Are gingiuta f umflata la un canin de jos, sper sa fie doar asta si nu vreun inceput de raceala . Oricum , il vad cand se trezeste si in functie de cum e ii dau ceva.

Niko din punctul meu de vedere ai procedat corect ca ai dat cateva detalii, desi politia nu se baga in probleme de familie.... Ai aflat ceva ? E bine toata lumea ? Sa te fereasca Sfantul de o asemenea viata plina de certuri si batai Saracutii copilasi....
Ai ceva simptome de rusi ?

Joy voi sunteti in perioada fiebinte , nu ? Spor la treaba

alessia au venit rusii ? Ai mai facut test ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

baby_boy am vazut trusa de scule(cred ca e ca a Giulianei, cu sortator de forme cumva?) la Metro, si era la reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, fetele

Babytza si sa iasa caninii si pe noi ne zapacesc

Corrina felicitari pentru carutul roz

Nikolici multa sanatate va dorim , concediu placut si abia asteptam rezultatul testului

Laureta moa ce poze frumoase si emotionante

Cristinescu super amuzanta faza, asa visez si eu

Xor mi se face pielea de gaina la ce ai povestit, trist

Lidia multa sanatate Izabellei, ai fost cu ea la dr? Sper sa fiti bine

Piolica, Crina mea are vreo 3 bebei...la toti vrea sa le scoata ochii insa in prima faza ii tine in brate si ii aduce inspre ea..adica ii iubeste

Iepurila ici multi si sa se rezolve situatia cu familia, capul sus mami

Cristina a mea nu prea prefera jucariile, a ramas tot la castroane, hartii si alte cele...le mai ia unoeri dar nu e prea preocupata cu ele

Nu am citit mare lucru...mai mult pe diagonala...ieri am experimentat o zi fara net...nasol rau...nu gasesti ce sa faci ca sa treaca timpul

Uofff, vad ca vb de gradi/cresa....nu stiu ce sa fac...aici la mine numai gradi particulare sunt...iar pe sect 2 e o cresa...dar e langa soacra...ceea ce nu imi place, apelez la Oana poate poate se indura si gaseste ea un buna

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

NIKO - in primul rand nu mai cauta si nu te mai stresa degeaba - la CRESELE de stat sunt doar INFIRMIERE, spun asta si o spun in cunostinta de cauza....daca unele dintre ele isi mai dau interesul si le mai canta, danseaza cate ceva, e alegerea lor....am auzit insa ca unele gradinite de stat ar mai fi infiintat grupe de copii de 2-3 ani...acolo da, sunt educatoarele gradinitei, dar la cresa nu!!
In ceea ce priveste anuntatul politiei mi se pare ca ai luat cea mai buna decizie....asta e marea problema a romanului....se uita cum ii baga hotul mana in buzunar celui de alaturi si nu spune nimic de frica sa nu si-o ia in freza...eventual fuge si se ascunde sa nu fie observat ca a vazut ce se intampla.....multi dintre noi in cazul tau ar fi spus...ce-mi pasa mie ce e in casa lor?? sa-si dea foc daca asa considera....nu, nu mi se pare normal si corect...trebuie sa ne implicam sa evitam diferite nenorociri daca este posibil
revin

Mergi la inceput