Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
rox azi dimi cand l-am condus pe barbati-miu la usa, l-am vazut doar pe vecin cu unul dintre copii, coborau scarile, eu acum sper sa fie bine cu totii.Eu tare m-am umplut de energie negatica aseara si am visat urat urat, ca a murit sotul
,parea tare real visul si m-am speriat rau cand m-am trezit, noroc ca era dimineatza si tocmai ce intrase soatza in camera si l-am rugat sa stea putin cu noi, nu i-am spus ce am visat cred ca ar fi intrat in panica pt. maine
.
corrina fac tot posibilul sa nu uit sa-l cumpar maine![]()
laureta multu mult pt. info, dupa ce ti-am citit postul ieri am prins aripi.
lumi
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Neata
Cristina salveaza-ti finantele, toate jucariiile vor avea aceeasi soarta. Eu i le ascund si i le dau pe rand, asa par noi de fiecare data. Nici Anda nu are tocmai putine.
Akessia uite ca eu n-am obs asa o mare diferenta intre paracetamol si nurofen, e drept ca nici multe ocazii sa testez n-am avut
.
Nicole in mod clar procedasi bine. Aseara am uitat sa mai scriu, erm pe telefon.
marinush spune:
Salutare!
Va scriu si eu o reteta, poate tenteaza pe cineva...
Budinca de mere cu fulgi de ovaz
1 cana fulgi de ovaz
3 mere rase
1/2 cana stafide
1/2 cana nuci pisate
1 cana suc de fructe (eu am pus de portocale)
Merele se dau pe razatoarea mare, se adauga restul ingredientelor, se amesteca, si se baga la cuptor in vas de Yena. Se lasa aprox 30min. Este f buna rece. Eu n-am avut nuci, asa ca am renuntat la ele, dar a iesit f buna. Este dulce de la mere, stafide, dar cine mai vrea poate sa puna o lingura de miere sau zahar brun.
300 spune:
maarinus
, daca nu apareai uitam de tot. Am gasit Fireproof, l-am vazut, e plin de invataminte. Finalul cam moralizator dar per ansamblu e un film care chiar merita vazut. Si sotul a stat pana la capat, nu ma asteptam! Multumesc!
Am revazut aseara fresa y chocolate, un film cubanez foarte misto. Dar ori era cenzurat ori mi-aduc aminte de doua filme diferite, asta pare sa fie partial dfiferit fata de ce vazusem eu la Cinemateca acum niste ani...
marinush spune:
Hei, Ramo, nici nu ma gandeam ca l-a vazut cineva. Ma bucur ca ti-a placut. Sa cautati si "august rush". E f fain, mai ales muzica...
Si o comedie, "marley and me"...Comedie-comedie, dar m-am plans la final, deh...![]()
Paula-Laura spune:
Buna!
Eu mi-am luat cateva zile libere ca e mama internata pt recuperari (a avut hernie cervicala de disc si trebuie sa faca proceduri de 2 ani)
Prin urmare sunt franta de oboseala
O zi intreaga cu pititcul ma lasa moarta de oboseala (bine, nu am nici eu rutina pt o zi intreaga) si ma gandesc cu groaza ca raman in urma cu o mie de chestii la munca.
Una peste alta piticul este in extaz ca e cu mami toata ziua, alearga si vorbeste non-stop (pe limba lui majoritatea cuvintelor)
Au iesit cei 4 canini (cei 2 de jos doar cate un coltisor, dar e ok) si e iremediabil indragostit de animalele din curte de la socrii
Nu stia la ce sa se uite mai repede: gaini /cocosi /rate, cursi/porci/capre ! Si mai fatase si capra 2 ieduti chiar inainte sa ajungem noi! Va spun, era extaz total pe el!
Dimineata cum s-a trezit s-a dus la usa si facea "pa pa -pei pei" (vrea sa plecam la pasari
)
Cresa /Gradinita si pe mine ma bate gandul. Am cautat ceva pe net, ma hotarasem sa merg sa le vad si cand ii spun mamei ca vreu sa il dau a inceput sa se roage de mine sa il dau mai la toamna ! Si eu care ma gandeam ca i-ar prinde ei bine cateva ore libere pe zi 
De citit reusesc sa citesc mare parte, de scris...
Lidia - febra 6 zile nu suna bine! Mergi si fa-i niste analize sa vezi despre ce e vorba 
Nikolici eu nu reusesc sa vizualizez farmacia in aeroport. Sigur exista?
Azi mergem si noi la Priorix, m-am hotarat sa i-l fac pana la uram. Sper sa nu avem reactii
boocimea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
paula este este tu repede sa maa fortezi sa-mi iau azi.Curioasele!!!![]()
Ma bufneste rasul, dar ma tzin sa nu fac azi, ultimele luni am plans dupa banii dati pe teste si in special dezamagirile create.Imi zic ca nu e si poate e.![]()
Maine dupa ce-mi dau stewardezele apa sa beau, plec cu paharul gol la baie
.Ce ma mai distrez gandindu-ma, macar pt. amuzament sa nu-mi vina "slavii-rushi" pana maine seara
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
marinush spune:
Biscuiti sarati
1 cana fulgi de ovaz
1 cana faina integrala
3 ling. seminte de floarea-soarelui
3 ling susan
3 ling seminte de in
1 ling chimen
50 ml ulei
1 l-ta sare
Fulgii de ovaz si semintele se dau prin rasnita pentru a se obtine o pulbere fina. Se amesteca cu sarea, uleiul si cca 1 cana apa. Aluatul rezultat se framanta bine, la nevoie se mai adauga apa. Se presara faina pe masa sau planseta, si se intinde o foaie din care se vor decupa biscuitii. Acestia se aseaza in tava mare de la aragaz si se inteapa in cateva locuri cu furculita. Se da tava la cuptor, la foc potrivit; dupa 20 min, se intorc si pe partea cealalta. Dupa 15 minute sunt gata.
Eu n-am avut seminte de floarea-soarelui, asa ca n-am pus. Si nici faina integrala. Am pus alba, si-a intrat puutin mai multa, se vede dupa cum cere aluatul. Foarte hranitori.
iepurila spune:
nikolici, si eu am avut probleme mari cu vecinii de deasupra. tot asa, scandaluri monstruoase, injuraturi, aruncari de obiecte...ce mai tambalau mare. singura deosebire- nu aveau copii mici. nu am sunat noi niciodata la politie (nu o aveam pe elena) dar aproape la fiecare scandal (cel putin o data pe saptamana) era politia la usa lor. Intr-una din nopti- dupa un astfel de scandal a venit smurdul. Alte zgomote infernale....nu reuseam sa ne imaginam ce se intampla. Ca sa aflam a doua zi dimineata ca EL s-a inchis in baie (unde aveau usa metalica) si s-a spanzurat. Zgomotele infernale le facea echipa smurd in dorinta de a sparge usa metalica. Tragic.
Mai nou, in apartamentul de langa noi s-au mutat 3 studente = 6-7 persoane = bairame, chefuri, etc.
Ei... am chemat politia o data. Au incercat sa le legitimeze (erau muci toti) si i-au amenintat cu amenda. S-au mai domolit.
baby_boy spune:
Multumim pentru retete Marinush
Corrina felicitari pentru
Am cautat si eu trusa la noi in Metro..din pacate n-am gasit-o iar Constanta e departeee rau
Am un orez cu lapte pe foc..ca Radu e mare fan..si ma bag la un serial din Grey's anatomy ..sper sa nu uit de orez..ca ma mananca cu fulgi Radu cand se trezeste![]()