Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 11
iepurila spune:
Lidia, si eu optez pentru o consultatie oferita de un pediatru si pt un set de analize.
cristina felicitari pt noptile linistite. si te invidiez, da?
Elena mea s-a trezit asta noapte la 2.30 si s-a pus pe urlat. imi tot tipa mo, mo, mo care la ea e mor, mor. i-l tot bagam in ochi pe Mor Mor (stiti voi, vestitul ursulet). Nimic. Incercam sa o ridic la verticala.....imposibil -se lasa pe spate si urla nani-nani. ce mai...eram disperata. pana la urma a inceput sa tipe ate, ate (=lapte). i-am dat lapte (120 ml). Dupa alte leganari, atipiri, treziri in plans a adormit mititica. N-am avut curaj sa o mai duc in patutul ei. S-a trezit la 8 dimineata. ne-am pupat, alintat, etc Si vrea "ate". Ii explic ca nu mai e lapte, ca l-a baut asta noapte si ca ii dau apa. "Da, Apa"
am doua concluzii:
- cred ca ea asociaza adormitul cu papatul de lapte. sunt aproape convinsa ca ea nu se trezeste de foame si vrea lapte doar ca pe o componenta a alinarii ei. Stiti ca sunt nebuna si ma tot preocupa de o bucata lunga de timp ce s-a intamplat cu copilul meu si de ce s-a dereglat in halul asta.
- daca bea lapte noaptea si reuseste performanta de a dormi pana dimineata la 7-8 as putea renunta la laptele de dimineata (tot in nebunia mea de a reduce cumva cantitatea de lapte consumata)
Dar oare fac bine?
aaaaa si azi am descoperit, cred, (prin intermediul altei crize-cum altfel) ca acel mo, mo, mo e de fapt nu, nu, nu. Ii mai zic eu cateodata nu, nu, nu si fac cu degetul aratator semnul.
scuze daca nu am fost coerenta. am vrut doar sa ma descarc un pic.
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Am un orez cu lapte pe foc..ca Radu e mare fan..si ma bag la un serial din Grey's anatomy ..sper sa nu uit de orez..ca ma mananca cu fulgi Radu cand se trezeste Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
laptele e formula sau pasteurizatu' la cutie?
luminita2008 spune:
iepurila, dar ce cantitate de lapte bea Elena de vrei sa mai renunti la el? sau e doar problema ca bea lapte noaptea? ca ziceai ca vrei sa renunti la laptele de dimineata... de ce?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
300 spune:
Iepurila te rog sa ma ierti pentru ce va urma, cu atat mai mult cu cat stii ca ai simpatia si consideratia mea si aici si in viata reala.
Parerea mea, fara a fi medic de profesie, si pe care am mai repetat-o, este ca fiecare copil are propriile necesitati fizice (si psihologice) si mi se pare ca la un an jumate copiii sunt mult prea mici sa-i pui la orice fel de regim. Poate trece printr-un puseu de crestere sau doar ceasul ei biologic nu s-a reglat inca pe faza cu nemancatul noaptea... La varsta asta mi se pare ca laptele praf ca si cel matern le ofera cel mai facil mod de a-si extrage o buna parte din nutrientii de care au nevoie. Faptul de a-i refuza hrana, mai ales cand e vorba de lapte, mi se pare chinuitor.
Uite, desi fara nicio legatura aparenta, eu nu i-am refuzat andei nimic, dar absolut nimic in materie de mancare. Asta nu inseamna ca mananca o ciocolata sau un sandvis cu salam dar a gustat si dintr-una si dintr-alta. Ciocolata nu o atrage, este in dubii in ce priveste cafea (
, de curand a pus limba pe ea dar n-a apucat sa decida daca ii place sau nu.
Ciocolata nu-i place, mi-o aduce inapoi. Salam ar manca daca ar fi, dar intotdeauna niste cantitati mici, o atrage gustul ala sintetic si cred ca vom renunta cu totii la el (ceea ce in mare parte am si facut). Vreau sa arat ca pana la urma si ei vad ce le prieeste si e nu si chiar fara a fi asa iresponsabila cum sunt eu in privinta alimentatiei copilului meu poti cel putin sa-l asculti si sa nu-i fixezi limite atat de drastic.
Poate am inteles eu gresit, in orice caz te rog iarta-ma daca am reusit sa te ofensez, nu asta mi-a fost intentia. E un forum liber si, asa cum trambitez pe-aici pro alaptare desi nu cred ca mai suntem 10 care alaptam acum, tot asa imi permit acum sa-mi dau cu presupusul intr-o chestie care atat teoretic cat si practic nu ma priveste. Dar daca tot ai adus vorba...
.
claudinna spune:
iepurila, un copro i-ai facut? sa nu o deranjeze vreun parazit...
nikolici si eu zic ca ai facut bine! ce drame traiesc unele familii, te iei cu mainile de par!
mamidestefan, cum e Iza?
babytza, daca e temp asha mica, posibil sa fie de la canini. sanatate multa Shoricelului!
luminita2008 spune:
poate va intereseaza, in caz ca nu l-ati gasit deja. hunii sunt amuzati tare. e si cu sunet.
http://www.poissonrouge.com/123/index.htm
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 poate va intereseaza, in caz ca nu l-ati gasit deja. hunii sunt amuzati tare. e si cu sunet. http://www.poissonrouge.com/123/index.htm Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
hehe, ce dragut!
babytza spune:
Hello 
Am luat pastilutele 
A fost aia la un pas sa nu mi le dea ...o bateam 
Fetele care nu sunteti din Bucuresti, va rog sa imi trimiteti adresa (chiar si cele care au mai comandat, poate nu o mai am ) Eu am trimis prin curier si a ajuns pachetul in 2 zile. Costa in jur de 15-19 ron in functie de zona. Daca vreti prin posta, e putin mai ieftin si ajung in 7 zile lucratoare. Sa ma anuntati cum doriti sa trimit (tot pe PM)
Indiferent ca trimit prin curier sau prin posta, pun pachetul cu plata la ridicare, deci platiti voi direct. Nu mai e nevoie sa depuneti nimik la banca.
Piciul are acum 37,7
I-am dat o lingurita de Nurofen. Mucisori nu are, deci racit nu e. Sa vad cum mai e peste o ora. Si e maraici ![]()
Lavinia pe unde esti mamico ? Sunt ceva zile de cand nu ai intrat. Totul ok la voi ? 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Cine imi poate salva si mie tabelul sa il pot scoate la imprimanta, ca sa nu mai stau sa le scriu de mana pe toate ? Nu reusesc sa scot la imprimanta mea ...are bazdaci pe ea 
Am nevoie de el pe stick sa ma duc undeva sa il scot si nu reusesc sa il salvez
E treaba cu blonda ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Babytza offf, si Crina mea face temperatura seara...mai ales in ultimele zile...
sa va treaca repede
uite aici tabelul
Vreau si eu Anatomia lui Gray, de unde ai luat...stiu ca ai spus dar neuronul meu e cam zapacit ![]()
300 si Crina mea a gustat din ciocolata...ii place, abia mai pot manca pe langa ea ... e o mare pofticioasa![]()
Iepurila parerea mea e ca Elena este bine, dar tu faci cum consideri, de ex: Crina azi noapte a baut lapte, lucru care nu l-a mai facut de mult timp
insa ca sa te linistesti ar fi bine sa ii faci niste analize
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)