Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
AM rezolvat cu tabelul. Multam frumos 
Angy de pe Last torrent seria 6 si de pe subtitrari.ro toate episoadele de la 1 la 15. Sa fii doar atenta sa fie acelasi format filmul cu traducerea.
Fetelor va rog sa nu uitati sa imi scrieti numele complet, ca nu pot sa trec nick name-ul pe plic ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Babytza, tu ai user pe last torrent, ca vad ca mie-mi cere sa ma inscriu.... hmmmmm, si asta nu prea-mi place.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Babytza, tu ai user pe last torrent, ca vad ca mie-mi cere sa ma inscriu.... hmmmmm, si asta nu prea-mi place. |
Dap, am user
POti intra putin pe mess, vreau sa te intreb ceva

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Dap, am user POti intra putin pe mess, vreau sa te intreb ceva ![]() Babytza si puii Valentina David |
aha, deci tb sa-mi fac user, credeam ca e ceva nou acum cu userul asta. merci!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
fetele, daca-l gasiti pe Piticul Duni pe undeva printr-un supermaket, pls, imi spuneti si mie?? nu-l mai gasesc online de nicio culoare
, desi acum o luna era...
aici e Piticul:
http://www. toyz .ro/sunete-si-muzica/altii/piticul-povestitor-duni-in-limba-romana/
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alessia2005 spune:
Buna seara fetle...ce mai faceti?
Da Babytza..au venit rusii..mai incercam...data viitoare...![]()
Mami de dpua printese Alessia
(10.08.2005) si Serena
(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Cat optimism pe mine...
..Off..si tare mult imi doream...dar..deh..ce sa fac..acum..mai incerc..dupa mai incolo...cam asa-mi iese conform tabelului..mai, iunie, iulie,..oct...pana la sf. anului...s-o prinde ceva..in toate lunile astea...
..sper sa se prinda! Off....
(10.08.2005) si Serena
(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Iza..cum te mai simti?..pupici
la bebelina!
(10.08.2005) si Serena
(28.10.2008)
Joy21 spune:
babytza,
. Cred ca tocmai am trecut de perioada fertila. Oricum, l-am tot pus p sot la treaba zilele astea.
Acum, cum o vrea DD. Cum se mai simte piciulica? Sper sa iasa caninii cat mai repede si cat mai usor 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George