Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 13
anamona spune:
Babytza, hehehe ce vesti bune, cum putem sa ne intalnim ca sa luam pastilutele?
ai mai platit ceva in plus?
piolica spune:
Am venit si noi acum de la pediatru, i-am facut Elsei rapelul la Priorix + Meningitec (care nu se face in Ro din ce am inteles de la voi). Elsa are 83 cm si 10.900kg! A recuperat ce a pierdut in saptaminile de foamete.
In schimb a plins de cind a pus pediatrul mina pe ea pina la sfirsitul consultatiei, nu stiu daca a durut-o vaccinul, pt ca ea urla numai cind se uita pediatrul la ea. Si avem un pediatru asa de simpatic si blind. In fine, a fost cam nasol, dar e bine ca am scapat.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Paula-Laura spune:
Gata, am facut Priorixul. Pana acum nicio reactie, sper sa ramana asa!
A plans cupilu un pic cand l-a intepat si gata! Am baiat mare
Si la propriu e mare -88 cm si 12,9 kg ![]()
In alta ordine de idei am rugat-o pe doctora sa se uite putin la burtica lui. Mihnea, desi e foarte activ si nu are grasime pe el are o burta umflata, ceva mai umflata decat a copiilor in general. Si se pare ca are muschii drepti abdominali distantati, cartilagiul care ii uneste nu s-a strans destul de mult (sau ceva de genul asta
). Ma rog, pana trece vine vara mergem cu supliment de calciu concomitent cu vigantol, in vara doar supliment de calciu, si mai vedem ce se intampla. Si sa continuam cu inotul...
Sper sa fie ok pana la urma, ca vreau sa aibe patratele pe abdomen ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
T nu are fontanela inchisa, e inca marisoara de vreo 2 cm, niciun progres de vreo 3 luni....
mai e cineva ca noi?
am tot ocolit policlinica de prin septembrie, din cauza gripei porcine ...parca l-as mai ocoli si in continuare...dar ma intreb daca fac bine sa ignor treaba asta, o fi oare serioasa problema?
nikolici spune:
anamona da, noi 2,5 v-am luat :(
.Cat vigantol ii dai Theei?
pio; paulama rog, sa nu aveti reactii de la vaccin.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iepurila
laptele e formula sau pasteurizatu' la cutie? Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Lapte uht sau de vaca.
Imi pare rau pentru noaptea grea..o sa vina si la voi noptile linistite..sper cat mai repede

babytza spune:
Soricelul mic e bine, nu a mai facut febra. I-am dat inainte de nani inca o lingurita de nurofen si sper sa nu faca iar la noapte.
Joy sa fie cu II luna asta 
iepurila imi pare tare rau ca iti este greu si nu dormiti bine noaptea. Si la noi s-a dat de tot peste cap programul de noapte de cand au inceput maselutele. Mai exact din septembrie. Am tot sperat ca dupa ce ii ies , nu se va mai trezi noaptea sa ceara laptic...insa inca mai bea. La fel ca la tine si eu sunt convinsa ca nu de foame se trezeste, insa numai asa il adorm la loc. Norocul este ca la noi adoarme imediat la loc, de aceea nu ma agit foarte tare. Dureaza doar 5 minute toata trezirea.
Sper sa fie bine si la voi , sa te mai linistesti putin. Imi dau seama ca iti este greu. Dar nu stiu daca reusesti in perioada asta de eruptie sa ii scoti lapticul de noapte. Eu stiu sigur ca la noi nu ar merge, de aceea nici nu incerc si nici nu as incerca. L-as chinui de pomana pe el si chiar si pe mine sa il aud cum cerseste laptic si eu nu ii dau ....
A mai avut o perioada de genul asta si in pauza de dinti ( a durat vreo doua luni pauza asta ) nu se mai trezea sa bea laptic. Sper sa ii treaca din nou dupa ce ii ies si caninii ![]()
Pupici multi mamico 

anamona la noi s-a inchis de vreo 2 saptamani. Medicul ce a zis ? Nu mai stiu pana cand trebuie sa se inchida...parca 18 luni, dar nu stiu sigur. pup 
Ai PM 
Paula , piolica o noapte linistita si sa nu aveti reactii la vaccin 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici pio; paulama rog, sa nu aveti reactii de la vaccin. ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
merci frumos

Drum bun catre Elvetia, o sa fim vecine? Tin pumnii pt testul din avion:)
piolica spune:
Babytza, saru'mina
.
Paula, ce voinic ai tu acolo. Felicitari pt bilant!
Lidia, cum mai e Iza?
Nocom, scuze pt intirziere, La multi ani pt tatal tau! Sa traiasca multi, multi ani si sa se bucure de nepotei. Cum a fost petrecerea? Ai poze? ![]()
Ada, ce faci? poate tu ai scris si chioara de mine nu a vazut... sper ca sinteti bine.
anamona spune:
nikolici, ii dau 2 picaturi
in septembrie anul trecut cand am fost la control ii dadeam 3 picaturi, doctorita a decis totusi sa ii schimb la 2 picaturi pe motiv ca marginile sunt foarte tari. la vremea aceea, fonatanela era de 3 cm.
recunosc ca o data la 2 -3 seri, ii mai scap si a treia picatura...dar nu vad nicio miscare....
la voi ce zice doctorita?
babytza, doctorii zic 18 luni intr-adevar
daca e sa ma iau dupa evolutie, stagneaza ce stagneaza si se inchide dintr-o data cate un centimetru.
dar tot nu imi iese la calcul ca s-ar inchide definitiv de acum in 2 luni....
nikolici calatorie frumoasa si bafta cu testul, super fun va fi pe avion indiferent de rezultat....
imi place de tine ca te tot plimbi, eu nu am mai avut curaj inca de cand eram insarcinata in luna 5, iar acum cand imi mai fac curaj, ma gandesc cum o reactiona T la 3 ore in avion....