Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

piolica, ada e la moeciu, a scris pe platforma, dar deh unii se incapataneaza sa ramana fara vesti

o pupam pe lizuca cea vaccinata, sa fie fara reactii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

toata bobocimea si mamicimea!
babytza:sanatate multa soricelului,,sa se faca bine repede
Paula-Laura:felicitari pt baietelul mare,,,88cm este deja barbat nu gluma
joyiti doresc ca bb2 sa vina cat m-ai repede.

eu sunt fff supi din cauza asta nici nu am m-ai intrat,,,am fost la ginec sa-mi fac analizele(am uitat sa va spun ne-am hotarat sa-l facem pe bb2) si am o infectie si ne-a dat tratament,,,
abia astept sa le termin sa merg la control sa vad in cat timp putem sa ne apucam de treaba la bebita2

citesc din urma si revin

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

piolica, ada e la moeciu, a scris pe platforma, dar deh unii se incapataneaza sa ramana fara vesti

o pupam pe lizuca cea vaccinata, sa fie fara reactii.

hahaha, crezi ca ma corupi??? :):):) saru'mina pt vesti!

Elsa doarme bustean acum, sper sa fie o noapte linistita, mai ales ca sintem singure in seara asta (si eu care vroiam sa fac party in pijama cu ea, mi-a dat cu tifla si s-a bagat la zdup)

pupici si voua.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Gata, am facut Priorixul. Pana acum nicio reactie, sper sa ramana asa!
A plans cupilu un pic cand l-a intepat si gata! Am baiat mare Si la propriu e mare -88 cm si 12,9 kg

uau, niste dimensiuni de invidiat :)

pupam baiatul mare si tinem pumnii sa fie fara reactii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi, iti trimit maine pm. Cu ce firma de curierat trimiti? Multa sanatate soricelului si mai e nevoie sa-ti spun ca esti o fata de nota 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna fetelor! Imi cer scuze ca n-am mai scris pe aici , voi scrieti foarte des si eu nu pot tine pasul! Dar sper ca de-acum sa va vizitez mai des.
Codrin este bine, am facut vaccinul ROR si inca am mari emotii , sper sa fi facut alegerea cea buna.
Anamona,Nickolici m-a surprins oarecum faptul ca la voi abia acum se inchide fontanela... lui Codrin i s-a inchis de la 8 luni.. oare o fi rau? are PC 46 cm , cam mic mi se pare mie... sper sa nu fie nici o problema
Paula-Laura ai un adevarat barbatzel . Sa-ti traiasca!
Pupam toti boboceii si va dorim o noapte cat mai placuta si linistita!

Mergi la inceput

liliana nu are de ce sa fie rau, la majoritatea copiilor se inchide inainte de 1 an.
habar nu am cat are T circumferinta capului chiar o sa incerc sa o masor zilele astea de curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

anamona tu nu te lasasei de platforma? sau doar de farmville?
sau incurc eu borcanele?
eu recunosc ca nici macar n-am intrat sa vad despre ce e vorba, sa nu ma apuce vreo depdendenta, ca timp nu mai am deloc (doar daca renunta la somn)
Mihnea s-a nascut mare si aramas acolo in frunte de atunci Percentila 75 la greutate si imediat peste 100 la inaltime

Pio si Mihnea a adormit f. devreme astazi, imi vine sa dau vina pe priorix, dar somnolenta parca nu apare la reactii adverse . Important e sa doarma linistiti pana dimineata

Iriss nu fi supi ca trece infectia si va apucati de treaba!

Babytza, saptamana viitoare sunt libera, facem o intalneala printr-un parc pt predare pastile? Oare reusim sa ne organizam mai multe?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare

Minune sau nu prinztesa mea nu a mai facut febra azi...
Am tinut-o in bratze vreo trei ore prin Budimex..au investigat-o pe toate partile..si ni s-a dat antibiotic pentru raceala(traheo-bronsita)..7 zile..si trimitere la analize de urina..pe care oricum le vom face miine..in rest ecografia a fost ok..plaminii sunt ok.

Antibioticul inca nu i l-am dat..homeopatul e optimist...dupa rezultatele investigatiei..
Cred ca azi noapte a fost noaptea critica..a facut o reactie mai puternica..in conditiile in care azi a cedat febra..
urmeaza noaptea din nou ..sa vedem cum se comporta..daca reuseste sa se odihneasca ...am trecut hopul...daca nu ......

Multumesc tuturor care au avut un gind bun..o vorba buna......

Stiu ca poate parea putin ciudat 6 zile de febra..dar noi in vara am trecut tot asa printr-un episod mare de febra ..o viroza urita...care sa lasat cu 4 zile de febra mare 40-41...dar in a cincea zi ...a coborit spre 39...si ne-am vindecat homeopat exclusiv..

de data asta insa am stat 5 zile pe febra 38.5...iar aseara a sarit la 39...ceea ce m-a cam pus pe jar..

Pupicei tuturor

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Anamona, nepotelul meu la 1 an si 10 luni inca mai are o usoara urma la fontanela (cat o samanta). In rest e bine, mersi, nu are nicio problema, evolueaza ok. Fontanela a inceput sa se inchida dupa o cura de calciu (dar nu clasic, calciu homeopat -aufbaukalk), inceputa acum 3 luni.
Atat pediatra cat si homeopatul nu au vazut in asta ceva grav, fiecare copil are ritmul lui, ambii au recomandat calciu(pedi) / calcarea (homeopatul). El se chinuia rau si cu dintii, i-au spart atat premolarii cat si caninii tot dupa cura asta
Aufbaukalk mi-a recomandat mie homeopata la care mai mergem noi (e din curentul nou de homeopatie), este calciu din scoica si se asimileaza f. usor

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput