Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru opiniile voastre. Va pup dulce.

Ramo, cum as putea sa ma supar. Zic eu ca scriu ca sa ma descarc dar de fapt ma intereseaza/ajuta foarte mult fiecare parere in parte.
Poate ca mesajul meu e un pic cam lung, incurcat. Stiu foarte bine si sunt perfect de acord cu tine. Nici eu nu i-as refuza Elenei nimic (hai aproape nimc). Ceea ce vroiam eu sa transmit prin mesajul meu e ca, de fapt, cred ca nu are nevoie de lapte decat ca forma de alinare (pentru ca dimineata la ora 8, cand a cerut din nou lapte, nefiind in criza, a acceptat o gura de apa si ne-am continuat joaca). Dar, in urma mesajului tau (care mi-a deschis ochii), cu atat mai mult nu pot sa-i refuz alinarea.

Lumi, Elena se duce undeva spre 600-700 ml lapte (noaptea 130/ dimineata 180/ seara 280+ uneori 100 ml).

Elena avea nopti foarte linistite, cu somn pana dimineata la 6, pana pe la inceputul lui decembrie. De atunci se tot trezeste noaptea. La inceput fara a cere de mancare, ulterior cerand lapte.

Una din temerile mele e sa nu-i maresc artificial stomacelul. Poate e o idiotenie ce spun. va rog corectati-ma si dati-mi una dupa ceafa.

si da, ma gandesc foarte serios sa-i fac coproparazitologicul. de fapt chiar azi am intrebat la un laborator. urmeaza sa fac rost de trimitere de la pediatru.

fug la somn, ca acusi se face ora de trezire. va pup pe toate si va doresc o noapte cat se poate de linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropo de facebook, e o emisiune acum pe francezi despre fondatorul facebook. sint curioasa daca ma va convinge... cred ca nu

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

iriss, lasa ca trece repede infectia cu tratament de la dr, si numai decat va apucati de treaba

Fetelor, am o mica-mare intrebare. Sofia musca, si musca f tare. Pe mine si pe taica-su, cu ceilalti e rusinoasa si nu si-ar permite un asemenea gest. Ca sa va imaginati, dantura ei este aproape completa (lipsesc ultimele 4 masele), caninii sunt iesiti, iar cand musca o face cu toata forta, ba chiar si trage. Uneori am impresia ca o sa ma lase fara piele . Ma doare atat de tare incat uneori tip involuntar. Face asa daca nu i se permite ceva (mai ales) sau daca nu i se acorda atentie exact cand vrea. Acum eu nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca e gresit ceea ce face si sa o "dezvat" de obicei. Evident, i-am explicat ca ma doare, m-am suparat la ea, am certat-o, i-am aratat ce "buba" mi-a facut etc. Mai nou trebuie sa o tin de nas ca altfel, nu imi da drumul. Nimic nu pare sa functioneze.Voi cum ati proceda? Copiii vostri musca?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
din plin!!

babytza, mamidestefan, ma bucur ca sunt bine puii!
Ange, Crina cum e?

Joy, cred ca e o faza, am auzit ca sunt copii care fac asa.
cum as proceda eu:
poti sa-i explici, ceea ce si faci, insa nu insista. chiar daca te doare rau, incearca sa ii spui ca te doare si atat, apoi departeaza-te de ea, continua-ti activitatea, dupa ce te musca. s-ar putea sa-i placa foarte tare efectul pe care-l produce actul ei si daca muscatura nu mai produce efectul asteptat, cu timpul va renunta.
idee este sa nu-i zici ca e rea pt ca face asta, ci ca ceea ce face este rau.

Razvan, de exemplu, se duce exact la locul unde stie ca nu are voie. se duce la priza si baga mana in ea, ostentativ, si zice: nu, nu, nu! si se uita in ochii mei...deci lui ii cam place sa ma vada disperata si sa ma auda spunandu-i nu...

in situatia in care musca de frustrare ca i-ai refuzat ceva, imbratisarea, pupicii, pot sa ajute, pentru ca poate fi un comportament la care nu se asteapta, pe de-o parte, iar pe de alta parte, exact ceea ce are nevoie, sa-i dea siguranta ca este iubita, chiar daca i se refuza ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

piolica multumesc pentru urarile la adresa lui tati A fost fff fain dar nu avem nici macar o poza Am o cumnata care este obsedata de poze, ea traieste numai cu aparatul in mana si ne-am bazat cu totii pe ea. Culmea, a plecat in fuga si nu a luat aparatul

Mihnea, Lizuca tin pumnii s anu aveti reactii la vaccin!

Joy si daria avut o perioada in care musca la fel cum spui tu, din pacate ea il musca asa numai pe frate-su si cateodata pe mine.. niciodata pe taica-su sau alte persoane! Indiferent daca ii explicam frumos, tipam sau o pedepseam nu era nici o schimbare. Cu timpul a inceput s-o faca mai rar si apoi s-a linistit. Pur si simplu a fost o faza.. Sper sa scapati si voi cat mai repede, ca eu o reteta de succes n-am!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna dimineata fetele!

O pentru cine doreste, un fresh sau laptic ptr cei mici si un!

Mami de dpua printese Alessia (10.08.2005) si Serena (28.10.2008)

Mergi la inceput

Pio. Paula fara reactii la vaccin...sa fie bine!

Iza..acum...cu antibiotic..sigur o sa te faci bine repede!

Sper sa nu mai fi sarit vreun bolnavior..daca da...sanatate multa , insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Joy sa stii ca si fetita prietenilor nostri musca cand era mica, insa nu au reusit s-ao dezobisnuiasca, i-au spus in toate felurile, i-au explicat ca ceilalti copii o vor evita, nu se vor juca cu ea, dar...se parea ca n-o intereseaza...si...surpriza..singura s-a dezvatat, ..pe la varsta de aproape 3 anisori..insa, sa stii ca nimeni nu statea pe langa ea..si aici, ma refer la parinti...caci pur si simplu musca, nici nu tebasteptai, si o facea rau de tot...Ei..acum ..nu trebuie sa te sperii...o sa se dezvete ea...sunt sigura!

Mergi la inceput

Fetele...se apropie 8 Martie....ceva?...un program special?...Eu..o sa-mi duc"oamenii" mei la mama...si , cred c-o sa mergem la restaurant cu niste prieteni...Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Neata,

am avut o noapte de cosmar si nu de la vaccin, ci de la o tuse seaca care o chinuie pe Elsa noaptea. S-a trezit la 1:30 si tocmai la 4:00 a lasat-o tusea, am incercat o gramada de remedii, acum sint frinta...
Am gasit un articol interesant pe net despre asta, l-am pus pe blog daca va intereseaza.
o zi buna.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput