Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Joy - si noi suntem Azorel....musca pe oricine si din orice motiv...cand este nervos, gelos sau chiar de drag....daca nu reuseste sa prinda cu gura, pisca...tareeee....nu stiu cum sa-l dezvat...am incercat toate metodele, de la certat, ignorat, explicat, orice...ma gandesc cu groaza ca va face asa si la gradi...
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello, va pup cu drag de la munte. Vremea e asa si asa, dimineata cald si soare, dupa pranz si mai cald si ploua. Nu e nici urma de zapada... am carat sania degeaba. Poate luni sa ajungem in Poiana, o fi n-o fi pe acolo... deocamdata suntem in Sunny Moieciu

Radu e un cosmar. Cea mai mica incercare de a-i schimba directia/dorinta se soldeaza cu arcuiri, tipete, plansete, urlete si tavaleli pe jos.
Nu putem sta in niciun restaurant unless mananca el in momentul acela, cum termina de mancat cum incep urletele si tavaleala.
Nu credeam ca ajung sa ma intreb unde am gresit de merit asa ceva (exact asta ma intrebam referitor la alte mame cand vedeam asa ceva la copiii lor... sa-mi fie rusine, da?)
Teo e cumintel si mananca un pic mai bine ca acasa.
Ieri am vizitat castelul Bran. Sunt franta... e mai greu ca acasa, nu credeam.

Nu am citit nimic din urma, sper ca sunteti bine cu totii.
Va pup!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Am vazut ca se discuta ieri de jucarii tati i-a luat aseara lui Andrei o jucarie noua ca nu ii mai luasem de la Craciun si parca se simtea nevoiaA luat-o din Auchan am cautat-o pe net sa v-o arat si voua Andrei e incantat de ea http://www.magicbebe. ro/ catalog/c-Jucarii-peste-1-an-c141/Trenulet-muzical-1744,1.html.Tati are o bila alba a venit cu jucaria si a zis ca i-a luat-o pt ca face 1 an jumate.Oricum si eu am in plan sa ii iau ceva am ochit deja doar sa ajung la magazin.
Mai citesc putin sin urma si revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

joy, si hunii musca. tare. doar pe mine. si cand vor atentie, dar si cand ne jucam. si cand nu pot sa-i bag in seama fix in secunda in care vor ei (de ex. ptr ca mi se arde mancarea pe foc) si cand sunt bucurosi sa ma vada. si pe furis. vin prin spatele meu tiptil si ma apuca de picior, fara sa-mi dau seama ce m-a lovit. la fel ca tine, le-am explicat si eu de mii de ori ca nu e frumos, ca ma doare, le-am aratat semnele... nu pare sa functioneze, dar altceva nici n-am ce face. culmea e ca nu se (mai) musca intre ei, asa au inceput, dar au trecut repede la mine. si mi-e teama ca la cresa or sa-i muste pe copii... dar nu cred ca poti altfel decat cu vorba buna, cu exemplificare. la nesfarsit, pana va pricepe.

lidia, ma bucur ca e mai bine Iza!

Iriss, nu mai fii suparata, va trece. succes mult cu bb2!

Paula si pe tine si pe voinicul Mihnea!!

pio, multumim pentru articol. sanatate multa Elsei, sa scapati repede de tuse!

ada!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Elsa are un coleg la cresa care musca, cum a trecut la grupa mijlocie, a fost muscata. Se pare ca nu au ce sa-i faca, a muscat pe toti copiii. In schimb, nu stiu ce i-a facut Elsa, ca de atunci nu a mai muscat-o, insa baietelul continua sa muste alti copii (sau poate ca ei inca nu i-a venit rindul).
Nu stiu daca se poate face ceva, sint prea mici ca sa inteleaga, in afra de a le spune ca nu e bine, imediat dupa ce au muscat sa vina sa faca un pupic ca sa fie pace. Citeam intr-o carte ca in niciun caz sa nu musti copilul inapoi sa-i arati cum este, se pare ca anumite mame faceau / fac asta.
Tot in cartea asta scria ca astia mici musca cu precadere mamele, pentru ca ei vad doua personaje in mame, una buna care-i satisface toate dorintele si una rea care-i spune NU. Mult mai tirziu copilul face legatura si-si da seama ca de fapt e aceeasi persoana. Nu-mi amintesc titlul cartii, o cumparase cumnata-mea acum citiva ani inainte de a o avea pe Elsa si am citit mici chestii de curiozitate...

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Lidia ma bucur ca Iza e mai bine.
Babytza ce mai face Davidutu?
Ada fain de voi la munte.Las ca o sa creasca si Raducu si e alta treaba acum si Andrei cam la fel face nu putem merge niciunde cu el.
Joy si Andrei musca de pe la 10 luni dar doar pe tatisi e un mod de razbunare cand nu se joaca cu el sau nu face ce vrea el.Inca nu am reusit sa il dezvatam dar incercam sa nu bagam prea mult in seama ca poate asa nu o mai fi pasionat de muscaturiEu doar ii spun ca oameni nu musca acum ce o pricepe el nu stiu sigur.
Piolica noi am rezolvat tusea noastra nocturna care a tinut mult timp cu aerosoli tratamentul si-a facut din plin efectu Andrei nu a mai tusit deloc de vreo 3 sapt.Sunt f multumita ca am cumparat aparatul de aerosoli a fost o investitie buna.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Piolica noi am rezolvat tusea noastra nocturna care a tinut mult timp cu aerosoli tratamentul si-a facut din plin efectu Andrei nu a mai tusit deloc de vreo 3 sapt.Sunt f multumita ca am cumparat aparatul de aerosoli a fost o investitie buna.

noi avem un aparat care scoate abur rece si atit, nu are si masca pentru aerosoli, de fapt e altceva.... merci pt sfat.

ma uitam aici la preturi pt astfel de aparate, sint numai din astea profesionale de la 800 de euro in sus... cele cu ultrasunete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

noi avem un aparat care scoate abur rece, insa nu are si masca pentru aerosoli. merci pt sfat.

Cu multa placere si multa sanatate.

Diana

Mergi la inceput

Oau ce preturi eu l-am luat pe asta si e bun isi face treaba
http://www.laica.ro /produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. A seara i am dat Biancai Calma baby de la Erbavita si parca nu a fost asa agitata noaptea. Sa vedem si azi ce va fi .
Io tb sa ajung la un dentist si mi e fricaaa. Stiti vreun dentist bun si cu multa rabdare in sector 3? Si sa nu imi ia pielea normal

Ada distractie placuta si sa va odihniti ca asta e si idea de munte. Noi s ar putea sa plecam duminica. Zici ca nu e zapada deci sa nu mai car sania
Biancu reactioneaza urat cand schimba mediul ei, da ce sa i fac asta ar insemna sa nu plecam nicaieri si noi avem drumuri si aici si afara. eee lasa ca le trece ;)

piolica multa sanatate Elsei

lidia ma bucur ca e mai bine pitica. A mai facut febra?

andy_p ce mai faceti?

Mergi la inceput