Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

nocom plecam in Elvetia si mi-am zis sa fac ceva inedit, traznit sa ma testez in avion dc. nu vin rusii maine.Al meu, cand i-am spus de idee. imi zice si eu, ma lasi singur sa ma ... pe mine cat te testezi tu?ii e tare frica de avion.Dar tre sa ma delectez si eu cu ceva in avion nu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

ffffff tare ideea!!! Imi place mult de tot!!! Eu credeam ca tati se .... pe el de emotie daca e sau nu cu oki nu de frica de avion....

Mooooama, abia astept sa ne spui peripetiile din avion!!! Concediu placut si sa fie cu vesti bune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Asta doar dc nu sunt vizitata pana vineri de rusnaci si daca nu uit sa cumpar un test.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ce mi-ar place si mie sa fie elena stangace!!!!! raman asa....pierduta si muta de admiratie cand vad un stangaci.
pupam hunii!!!

Babytza, sa-mi zici si mie cum procedam cu transportul in provincie. De pastilute vorbesc.

Nikoliciule, da-mi nr tau de tel si maine iti trimit sms din juma in juma de ora sa-ti iei testul. Si sa fie cu II.

Cristineescu FELICITARI!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lumi se pare ca foarte multi copii au tendinta instinctiva de a apuca cu stanga si nu cu dreapta. Si thea se numara printre ei.

din cate am inteles, mai tarziu se definiteaza treaba asta....

Mergi la inceput

Sa va expun o chestiune pe care o dezbat cu barbat-miu acum.
Cu vreo juma de ora inainte, a inceput un scandal infiorator la vecinii de jos, urlete, injuraturi, cei 2 copii care urlau, femeia care era batuta, barbatul care o injura, ea care ameninta ca se omoara, foarte urat.Au trezit-o pe K instantaneu si incercand sa o adorm am asistat fara sa vreau la tot circul lor in surdina camerii mele.
Intr-un final K a adormit iar eu am luat telefonul sa sun la politie, insa nu stiam dc sunt sigur vecinii de jos pe care ii banuiam ca se tot cearta, asa ca am iesit pe sala si am dat de politia care tocmai urca la ei.Am intrat in discutii cu ei, daca noi i-am chemat, gand ce ma face sa cred, ca cine a i-a apelat i-a fost teama sa-si expuna identitatea, m-au intrebat daca e prima data si le-am raspuns sincer ca nu, ca se intampal des si ca noi chiar nu stiam de unde se auzea.Ma rog vecinii batausi cu 5 minute inainte de a veni politia, au tacut malc si tare imi este frica sa nu se fi intamplat ceva urat caci se auzea des te omorrrrrrr.
Nu au deschis usa vecinii si nu stiu ce se va intampla mai departe.
Sotul mi-a spus ca nu trebuia sa le dau nicio informatie despre ei si sa ma fac ca nu stiu nimic ca cine stie ce ciudati or fi si ne creem probleme fara sa vrem, insa eu inca vreau sa cred in spiritul civic o data si 2. pb lor a devenit si pb. noastra deranjandu-mi copilul la 11pm, sa nu mai spun de copiii lor care trec prin ce trec, saracutii ce mai tipau.Ma rog sa le fie bine!
Voi ce ati face in astfel de cazuri, v-ati baga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare

Sunt intre ciocan si nicovala..Izabella face febra de 6 zile ...38.5..tuseste zi si noapte..ii curg mucii girla..o tine intr-o miriiala..o suspectez si de infectie urinara (ca nu suporta sa o sterg la putza..sau sa o spal..etc..face o criza de toata frumusetea)..

Homeopatul mi-a schimbat deja vreo 3 remedii..am avut 2 zile in care mai ceda febra..dar revenea..din nou dupa 1/2 ora.. o ora..

Sunt in urma cu somnul..sunt varza cu nervii..sunt restanta cu chestii de facut pentru munca..
si nu stiu daca fac bine ca astept sa treaca ..macar febra...sau nu..
daca aleg calea alopata..stiu sigur ca antibioticele sunt solutia..si asta ma ingrozeste..oare fac bine ce fac??????

sper ca am fost coerenta..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

lidia du-te te rog la dr cu ea.Durerile sunt mari daca are infectie urinara plus ca poate fc, blocaj...si din pacate daca e infectie=antibiotic ,consulta un dr rapid, mai ales ca starea persista si cu muci, tuse si febra.Si aici nu ma refer la dr homeopat.Sanatate multa Izei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lidia si eu as merge fuguta la dr si sigur i-as da antibiotic.Fa-i si analizele sa nu fie infectie urinara si sa stea asa netratata.
Poate o sa creez polemici si poate o sa dati cu rosii dar eu zic ca uneori chiar nu e bine sa se insiste atat de mult cu homeopatele refuzand calea alopata.Eu zic ca e buna si medicina clasica de ceva.
Multa sanatate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia, in mod clar e nevoie de analize.

Daca-ti e teama incearca sa discuti cu un dr specializat in homeopatie si in pediatrie. Ada si Paula stiu pe cineva.

La infectie urinara nu au tremurul acela cand fac pipi? Sau doar la bebei se manifesta asa?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana un medic homeopat nu respinge medicina allopata, din contra, se ajuta de mijloace normale de investgatie. Pana la urma sunt remedii pe care homeopatia chiar n-are cum le oferi, vezi injectia cu adrenalina. Probabil in caz de forta majora te trimit si la medici normali.

Oricum, flu care de la hyland's mi-a sters in cateva minute o durere de cap si ochi care se tot agrava, in niciun caz nu cred c-ar fi trecut mai devreme de cateva ore.

Mergi la inceput