Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 6
luminita2008 spune:
Corrina, felicitari din suflet! Sa fiti sanatosi cu totii!!
Andy_g
, ma bucur ca te mai citesc din cand in cand!
ce fain ca Andreias s-a acomodat asa de bine la cresa!
diana, nu te supara ca magaru' pe sat, zau... te pup, oricum sa stii.
si ia si o floricica, poate vine soarele mai repede si pe la voi!
cristineescule, esti mortala! mai ca-mi venea sa-mi bag unghia-n gat cand am citit ce salariu ai, ma si gandeam sa renegociez si sa ma mut cu tine pe palier

! (noi lucram in aceeasi companie, asta ca sa priceapa toata lumea).
eu cred ca o sa am huni stangaci. lingurita o tin mereu cu mana stanga (nu ca ar sti ce sa faca cu ea, dar ma rog...), ii surprind din ce in ce mai des desenand pe tablita magnetica cu stanga, mai ales Robi, ii pun creionul in dreapta (am zis sa nu fiu eu subiectiva si sa-nvat cupilu' cu stanga din prima, ca ma-sa
) si nu stie ce sa faca cu el. si-l muta singur in mana stanga si incepe sa deseneze/mazgaleasca. asta desi tablita noastra magnetica e atasata de o carte (chipurile sa deseneze el ce vede in carte) si e astfel construita pentru dreptaci, cu creionul legat pe partea dreapta. ei bine, tot pe stanga merge mai bine
.
biscuitii ii tin mereu in mana stanga, doar asa musca din ei, altfel ii arunca pe jos...
o fi sau n-o fi?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babytza spune:
Hello mamici 
Va anunt cu parere de rau ca nu am reusit sa iau azi pastilele, pentru ca sunt blonda
Am fost tot la posta mare unde au venit prima oara (fara sa ma uit pe recomandata 
) si evident ca acum au venit la alta posta 
Si evident am ajuns la 3 minute dupa inchidere (la 14.3o inchideau ) si va dati seama ca la fix si 30 au rupt femeile usile 
Asa ca voi merge maine dimineata sa le iau. Sper sa nu mai intampin probleme. 
Corrina felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Niko maica, nu am avut bani sa vb cu un avocat de actele pentru gradi...poate in vara sa incep sa ma ocup de dosar 
Cristina esti mortala
In prima faza am halit-o
Si ma si gandeam ce misto, il duce la una smekera, il vede si de acasa, il ia si il aduce cu masina...moaaaa mergeai si la piscina.....cool , ma gandeam :)) Apoi m-am prins pe la jumate ca faci bascalie 

Dya tu ce ai mamico de te-ai suparat ? chill mami , ca nu face nimeni misto la modul urat 

Lumi si Tina e stangace si cred ca si David va fi. Si el face totul cu stanga ![]()
andy g ma bucur tare mult ca e totul ok la cresa 

Cooool !!!!! 

Oana o sa ma uit cand vor da si la noi seria 6, ca imi place tare mult
De pe last torrent am descarcat si subtitrarea am luat-o de pe subtitrari.ro
Sa aveti grija sa fie acelasi format la subtitrare, ca altfel nu merge . Daca vreti sa explic mai amanuntit dau detalii pe PM 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Buna seara,
Corrina felicitari pentru
!!!! Sa iti dea DD o sarcina usoara in continuare!!! 
lumi dupa descrieri si eu zic ca-s stangaci!!
PUP hunisorii dragi!!!
cristineescu MAI, tu ai descris o zi din viata mea!?!?!? M-ai urmarit azi dimineata?!? ![]()
andy_galro 
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Ramo nu e soare.Ploua... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
atunci te inteleg perfect
. Am fost sa platim intretinerea apoi am zis ca dam o raita dupa paine and stuff. Anda s-a plimbtatd e doua ori dus-intors prin piata (p strada in fata pietei), n-a fost chip s-o conving ca stam in picioarele oamenilor. Apoi abia am reusit s-obag in supermarket!.
Ma rog, intram noi acolo si ea da sa se catere in cos 9au cosuri de-alea care se trag dupa tine). Il sun pe tac'su ... ma, tu ai invatat-o in cosuri? Acu eu ce fac daca il rup? Ca nu ma inteleg neam cu ea, vrea in cos! El: nu! Ca sa vedeti ce le da prin cap... I-am facut si cateva poze dar am cablul in alta parte.
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom cristineescu MAI, tu ai descris o zi din viata mea!?!?!? M-ai urmarit azi dimineata?!? Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Duamna Nocom da ce bine o duceti.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
dynira vad ca azi ai fost tare suparata pe unele
. na niste 

sa-ti treaca.
Mi-as dori sa fie adevarat ceea ce spui, insa eu am pus aceasta intrebare la gresa sa stiu exact si am ramas uimita cand mi s-a spus ca sunt infirmiere.
Maine ma duc la o alta cresa din zona si o sa intreb si acolo, subiectul ma macina, cum la unii muma si la altii ciuma?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
roxy mai maica ce fac eu pana deschizi tu cresa, ma mananca zeii?
nocom tu si viata ta de vedeta!![]()
Cum v-am zis mi-am luat si azi portia de rahati pe cizme, am murdarit carutul si hainele, poate e doar in zona mea asa de plin de rahatei, dar frate nu ai unde sa calci.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
joy maine e ziua pt urati, daca nu vin ma testez vineri in toaleta avionului
.Acum ce o fi o fi, sanatos sa fie oricand ar veni.
Nocom spune:
mai nikoliciule unde te pleci mai vineri??? ca eu am ratat anuntul!! Abia astept sa ne dai si noua un sms la aterizare.... ![]()
nikolici spune:
nocom plecam in Elvetia si mi-am zis sa fac ceva inedit, traznit sa ma testez in avion dc. nu vin rusii maine
.Al meu, cand i-am spus de idee. imi zice si eu, ma lasi singur sa ma ... pe mine cat te testezi tu?ii e tare frica de avion
.Dar tre sa ma delectez si eu cu ceva in avion nu?![]()

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)