Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DYANIRA daca ai nu citit ieri ce am scris dupa ce am venit de la cresa, repet azi, la cresa de stat BERCENI NO.4 sunt INFIRMIERE!
De aia am intrebat-o pe andy_galro.Am scris mare ca poate mai da careva cautare pt. cresa asta si sa-i sara in ochi asta.

cristinescu tare tare, dar nu uita de pretenele tale de pe forum, sa le dai si lor de o ciorba cu ciolan afumat.

corrina yupiiii , sper ca este ceea ce va doriti, sa fie bobocica sanatoasa si la termen, in continuare sarcina fara probleme.

Gata ma duc afara, ca a iesit soarele ...ma duc sa ma innec in milioanele de kkati de caine, care cred ca au fost criogenati sub zapada si au iesit la suprafata bulouc toti acum.In fiecare zi iau minim 3

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

DYANIRA daca ai nu citit ieri ce am scris dupa ce am venit de la cresa, repet azi, la cresa de stat BERCENI NO.4 sunt INGRIJITOARE!
De aia am intrebat-o pe andy_galro.

cristinescu tare tare, dar nu uita de pretenele tale de pe forum, sa le dai si lor de o ciorba cu ciolan afumat.

corrina yupiiii , sper ca este ceea ce va doriti, sa fie bobocica sanatoasa si la termen, in continuare sarcina fara probleme.

Gata ma duc afara, ca a iesit soarele ...ma duc sa ma innec in milioanele de kkati de caine, care cred ca au fost criogenati sub zapada si au iesit la suprafata bulouc toti acum.In fiecare zi iau minim 3

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

eu zic sa tragi si niste lozuri, poate ai noroc!

Merci de urari, nikolici, plimbare frumoasa

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 12s4z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Corinna felicitari pt bebedoi sanatos si roz!!
Piolica nu m-am suparat ca nu ma supar eu dintr-atata doar ca mi sa parut deplasat mesajul.
Nikolici imi pare rau ca nu am retinut ce ai zis ieri dar nu e cazul sa tipi (literele mari sunt asociate in limbajul virtual cu ridicatul tonului).Imi pare rau ca am raspuns la intrebarea ta,ai dreptate nu imi era adresata.

Edit Scuze vad ca intre timp ai editat si tu mesajul.

Intre timp m-am informat si eu dintr-o sursa autorizata cica la cresa e obligatoriu educatoare daca grupa are si copii peste 2 ani daca grupa e formata din copii mai mici de 2 ani nu e obligatoriu sa existe si educatoare.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Corrina, superfelicitari! Tzitzi e mai bine?
Cristineescu era sa trezesc cupilu pufnind pe-aici!

Nikole las kk zi merci ca n-ai rubeola .

Diana, la voi nu e soare? Ce sari asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo nu e soare.Ploua...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Corrina, felicitari!!! Ai sa vezi ce frumos e sa ai si o fetita

Nikolici, lasa lozul 'al mare si hai sa ne deschidem noi cresa/gradi. Stabilim locatia si dam drumul la inscrieri Te-ai testat zilele astea sau astepti cuminte?

Piolica, cum e cu scolile de stat din Fr? M-ai facut curioasa.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Diana, Joy, 300 multumesc frumos
300 e mai bine, thx for asking. Insa se putea si mai bine, avand in vedere ca am pus compresa aceea intr-o singura seara - vreo 5 minute maxim. Acum, de doua zile, folosesc iar Garmastan si vad ca e spre bine. Nici sa caut ulei din ala nu am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Corrina, felicitari!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Corrina, felicitari!!!!!!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Piolica, cum e cu scolile de stat din Fr? M-ai facut curioasa.

pai devine din ce in ce mai nasol, nu generalizez, insa din ce am vazut pina acum m-am cam luat cu mainile de cap. Nu stiu daca ati auzit de jocurile 'fularul' sau 'rosia', adica sa te sugrumi cu un fular pina iti pierzi cunostinta, chiar viata. De gravide la 12-14 ani, de facut o mica felatie colegului pt ca ti-a furat telefonul si-ti spune ca nu ti-l mai da fara sa faci astfel de chestii, si daca o faci, te filmeaza si pune asta pe blog sa te vada toata lumea (asta am vazut chiar aseara intr-o emisiune).
Banuiesc ca sint si scoli publice in unele cartiere sic care sint ok. Noi locuim intr-un cartier fff ok, as zice chiar sic, linga noi sint 2 scoli, una publica, una privata, in fata celei publice, la ora la care ies copiii de la scoala, sint numai arabi si negri (nu am nimic cu ei, nu sint rasista, dar nu mi-as da copilul la o astfel de scoala sa fie singurul alb), iar la cea privata, care e catolica, cu nume de sfint, bla-bla, nu vezi asa ceva in fata scolii. Ca sa nu mai spun de copii cum arata.
Banuiesc ca in toate scolile sint droguri si alte nebunii, insa inclin sa cred ca in cele private vigilenta e mai mare, aici scolile sint fff vechi si cu renume, nu-si permit sa-si pateze numele. ( nu e ca in Romania, ca sint scoli de fitze, iesite ca ciupercile dupa revolutie). La unele scoli nu poti intra daca nu ai un curriculum pe masura asteptarilor lor (in afara de banii ca sa platesti scoala, of course)
Dar pina la scoala mai e, cu toate ca la 3 ani o sa o ducem pe Elsa la scoala:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput