Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 4
andy_galro spune:
nikolici da sunt educatoare...si 90% dintre ele sunt tinere si fac diferite activitati cu copiii: coloreaza, construiesc, canta, danseaza sau chiar se joaca cu ei cu masinutele daca ei asta vor sau cucu-bau si tot felul de chestii din astea....de acomodat ti-am zis ca este chiar bine...normal ca la inceput a plans dar pana dadea de jucarii si copii si apoi din ce in ce mai bine....acomodarra totala a venit cand a inceput sa stea cate 8 ore/zi acolo ...s-a vazut schimbarea radical.
dyanira spune:
Nu o sa mai scriu despre subiect ca vad ca se face bascalie.Pacat...ne cunoastem de atata timp si am crezut ca putem spune sincer fiecare ce facem fara a se interpreta ca unii castiga mii de euro etc...Chiar mi s-a parut deplasat...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristineescu Eu o sa-l duc pe Harri la o cresa scumpa rau, 56o euro/luna (ia luati de vedeti aici http://www.i o anid.com) il las dimineata acolo si ma duc sa-mi scot salariu de pe card in valoare de 3.000 euro, ca atat am stabilit la ultima negociere. Apoi ma urc in masina mea si ma duc catre piscina sa fac cateva bazine inainte de serviciu. Fug repede la job si stau cele 8 ore, nu mai mult ca ma da seful afara ca stau peste program. Ajung acasa f repede pentru ca se circula exemplar si sotul ma asteapta cu masa pusa, cu copilul jucandu-se linistit. Dar, vai, ce pacat ca toate astea se petrec doar in mintea mea. Harri Alexandru (10.09.2008) Aici sunt eu, Harri, la motz |
hahaha! ai fost mortala! ai uitat de sedinta de masaj, gomaj intr-o mica pauza, nu in cea de prinz, pt ca atunci te desfeti cu un cocktail cu un coleg (care e si fotomodel) pe o terasa a unui faimos restaurant...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Corrina spune:
Se pare ca suntem ROOOOO-OOOOOZZZZZ de data asta
Mami fericita de Mihnea-Cristian &12s4z
Mihnea se face mare Gargaritza
Corrina spune:
Buna ziua,
Ma scuzati ca nu am mai intrat de ceva vreme, cu serviciul asta, copil, naveta, mancare, bla, bla...
Sper ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc decat capitolul acesta. Am vazut ca vorbiti despre gradinite/crese. Eu o sa il mai tin pe Mihnea ceva vreme acasa, ca tot intru in concediu maternal din vara. Ma gandeam sa il duc de la 3 ani. Si la stat, la noi nici nu cred ca exista particulara. In orasele mari e mai dificil, cel putin asa cred. Nici nu m-am interesat, recunosc...
Mami fericita de Mihnea-Cristian &12s4z
piolica spune:
citat din mesajul lui dyanira Nu o sa mai scriu despre subiect ca vad ca se face bascalie.Pacat...ne cunoastem de atata timp si am crezut ca putem spune sincer fiecare ce facem fara a se interpreta ca unii castiga mii de euro etc...Chiar mi s-a parut deplasat... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
hai, mai, Diana, nu mai stii de gluma? tu nu ai vise din astea???
piolica spune:
citat din mesajul lui Corrina Se pare ca suntem ROOOOO-OOOOOZZZZZ de data asta Mami fericita de Mihnea-Cristian &12s4z Mihnea se face mare Gargaritza |
FELICITARI!!!!!
andy.p spune:
Corinaaaaa yupiiiii ,esti roooooz..felicitari!!
andy_g ma bucur sa te citesc
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Corrina spune:
Piolica si multumesc. Doctorita a spus ca "se pare", acum sper ca nu s-a inselat si eu sa imi schimb semnatura in roz degeaba
Acuma..am si eu o problema...dar ce problema!!! Cand ma uit la haine de bebei mici, tot la bleu si albastru ma trage! Parca roz mi se pare ciudat Cred ca e pana ma obisnuiesc cu ideea, zic si eu..
Pe scurt, copilul cel nou a facut morfologia fetala de trim.1, are 64 de grame si tot ce trebuie, la locul lui. Vad ca nu mai sunt asa de stresata ca la Mihnea, cand aveam programare la eco, mai ales la astea mai importante, ma apucau durerile de cap (la propriu) de cate emotii aveam... Asta ar trebui sa fie ceva bun, dar eu ma oftic, mi se pare ca il "nedreptatesc" cumva pe bebedoi
Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 12s4z
Corrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
hai, mai, Diana, nu mai stii de gluma? tu nu ai vise din astea??? Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Si mie mi se pare ca cristineescu a glumit, Diana, nu cred ca e cazul sa te superi. Eu chiar am zambit citind mesajul ei.
Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 12s4z