Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

In leg cu gradi particular sa va uitati la actele de functionare al gradinitei. Au aparut multe care nu au acordul Ministerului Invatamantului.
Eu am avut experienta buna de tot si cu gradi si cu cresa. Am avut emotii la cum se va adapta Inisa asa am si acum cu Biancu tot la fel fel de intense. Acum mi e frica de doo ori cu bolile, cu mancatul, concediile medicale, mutra acra a sefei cand i spui ca iarasi ai copilu bolnav

Nicolici si io astept lozu, tot gradi vreau

lumi ce bine ca sunteti mai bine cu somnul, noi tot urlam dupa 2 nopti cat de cat bune cu Chamomilla a seara a luato de la capat

piolica pare frumos la cresa voastra din ce spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Salutare, fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc pt aprecierile la adresa bebelinei mele. Claudinna, Nocom, babytza, Laura, luminita va pup
Ieri abia am apucat sa fac o supa de pui cu galuste, Eliza a fost tare irascibila, a vrut tot cu mine sau la titi. Macar sunt multumita ca a papat supa, 3 galuste si o aripioara de pui. Colac peste pupaza, azi-noapte a facut febra, nu mare dar totusi 37,8. Am tinut-o cu forta sa-i pun termometrul iar cand i-am pus sosetute cu otet, a inceput sa urle ca "Ade", adica arde. Nu-i placea senzatia de rece. Nu stiu ce e cu febra asta, alte simptome nu are.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi innorat,dar deocamdata nu ploua asa ca am bagat deja o tura de plimbari...a venit socrela la noi,asa ca acum ne face clatite

Eu nu am nicio sansa sa o dau pe Alexia la gradi particuara.Am fost si m-am interesat sunt 10 mil pe luna,exclus..n-as avea de unde sa scot atatia bani ptr asta.De la 2 la 3 Andy a stat cat eram la scoala cu mama..apoi a intrat la gradi de stat.Au fost 32 in grupa,nu cred ca se puteau ocupa de toti,nici nu aveau cum..a facut o gramada de viroze ,bronsite si pneumonii in primul an,plus varicela.Are o gramada de amintiri frumoase,excursii si serbari.Intr-adevar ca veneau copii bolnavi la gradi,se mai loveau etc,da mancarea era buna,educatoarele la fel,ingrijitoare.Copii aveau mobilier si patutzuri cu lenjerii curate.
Nu stiu cum e la particulara,da stiu ca n-as avea material posibilitatea sa o dau acolo...asa ca intre 2 si 3 ani va sta cu buni pana voi veni eu acasa,apoi va merge la o gradinita de stat la fel ca Andy.

Laureta ff frumoase pozele...si eu tot gradi viam,da deja sunt o gramada si cum omul de rand nu are bani ptr asa ceva,mi-a mai trecut.Imi pare rau ca aveti nopti nedormite

Nikolici nu fi trista,va fi bine vei vedea

Lumi ma bucur ca sunteti mai bine

Piolica inr-adevar ff frumos ce spui tu.

Xor la fel si la noi...deja ma gandesc ca tre sa merg sa vorbesc cu directoare gradinitei unde o voi inscrie pe Alexia,asta ca sa fiu sigura ca anul viitor in toamna are loc.

Dya deci nu v-ati hotarat inca ce faceti.... e tare greu.

Babytza vreau si eu seria 6 ....de unde????

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, aceeasi problema financiara o am si eu, mai ales ca sunt doi, cel putin 1700ron ar veni pe luna... da' ma consolez cu pozele trimise de laureta.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

David a fost vazut cateva luni si de o dna dr pediatru care mergea o data pe saptamana si la gradinita privata intr-o zona 'cu pretentii'.
Si am fost socata sa imi dau seama ca de fapt copii putini in grupa mica nu inseamna musai ca nu se imbolnavesc.
La stat cred ca e mentalitatea ca se trimit acasa copiii la primul semn de boala.Dar sunt si la particular parinti carora daca le spui ca au un copil racit si ca sa il duca acasa pentru ca va imbolnavi si pe altii ti se raspunde ca :de aia platesc la privat atatia bani ca sa nu il mai duc acasa....sau 'si cine sa stea acasa cu el' sau orice altceva de genul asta.
Deci banul dat pentru unii inseamna dreptul si de a dicta pentru sanatatea altora...asa ca nu cred ca faptul ca un copil e dat la gradi privata inseamna automat mai putine boli.Ci poate sa insemne si parinti mai tupeisti si care sa creada ac banii le cumpara cei 7 ani de acasa.

Sa nu fiu gresit inteleasa.Banuiesc ca sunt cazuri de forta majora in care chiar nu ai cu cine sa lasi copilul acasa...dar sunt oameni care nici nu isi pun problema asa...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello si de la mine ....in sfarsit apuc si eu sa va scriu un pic.....
suntem bine....Andrei este bine, sanatos si ffff nazdravan

Cresa: din ce vad ca povestiti voi aici inseamna ca ar trebui sa ma consider norocoasa ca am dat peste o cresa atat de buna si de stat....Andrei este super incantat de cresa...toata dupa-amiaza dupa ce ajunge acasa imi spune numele educatoarelor si ce fac ele: To-papa, teai(Teo ii da papa si ceai), Ana- ata( Ana il pune pe olita)....apoi il intreb cu cine se joaca si incepe sa-mi enumere copii cu care se joaca; iaie(Rares), au (Raul), eo(Veronica)...(am intrebat si eu educatoarele si ele mi-au spus numele copiilor ca altfel de unde sa stiu)... asa e de scump cum imi spune el ce face acolo.
In plus de asta dimineata cand ajunge nu stie cum sa scape mai repede de mine cand il schimb cu hainele de cresa si sa fuga in brate la Tocare si ea il iubeste tare sau la copii....deci se vede clar ca este incantat, ca se simte bine si cand il ia tati pe la 4-4.30 intotdeauna iese una dintre educatoare afara cu el sii i spune la tati ce a facut, cum s-a jucat, cat a dormit, cat a mancat, etc....
sa nu credeti ca vreau sa ma laud....vreau doar sa va dau exemple ca exista si crese de stat bune si care au intr-adevar grija de copii.

Va pup pe toatea fara exceptie...mai ales pe bobocei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura da asa e.E tare greu de luat o decizie.La noi gradinitile sunt intre 700 si 1200 ron unde am vrea noi e 800 programul cel mai lung pana la ora 19 cu 5 mese pe zi.Dra oricum noi l-am lasa maxim pana la 16 in unele zile pana la 12 depinde cum am eu orele.Eu inclin spre ,,bua" sotu spre gradi si noah nu suntem hotarati plus bunici care ne tot bat la cap
Iar problema finaciara e prezenta si la noi ca doar eu am salariu de profesor care mi-e si rusine sa spun cate de mare e.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy_galro intrebare: sunt educatoare la cresa?
Cum s-a acomodat?Ma bucur ca ai scris din experienta voastra.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici la crese sunt educatoare la toate cele de stat.Doar ca nu au nici o programa obligatorie de parcurs si stii tu cum e la romani cand nu trebuie nici nu te omori sa faci.Au prevazute niste activitati optionale...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Eu o sa-l duc pe Harri la o cresa scumpa rau, 56o euro/luna (ia luati de vedeti aici http://www.i o anid.com) il las dimineata acolo si ma duc sa-mi scot salariu de pe card in valoare de 3.000 euro, ca atat am stabilit la ultima negociere.

Apoi ma urc in masina mea si ma duc catre piscina sa fac cateva bazine inainte de serviciu.

Fug repede la job si stau cele 8 ore, nu mai mult ca ma da seful afara ca stau peste program.

Ajung acasa f repede pentru ca se circula exemplar si sotul ma asteapta cu masa pusa, cu copilul jucandu-se linistit.

Dar, vai, ce pacat ca toate astea se petrec doar in mintea mea.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput