Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Lidia voi n-ati facut priorix?? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Izabella nu a facut ...si nici nu as vrea sa il fac..si daca se dovedeste ca este pojarel...chiar nu isi mai are rostul
curios e ca Stefan e ok...deocamdata...bine ...el a facut PRIORIXUL
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
lavida spune:
babytza, saru-mana pt pastilute! le astept cu nerabdare!
esti o fata de milioane! 

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
Paula-Laura spune:
Buna!
Azi am fost o tura pe la munca, sa nu imi ies din mana
Cupilul a stat cu tati, s-au descurcat binisor tinand cont ca au fost si la inot. Daca ar fi reusit sa ii dea si toate mesele la timpul lor, ar fi fost perfect ![]()
In rest toate bune, nu a avut nicio reactie la vaccin momentan. Urmarim cu atentie, ca vorba ceea pot aparea reactii si la o luna de la vaccin
ca v-ati gandit la noi 
Joy si Mihnea musca. A inceput prin a ma musca pe mine cand spargeau caninii si il durea f.tare (imi lua mana, ma apuca de deget si se uita in ochii mei cand ma musca, se vedea in ochii lui ca sufera
). Desi la inceput nu reactionam (doar il mangaiam si ii spuneam ca inteleg ca il doare) odata cu aprofundarea muscaturii am inceput sa ma mai stramb /tip si cred ca l-a distrat reactia. Asa ca a inceput sa iii muste si pe tati si pe buni...trebuie sa ne hotaram sa ii explicam ca nu e ok si sper sa ii treaca (caninii au spart si ei,a sa ca ...sper sa ii treaca)
Babytza
sa va faceti bine!
Lumi 
Lidia poate scapati de vaccin cu ocazia asta
Ar putea fi totusi o rectie la febra, Razvan al Claudinei a avut ceva asemanator
Piolica noi am facut aerosoli cu suc de lamaie si gutuie (ca varianta mai naturista) si cu gencydo(tratament anti-alergic); asta ca varianta mai naturista la dexa si adrenalina.
Nocom, asteptam impresii!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura Buna! Lidia poate scapati de vaccin cu ocazia asta Ar putea fi totusi o rectie la febra, Razvan al Claudinei a avut ceva asemanatorMami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
pai reactie la ce...ca eu nu i-am dat nici macar nurofen..ca il vomita..antibiotice nu ...de mincat maninca destul de putin..si nu a mincat ceva mai ciudat...
insa se intimpla o ciudatenie...petele apar...si apoi dispar...apar altele..
LIDIA
Nerantula spune:
Lidia, chiar ma intrebam de voi, imi pare rau ca v-ati facut aparitia cu vesti neplacute, dar sper sa treaca repede necazul!
Izabella balerina, abia astept sa va mai intalnesc prin parc! Sanatate multa!
Ma tot tin sa fac o strigare catre Nausicaaaaaaaaa!!! Ne e dor de Cipan!
Felicic, ne lipsesti tare de tot!
Babytza, imi pare rau de puiut bolnavior! Sanatate multa si voua!
De Nikolici stie cineva ceva? Cum i-a fost zborul? 
To whom it may concern: i-am administrat lui Gruia luni prima doza de Nikvorm, in speranta unor nopti mai linistite, ceea ce nu s-a realizat
, insa ne-am procopsit cu una bucata pofta de mancare sporita, ceea ce nu e rau deloc
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
nikolici spune:
"Suntem fericiti sa anuntam poporu , ca :
in urma efectuarii unui test de sarcina in avion ca asa e inedit mai nou, sotia pe nume Nicole va preaferici atat pe sotul Bogdan cat si pre conasa Karina (neuitind familia apropiata bunici, frati, cumnati).....deci ne va preferici incepind cu luna noimebrie a anului in curs 2010, cu aparitia pe mapamond a unui fraged bebelus sau a unei preapretioase bebeluse, ce ne va umple casa de bucurie si nedormire a noptilor, cat si ocuparea unui dormitor in plus.
Tatal emotionat (cu gindul la declararea copilului pe numele si raspunderea proprie) asteapta de la dvs dragilor, sugestii privind delectarea sotiei cu un cadou ocazionat de aceasta fericire (tatii sa se abtina de la sugestii.....kinky).
Spritul, veselirea si indestularea se vor comunica ulterior la o data bine stabilita.
Cu emotie, drag si sfiala in purtare, va imbratisam.
PS - Aflati despre noi ca suntem bine sanatosi, lucru ce vi-l dorim si dumneavoastra......
Karinuta & Bogdan are happy to announce everybody that a new life exists into our wife and mom belly."
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Ce sincronizare! Felicitari viitoarei mamici de noiembrie-decembrie!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
Nausica spune:
Vaaaaaaaaaaaaaai, ce bucurie pe mine!!!
Pentru ca am dat delete si block si forget all about Farmville, mi-am stors timp sa intru 5 minute pe forum si:
1. M-am bucurat tare mult sa va vad in continuare aici, ca tare dor mi-a fost de voi
2. Am dat taman peste strigarea Nerantulei si am avut, astfel, incintarea sa vad ca nu ne-ati uitat. Nerantula, multe imbratisari tie si lui Gruia. De-abia astept sa se mai incalzeasca un pic si sa ne intilnim in parc. 

3. Am aflat, REAL TIME, vestea cea mare. Felicitari din tot sufletul Nicole, sa fie intr-un ceas bun!!! N-ai idee cit de tare ma bucur pentru tine.
Va pup tare pe toate, intru curind sa va spun si de Cipan care, pe scurt, e foarte bine si dragalasa.
Nausica spune:
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat???
Acum, postind mesajul, am vazut semnatura Nerantulei.
Felicitari, draga mea! Sa fie intr-un ceas bun, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos! 

Aoleoooo, ce mi-ati facut? Sint singura acasa, sotul e la o bere cu baietii, o sa vina si-o sa ma gaseasca cu lacrimile in barba.
Bravo fetelor, ahhh ce bine ca am intrat azi pe forum.
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Lidia, chiar ma intrebam de voi, imi pare rau ca v-ati facut aparitia cu vesti neplacute, dar sper sa treaca repede necazul! Izabella balerina, abia astept sa va mai intalnesc prin parc! Sanatate multa!Ma tot tin sa fac o strigare catre Nausicaaaaaaaaa!!! Ne e dor de Cipan! Felicic, ne lipsesti tare de tot! Babytza, imi pare rau de puiut bolnavior! Sanatate multa si voua! De Nikolici stie cineva ceva? Cum i-a fost zborul? ![]() To whom it may concern: i-am administrat lui Gruia luni prima doza de Nikvorm, in speranta unor nopti mai linistite, ceea ce nu s-a realizat Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+ |
pupici si de la noi..
dupa nikvorm ..e putin probabil sa fie linistit citeva nopti..pentru ca incepe sa elimine "monstrii"..si e normal sa aiba ceva dureri...dar dupa citeva zile..va fi mai bine...si e bine de repetat..la 7 zile..de citeva ori..depinde cit de veche e problema
sanatate multa si voua ..si nopti linistite

LIDIA