Bobocei de sept-oct 2008 (262)
Raspunsuri - Pagina 18
alessia2005 spune:
Salutare fetele!
Pio imi pare rau de noaptea petrecuta si de micuta printesa..ii trece ei...
dulce ca sa treaca!
Gaia fain la munte...vrem si noi...![]()
Babytza..luna care vine nu...in luna Mai, ca atunci iese baietel
..merci de gandurile bune!
Nocom distractie placuta la intalnire..noi am avut-o anul trecut
alessia2005 spune:
Da..e nasol cu muscatul asta..mai ales la gradi...eu am avut o fosta vecina, a carui nepotel musca la fel, era rau, bataus..si nu l-au mai primit la gradi...de stat, au refuzat, nu stiu daca era normal asa ceva..insa..cert este, ca si-au dus copilul la doua gradinite, si a fost refuzat..statea 2-3 zile, dupa care nu se mai ducea...Ea mi-a zis ca din cauza ca era rau cu copii, ii batea, ii musca...acum..na...asa sunt cate unii micuti...
alessia2005 spune:
Alessia mea...ii dadu Serenei livretul de familie si il facu praf...rupsa 4 foi din el..cred ca tre sa fac altul acum..nu cred ca merg lipite![]()
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Piolica substantele care se pun sunt prescrise de medic in functie de tipul de afectiune. Noi pt tuse ultima data am avut prescris ACC+dexametazona+ser fiziologic. Dar merge sa se faca aerosolii si doar cu ser fiziologic. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
merci!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
Avem 38
si muci ....am inceput cu C cold plus sa vedem. Deja ia de o ora si pare mai bine, insa febra tot avem. Sper sa nu faca mai mare la noapte.
Am trimis azi ( infucntie de cum mi-ati scris si voi adresele pentru : Cosmy, Alina ,si lavida. Ajung luni ca va costa in plus sa ajunga maine. Prin Fan curier am trimis. Pentru mamicile care vor prin posta nu am ajuns azi.
Astept si restul de adrese si preferinta (posta sau curier) 
piolica noua ne-a dat adrenalina cu ser fiziologic pentru aerosoli. Tratamentele difera, dar sunt multe optiuni , multe variante de solutii , in fuctie si de ce are puiul. Pe noi ne-a ajutat. 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Babytza, multa sanatate puiului! De la ce e febra, de la dintisori?
merci pt raspuns ref aerosoli.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
anamona spune:
Paula, doar de farmville m-am lasat, facebook-ul in sine mi se pare super inventie, nu prea sunt insa f activa acolo, dar din cand in cand mai verific pe telefon cine ce a mai facut :)
Joy, si T a avut o perioada in care musca, parca era in perioada 9-12 luni, a renuntat in urma explicatiilor sper eu....
chiar daca parea ca nu intelege pe moment, ea totusi procesa informatia si ca urmare, la un moment dat a renuntat.
Niciodata insa nu a muscat de tzitzi....
senzatia mea era ca musca tot din vreo frustrare, ca vroia si mai multa atentie...
Perioada cu muscatul s-a suprapus si cu o faza in care tragea de plantele din casa. Explicatiile au fost asemanatoare, asa ca odata cu renuntarea la muscat a renuntat si sa mai rupa plantele.
mamidestefan spune:
Vin din nou cu vesti..ca banuesc ca va ginditi la noi ![]()
Dupa febra...mers la urgenta..diagnostice...etc..
azi a aparut o eruptie pe piele...ca o pata rosie pe picioruse
arata asa ca o piscatura de urzica...
banuiesc ca e rubeola(pojarel)...dar inca nu e sigur..
a mai trecut cineva prin rubeola???
ah..si sa nu uit...multumim mult pentru suport 

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Avem 38 Am trimis azi ( infucntie de cum mi-ati scris si voi adresele pentru : Cosmy, Alina ,si lavida. Ajung luni ca va costa in plus sa ajunga maine. Prin Fan curier am trimis. Pentru mamicile care vor prin posta nu am ajuns azi. Astept si restul de adrese si preferinta (posta sau curier) ![]() piolica noua ne-a dat adrenalina cu ser fiziologic pentru aerosoli. Tratamentele difera, dar sunt multe optiuni , multe variante de solutii , in fuctie si de ce are puiul. Pe noi ne-a ajutat. ![]() Babytza si puii Valentina David |
sanatate multa

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)