Bobocei de sept-oct 2008 (262)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Reactie la febra prelungita, nu la tratament
cel putin eu asa am inteles atunci

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikoliciule esti mortala! Atat m-am emotionat citind anuntul ... Felicitari o mie, pupici tuturor, multa sanatate, o sarcina usoara si un bb nou sanatos. O sa-ti trimit lista mea cu nume pt bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

"Suntem fericiti sa anuntam poporu , ca :

in urma efectuarii unui test de sarcina in avion ca asa e inedit mai nou, sotia pe nume Nicole va preaferici atat pe sotul Bogdan cat si pre conasa Karina (neuitind familia apropiata bunici, frati, cumnati).....deci ne va preferici incepind cu luna noimebrie a anului in curs 2010, cu aparitia pe mapamond a unui fraged bebelus sau a unei preapretioase bebeluse, ce ne va umple casa de bucurie si nedormire a noptilor, cat si ocuparea unui dormitor in plus.

Tatal emotionat (cu gindul la declararea copilului pe numele si raspunderea proprie) asteapta de la dvs dragilor, sugestii privind delectarea sotiei cu un cadou ocazionat de aceasta fericire (tatii sa se abtina de la sugestii.....kinky).

Spritul, veselirea si indestularea se vor comunica ulterior la o data bine stabilita.

Cu emotie, drag si sfiala in purtare, va imbratisam.

PS - Aflati despre noi ca suntem bine sanatosi, lucru ce vi-l dorim si dumneavoastra......

Karinuta & Bogdan are happy to announce everybody that a new life exists into our wife and mom belly."

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaari

Sa ai o sarcina cit mai usoara..sa fiti sanatosi ..si sa va bucurati de minune...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

FELICITARI NIKOLICI!!Ma bucur mult pentru voi toti
Cred ca tati a uitat de frica de avion la aflarea vestii Ia zi, ai iesit zburdand de fericire din toaleta avionului???le-ai bulversat pe stewardese??

oricum, super poveste pt bebe

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi multumesc mult pt pastilute. Multa sanatate puiului si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

FELICITARI NIKOLICI!!!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Felicitari Nicole

O sarcina usoara mamico!! Ma bucur enorm pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FELICITARI NIKOLE!!!!!!!!!! O SA VA ADUCETI AMINTE TOATA VIATA CUM ATI AFLAT VOI CA O SA VINA BEBE 2!!!! SUPER TARE!!!!

Sper ca ai iesit de la baie cu testul in mana si ai straigat "TATI, SUNTEM INSARCINATI!!!" Si tot avionul v-a felicitat!!

ma bucur mult de tot pentru voi, Karinuta o sa aiba o surioara perfecta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La mine, la intalnirea cu colegii din liceu a fost fff fain, ne-am simtit fff bine, am ramas o gasca de nebunei care gandim la fel desi lucram in domenii care mai de care mai diferite..

Ne-am hotarat sa ne vedem cel putin de 2 ori pe an ca tare bine ne-am simtit.. sper sa si reusim...

tati acasa s-a descurcat ff bine, ba chiar mi-a facut si o surpriza, a pus draperii noi in living. Vroiam noi de mult sa le schimbam iar astazi, stiind ca sunt plecata, in timpul serviciului s-a dus si le-a cumparat si cand a venit acasa nu stiu cum (cu 2 copii agatati de el) a reusit sa le si monteze!!!

Ua peste alta, a fost o intalnire de la care ma bucur enorm ca nu am lipsit si o zi minunata!!

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

felicitari NIKOLE! Sarcina usoara, bebe sanatos, griji cat mai putine si un dr cu care sa te intelegi super.

Mergi la inceput