Fulguleti de nov-dec 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 17
saryta spune:
Va poftim laghiocei!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....si va doresc sa aveti o saptamana usoara.
Am ramas datoare cu pozele cu animalute din alimente.... dar nu le pot incarca pe webshot... am sa vad eu cum le pun.... eventual pe mail-ul comun.....
danutz spune:
Neatza!
In primul rand LA MULTI ANI!!! A_dejule!!!
Sper macar ca mai arunci un ochi pe aici din cand in cand...![]()
Roxanico, superbe pozele, mi-au placut la nebunie alea cu David in zapada, iar domnisorica ce-a crescut! ptiu ptiu
Saryta, superbi ghioceii, multumim! Nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta legata de oase, nu avem probleme de astea!
Dia, neaparat pune poze sau filmulete, m-ai facut atat de curioasa...ma bucur ca Oana a reusit sa se acomodeze cu skiurile atat de repede, e minunat asa!
Dandusa, voi cum mai sunteti? Te-am simtit muuuult mai relaxata de data asta![]()
Lacramioara, sau DianaV, la rraes conteaza mult cum arata mancarea. De exp. i-am facut o supa crema de spanac, asa chioara nici nu s-a uitat la ea. Am facut insa crutoane de diferite forme si sa vezi cum le alerga sa le pescuiasca din supa...cu tot cu supa bineinteles![]()
Tre sa fug...o saptamana usoara sa aveti!
iulia-stefy spune:
Pozele cu animalute din alimente le-am trimis pe mail-ul comun.... e Fw la Fw.... ca si eu l-am primit... de mult ce e drept, dar l-am pastrat pentru acum.... Trebuie doar sa aveti rabdare sa il derulati, ca imaginile nu sunt in atasament ci in mail jos de tot.... Sper sa va placa si mai ales sa va foloseasca... Eu le-am listat colr si le facem impreuna... pe cele usoare....
dandusa spune:
La multi ani,Adeju!
Laura,Danutz,
asa e...,cand va scriam eram f odihnita.azi nu mai sant
.2-3 zile doarme bine,2-3 zile doarme prost.m-am invatat si pe langa ca am inceput sa iau vitamine,dorm la pranz cu ei aproape in fiecare zi iar seara ma bag o data cu ei in pat.incerc sa-mi reancarc bateriile.simt ca-i si astenia de vina.prea sant obosita a la long.pe 25 se face o luna de cand am zis ca o mai raresc cu alaptatul si azi sant in postura in care alaptez mai mult ca atunci.banuiesc caninii,mama lor de canini
Roxanicooo,
ce-mi facusiiii?am salivat si am inhatat,am inhatat si am mestecat.apoi am concluzionat,deliciosi fata...ai doi copii deliciosi.David cu alura lui de model,cu zambetul ala cuceritor mostenire de la mamuca lui
iar Maria de-a intregul bai nene.pe langa margelutele mostenire de la tati,falcute si bucute mostenire nush de la cine
delicioasaaaa cu totul.poza asta,m-a terminatttt
tu zici ca esti obosita...,banuiesc ca ai sters pozele alea,ca din ce am vazut eu...radiezi.mov si roz te prind super!
ps:salutari fratiorului tau![]()
azi am fost la plaja.am fost sa devoram 'groapa' cu nisip.ala este locul perfect.ne-am jucat,ne-am alergat,a fost super.22 grade.m-am prajit pe spateeee de nu mi vine sa cred.bine ca simt,ca usturaaaa,altfel...,n-as crede...
de acum,plaja adevarata scrie pe noi!asteptam provincia!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
lizzy spune:
| Citat: |
de acum,plaja adevarata scrie pe noi!asteptam provincia! ![]() diamantu' si safira' poarta-ma mami |
veeeniiiimmmm!!!

numa' sa-mi treaca intai pneumonia
mda. eu. ei, har domnului, sunt ok.
piticul e pe finalul bronsitei. asa pe ultima suta i-am adoptat vreo 2 virusi sa am si eu
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saryta Va poftim laghiocei! Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
chiar imi aminteam ca si anul trecut ati fost la cules de ghiocei. ce-au cresctu fetele... parca sara s-a schimbat, s-a maturizat, sau mi se pare mie... sa-ti traiasca fetele, tare va admir pe tine si pe acs cum va descurcati cu 3...
Madana spune:
Buna dragelor,
Azi vad ca toata lumea e mai optmista.
Am avut o perioada destul de dificila, din punctul de vedere al sanatatii. Imaginati-va: sotului i-a plecat o piatra de la rinichi si doua zile a avut febra, frisoane si durerile aferente, soacra-mea isi revine dupa o coma diabetica facuta pe 1 martie, socra-miu are o tuse de care nu mai scapa, Mariuca racita, Bia mucioasa si eu ... probleme cu o masea de minte, pe care azi am tratat-o cu niscaiva radacini de cleste.
Dar poate ca de'acum totul o sa fie mai bine ca de nu
.
In alta ordine de idei azi a fost o zi superba, am scos fetele afara aproape toata ziulica si le-am plimbat si am fost si in parc a fost frumos. Sper ca s-a terminat iarna.
Oricum acum ne tinem bineeee ca vine astenia ![]()
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, dragutzelor ! 
Multumim, multumim mult de aprecieri , da, recunosc, tare frumosi copii mai am
, asa cum de altfel crede fiecare dintre noi despre puii ei. Chiar ii spuneam mamei mele azi in parc : "mai, da' se poate eu sa am cei mai frumosi copii???" ha, ha...
dandusule, iar ma coplesesti cu laude nemeritate, io arat ca dracu, pozele alea le-am strecurat pe-acolo, asa sa ma vedeti si pe mine, da' le detest, chiar am ramas grasa bine si-s neingrijita, nu-mi place deloc despre mine 
Ce fain la groapa voastra de nisip, parca va si vad alergand si veselindu-va
Foarte bine faci ca te odihnesti, serios, am experimentat pe propria piele, somnul face minuni ! acum ne va fi mai usor cu vremea asta insorita, numai ca nu stiu ce am...am asteptat atat de mult primavara si acum am o stare atat de aiurea, da' trece, bine ca sunt sanatosi copiii.
Danutz, ce faci, fata draga? Au trecut toate nenorocirile ce te-au napadit?
Madana, sanatate multa si voua !
Saryta, chiar asa, si io ma gandeam daca anul asta ne mai oferi ghiocei ... iedutzele tare dragalashe, ce fete mari ai si ce mama tanara esti...dar numai tu stii cat de greu ti-a fost si iti este 
Lizzy, pneumonie, offff! Sanatate multa, multa !!
Ruxandra, somonul ala face ravagii la noi.fara sa se supere grozavele noastre gospodine Dandusa, Aelita, Kikineata si precis mai sunt multe, multe , sa stii, Ruxandra, ca eu stiu face 2 retete super tari, ambele invatzate de la tine, aia veche cu spaghete tetrazzini sau nu stiu cum , si asta cu somonul la cuptor. Hai sa ne traiesti 
Lavinia, ce mai ziceti voi doi ??
lacramioara, daca nu-s indiscreta , ce dieta tine sotul tau si pentru ce afectiune ?? Ca si al meu are analizele praf, sunt distrusa pentru el, e stresat, neatent la alimentatie, innebunit in cautarea asta nebuna de case, apartamente, slujba, copii, offfffffffffff
Hai ca va tzuc de noapte buna !! 

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.....
Saryta, am admirat ghioceii si "ghiocelele".... Dar unde ati fost la cules de ghiocei?
dandusa, vrem si noi la nisipul vostru....
Lizzy, multa sanatate.
Madana, multa sanatate si voua.
Roxana, sotului meu i-au iesit foarte proaste analizele in special pentru ficat.... tot alimentatia e de vina, ca mananca numai seara, nu gasesc nici o metoda de convingere.... pachetel nu vrea.... mananca dulciuri si alte prostii.... Si nici acum nu isi bate in mod deosebit capul cu regimul.... El trebuie sa dea minim 10 kg jos.... Da-mi te rog o adresa de mail pe PM si iti trimit fisierul cu regimul, si vezi ce i se potriveste....