Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

ok retrag chestia cu "practica generala" e clar ca sunt spitale care nu aplica acest tratament al tacerii. E oare posibil ca eu sa vorbesc de niste exceptii? M-as bucura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Aseara am avut o surpriza... neplacuta... pediatra e plecata saptamana asta din tara la un congres.... deci i-am facut aerosoli dupa ultima reteta.... Asta noapte nu a tusit si nici ieri deloc.... Sa dea DD sa fie bine.

Ruxandra, multumim.

Madana, multa sanatate Mariei.

Dia, ma bucur ca ai scris. Felicitari OAnei. Asteptam poze sa vedem printesa pe skiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Credeam ca dau eu cafeaua dar tot Lacramioara e prima
Madana, merci de gandurile bune
Dia, eu nu ma mir deloc... Oana este pur si simplu diferita.. abia astept sa vad filmuletele.. Zapada, soare, munte, branza, vin rosu, schi.. cat de frumos poate sa fie
Lizzy, si eu, si eu.... vorbesc de dieta.... ca nu se mai poate; am luat 13 kile si asa bine s-au asezat ca nu mai scap de ele
Eu pana nu ma dumiresc ce are Luca cred ca renunt sa ma gandesc sa-l dau la schi iarna viitoare sau pe role/patinaj etc, etc... are si picioarele in X si daca are sechele de rahitism se pare ca nu este indicat......
In rest, sintem bine, asteptam primavara, merge cu placere la gradinita, seara nu face altceva decat tumbe si roata ca Sportacus, cu greu sta sa facem si altceva care sa nu insemne stat in cap si aruncat pe jos ; vorbeste intruna si ii place sa cante.... coleric si energic cum a fost de mic..
Iar eu, destul de obosita si un pic cam fara imaginatie... dar vine vremea buna si imi revin..
Va pup pe fiecare

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Buna dimineata,
Credeam ca dau eu cafeaua dar tot Lacramioara e prima
Madana, merci de gandurile bune
Dia, eu nu ma mir deloc... Oana este pur si simplu diferita.. abia astept sa vad filmuletele.. Zapada, soare, munte, branza, vin rosu, schi.. cat de frumos poate sa fie
Lizzy, si eu, si eu.... vorbesc de dieta.... ca nu se mai poate; am luat 13 kile si asa bine s-au asezat ca nu mai scap de ele
Eu pana nu ma dumiresc ce are Luca cred ca renunt sa ma gandesc sa-l dau la schi iarna viitoare sau pe role/patinaj etc, etc... are si picioarele in X si daca are sechele de rahitism se pare ca nu este indicat......
In rest, sintem bine, asteptam primavara, merge cu placere la gradinita, seara nu face altceva decat tumbe si roata ca Sportacus, cu greu sta sa facem si altceva care sa nu insemne stat in cap si aruncat pe jos ; vorbeste intruna si ii place sa cante.... coleric si energic cum a fost de mic..
Iar eu, destul de obosita si un pic cam fara imaginatie... dar vine vremea buna si imi revin..
Va pup pe fiecare

Yagmur si Luca

yagmur it's like music to my ears. exact la fel face si dani. roata tocmai a invatat-o corect, adica si aterizeaza in picioare, pana cum mai lua cate un genunchi de covor. cumparam in fiecare luna revista cu activitati oraselul lenes si face toate miscarile care le vede in poza. e revista lui preferata si cand o vede imi zice mereu: "E cel mai super cadou pe care mi la-i luat vreodata!". la 5 lei imi convine sa ii tot iau.
ma gandesc f serios sa il duc la inot din primava si apoi la un alt sport (sper sa imi permita si buzunarul), mai uimeste in fiecare zi cu aptitudinile sportive, sta in maini, in cap, face roata si destuld e bine si tumbe peste cap. dar daca asta e distractia lui zilnica e cumva normal. deja la fotbal mi se pare avansat, adica isi face pasii astfel incat sa ii vina bine mingea pe picior, cu stangul mai greu, dar invata. mi-a spart vreo 3 vaze in iarna, de atata fotbal in casa, abia astept sa iesim la fotbal afara. loveste mingea din aer, si-o arunca in sus si cand o paleste o data ... sa te tii nene .
gata, ma intorc la treaba.
a! dia ma bucura vestile de la voi, bravo oana!!!!!
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,super tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lizzy,
ma bucur nespus ca v-au priit homeopatele.am tot povestit de voi unei prietene dragi care este pasionata de homeopatie.eu de la ea am invatat cu ce se mananca si asa am ajuns sa cunsc mai multe despre subiect.acum pregatesc o intalnire cu d-na homeopata pt ca Radu este alergic la ceva sau nu stiu are un teren atopic,as vrea sa-mi dea ceva de imunizare pe partea asta,dar pe termen lung.ba ii apare o pata pe picior,ba trece si-i apare alta etc.
citeam ce scriai despre medicatie.ai invatat o groaza nevoita fiind!sper din suflet sa fiti din ce in ce mai bine cu sanatatea!
Madana,
sa-ti traiasca fetele,ma bucur ca ai scris!
cu spitalul n-am avut experiente urate.din contra!cele 3 zile petrecute in spital cu Crinuta este toata experienta noastra.oexperienta buna daca privesc prin prisma cadrelor medicale pe care le-am cunoscut acolo.toti de la infirmiera la doctor au fost OAMENI!au mai fost si cele doua internari de nastere,unde totul a decurs in parametrii normali.sanatate multa!
Dia,
oauuuu,ce distractie la voi pe partie!vreau pozeeeee,dar acummmm...,nu la varaOana nu se dezminte nici acum.tot ce face face perfect,bravo ei si bravo voua!
Yagmur,Laura,
'dragulestii' vostrii promit nu gluma.roata mi se pare f greu de facut fara profesor si la varsta lor.bravoooo baietiii!
Aka,
mi-am adus aminte.am vazut o poza cu printesa facand sfoara sau spagatul.cum s-a intamplat?ia cursuri de gimnastica?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

apropo de ce scriam azi ... a venit de la fotbal, a fost cu tati, erau amandoi transpirati FLEASCA si dani plangea ca nu au luat mingea in casa sa mai joace (au jucat fotbal, in continuu 1h1/2, dar nu e suficient)

dandusa am senzatia unui ton mai "odihnit", asa-i? cum sunteti?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si noi, si noi traiasca Sportacus !!! David sta toata ziua in cap, face roata tiganului, tumbe, zboara, sare. chiar ma gandeam cum o sa intuiesc eu ce inclinatii are si spre ce sa-l indrum, dar imi arata el calea. Noi mai avem o prietena in parc care face un fel de gimnastica pe cai, nu stiu cum se numeste, oricum brrrr, riscanta chestie, si a invatat si de la ea multe miscari. Chiar intr-o zi in parc era atat de dragutz ca-si gasise un grup de prieteni cam marisori pentru varsta lui si tot alerga dupa ei nebagat in seama, cand ce s-a gandit el??? sa-i atraga cu tumbele astea, si i-a castigat micutzul meu

Dia, minunat ce povestesti tu acolo, Oana ma complexeaza de-a dreptul, in mii de ani n-as reusi sa fiu ca ea. Ma bucur pentru voi, sa petreceti frumos, relaxeaza-te si mananca si pentru mine
Yagmur, te imbratisez tare si pe tine si pe Luca !
Ruxandra, ce originala serbare ! Foarte faine ideile ! Si domnul era invatatorul sau una dintre doamnele alea cochete ? Apoi sa stii ca desenul lui Matei ce te reprezenta nu era nici pe departe cel mai urat, io chiar te-am regasit in liniile alea, puteam alege singura chipul tau de pe tabla.

David e acum la ora de engleza, stiti voi metoda aia helen doron, e incantat si el si Cristi. Maria e frumoasa ca un vis, grasutza si atenta, David iubitor tare , io un pic obosita...si poze

Va pup dragelor, sa va aveti o zi de primavara tare tare frumoasa !!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o zi frumoasa sa aveti....

Ieri nu am reusit sa intru, desi stiam ca trebuie sa spun un "La multi ani", cuiva care nu mai intra si de care sincer imi e dor... Scuze pentru intarziere...

La multi ani, a_deju!

Yagmur, daca vrei iti pot trimite pe mail dieta sotului meu. De la nutritionist.... dar pe care vident ca nu se omoara sa o tina.... ca nu are vointa.... O tine partial.... Dar se vad ceva imbunatatiri.... Am de gand sa o tin si eu.... ca si eu am 6 kg pe care nu am reusit sa le mai dau jos dupa sarcina....

Felicitari fotbalistilor Luca si Dani.

dianav, parca tu intrebai cum ii convingem pe fulguleti sa incerce mancaruri noi.... sau poate ma insel.... Aseara am facut ficat pe gratar... si nu voia nici sa il guste... am incercat in fel si chip.... dar nimic... pana la urma i-am infipt o scobitoare in el si in varf i-am faurit impreuna un stegulet rosu din ardei si a fost tare incantata.... inca a mai vrut sa mai construim barcute... iar dimineata s-a dus si si-a adus farfurie, cascavalul din frigider, ardeiul si scobitori si a zis ca vrea sa construim barcute... si a mancat.... fara mofturi... Am observat ca daca ii fac sandvisurile sub forma de telefon mobil.... adica tai felia dreptunghi, o ung cu ceva si apoi pun ecran si taste din legume colorate.... e tare incantata. Daca mai gasesc am sa pun pozele de unde m-am inspirat.... sunt tot felul de animalute facute din legume si alte alimente..

Mergi la inceput