Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI Monicabb!
LA MULTI ANI Desiree!

Ruxandra, in timpul saptamanii nu-s probleme cu temele. Adica si le face repede, fara ajutor, fara impins de la spate. In weekend insa, nu s-ar mai apuca de ele :), dar odata lucrul inceput, termina repede si bine. Adevarul e ca nu sunt bombardati cu teme. Si ma bucur sa vad ca doamna acorda importanta tuturor materiilor.
Eu insa ii mai dau cate o dictare si o mai pun sa faca ceva exercitii la matematica, seara, inainte de culcare (cam la doua zile). Aici mai sunt maraieli, dar ma prefac ca nu aud :). Am avut ceva indoieli relativ la munca suplimentara, insa are timp si de joaca si de sport si de citit...
Apropo de citit, un lucru de care sunt foarte incantata (nu stiu daca am mai spus): doamna invatatoare i-a dus la biblioteca scolii in timpul unei ore de limba romana. Drept urmare Maria merge cam la 2-3 zile si imprumuta o carte de povesti (pe care o si citeste :) ). Sunt carti usoare, cu multe poze, povestile clasice, dar scrise corect si cu fraze frumos alcatuite.
Ioana nu vrea sa ramana nici ea mai prejos si citeste cot la cot cu Maria, insa alte carti. Ei ii plac mult enciclopediile de la Adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

sper ca ma mai primiti si pe mine pe aici.
recunosc ca mai citesc din cand in cand dar pt ca nu reusesc decat pe sarite , cu stefan in brate... nu reusesc sa si raspund atunci si mai tarziu nu mai sunt la subiect si tot asa...

noi suntem bine, doamne ajuta. ne apropiem de 7 luni, azi l-am cantarit si are 8.700 g, e si lungut bine undeva pe la 71. cand ma gandesc cat era de mic si slab, parca nu imi vine sa cred ce frumos a crescut.

adina e domnisorica si se respecta... s-a deschis f aproape de noi un magazin de imbracaminte pt copii si jucarii. a vazut in vitrina o rochita de blugi cu volanase si efectiv i s-a pus pata. atat m-a rugat sa i-o cumpar... aseara cand a venit tati de la lucru primul lucru i-a spus de rochita si l-a intrebat daca a cumparat destui bani de la birou ;) sa i-o putem lua. avea ea bani stransi de la noi in timp si cand a vazut ca noi o tinem cu nu ca nu avem bani s-a dus fata si a scos banii si vine cu ei fluturandu-i: uite iti dau eu toti banii sa mi-o cumperi... ne-am cracanat de ras... bineinteles ca nu ii ajungeau ca avea doar 30 de lei dar m-a topit indarjirea ei de a obtine ceea ce isi doreste. bineinteles ca azi am mers si i-am cumparat rochita.

acum ca s-a incalzit stam f mult afara. azi de exemplu am stat de 2 ori cate 2 ore.

va pupam cu mult drag

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si ma duuuuuc, ca-s nervoasa rau.....

Raluca, mi-ai descretit fruntea... Si Stefy tot asa face cand vrea ceva.... Mai nou se lauda ca imi cumpara mie pantofi cu banii ei din pusculita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Neata ... am si eu o problema ... de vreo cateva luni Tony se trezeste noaptea cu dureri de genunchi sau o doare tot piciorul nici eu nu stiu ... pina acum o durea piciorul drept, iar acu se plange de cel stang.Dr de familie a zis ca ii cresc oasele, sa-i dau nurofen si sa o dau cu crema ... mai are cineva probleme de genul?
O data la 2 luni ii dau osteocare.
Sanatate tuturor.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Saryta, si Garga a mai avut pb cu genunchii. Dar cand acuza durere era si din cauza unor cazaturi cu impact f puternic. Odata a schiopatat f tare, de fapt nu putea merge. Noi atunci am facut si radiografie. Am luat si antibiotic pt. ca explicatia era ceva de genul ca din cazua geniunchiului forta soldul sa poata merge si s/a inflamat soldul (sinovita se numeste). Dar am luat si nurofen si o ungeam frecvent cu gel nurofen si puneam o fasa elastica (o cotiera de adulti).
Asta cu durerile de crestere am mai auzit/o. Doar dc persista mergeti la un doctor specializat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Era si dupa vacanta la mare cu picoarele goale pe nisip ud, pe gresie desculta in casa, ca o raceala localizata la sold/genunchi.
Si acum mai acuza uneori, o dau cu gel, pun fasa si trece imediat. Dar si sta desculta non stop plus frig umezeala, zapada, tarat in genunghi prin nameti, io am sosete, papuci, ea rar accepta macar niste sosete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Neata ... am si eu o problema ... de vreo cateva luni Tony se trezeste noaptea cu dureri de genunchi sau o doare tot piciorul nici eu nu stiu ... pina acum o durea piciorul drept, iar acu se plange de cel stang.Dr de familie a zis ca ii cresc oasele, sa-i dau nurofen si sa o dau cu crema ... mai are cineva probleme de genul?
O data la 2 luni ii dau osteocare.
Sanatate tuturor.

saluti,
nu pot sa zic ca avem aceasta problema, dar pot sa iti zic ca dani se plange de dureri de picior destul de des. dar, am ajuns la concluzia, noi, fara medic, ca ii amorteste. e posibil sa fie la fel si la tony, ma gandesc ca poate doarme cumva pe picior.
cat despre osteocare noi ii dam doar iarna, conform pediatrei tratament corect se face pe timp de 3 luni, cate 10 zile/luna. oricum, ai grija cat si cum ii dai calciu, se poate depune fix acolo unde nu vrei. incearca sa ii faci niste analize, sa vezi daca are sau nu o lipsa, eventual sa ii dai vit. d ca sa se fixeze coespunzator (desi, parca osteocare are si vit. d, dar nu mai tin minte f sigur).
a! lui dani ii trece durerea sau ce o fi, daca ii masez un pic piciorul.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc de raspunsuri ...
Laura- intradevar osteocare ii dau la recomandarea dr pediatru(tot siminiceanca) numai lunile cu r, o luna da si una nu, tot 10 zile la toate trei.In luna care nu le dau osteocare le dau vit D - 10 zile.
kikineata- m-am gandit si eu la treaba cu umblatul desculta, tot asa umbla si ea, dar si Sara umbla la fel si ea nu se plange de dureri.

Mergi la inceput

saryta, noi nu ne-am lovit de asta, multa sanatate printesei.

kiki, ma bucur ca ia scris...

Mergi la inceput

activitati copii Iasi

Cum poti supravietui unui cutremur

Le-am primit..... si vi le impartasesc si voua.....

Mergi la inceput