Fulguleti de nov-dec 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
La multi ani, Desiree!
La multi ani, Monicabb!
Va ofer o
si un ceai....
Ruxandra, multumesc.
Laura, cum a fost la Carturesti? Eu am zis ca e prea mica si nu o sa aiba rabdare. A stat Dani?
ruxandra_sb spune:

La multi ani Monica 

Sa fii sanatoasa si voioasa! 
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Laura13 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy La multi ani, Desiree!![]() La multi ani, Monicabb!![]() Va ofer o si un ceai....Ruxandra, multumesc. Laura, cum a fost la Carturesti? Eu am zis ca e prea mica si nu o sa aiba rabdare. A stat Dani? Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
din pacate nu se mai citesc povesti la carturesti, doamna care citea e in concediu medical si vor cauta pe altcine. dani a fost destul de dezamagit si a vrut neaparat (prin neaparat a se intelege o criza de nervi ca la 2 ani, in care NIMIC nu a functionat) un lego pentru copii de 7-14 ani in valoare de 100 RON. intelegeti ca a fost un mareeeeee esec, da?

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
exceptand traficul de vineri seara care realmente mi-a facut parul cretz (!!!!), in rest, experienta calatoriei la bucuresti, cu ambii copii din dotare, a fost o mare chestie! total pozitiva!!!
la romexpo, cel mic nu a participat, era rapus de somn, la 12.30 la pranz. asa ca a dormit 2 ore in masina :) in timpul asta, cei mari au fost in extaz. de la inaltimea lor, pt capacitatea lor de recunoastere a elementelor "fabricate", dinozaurii aia aratau si sunau f aproape de realitate :)) chiar daca pt mine a fost (doar) fainutz, pt ei a fost bestial!!!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si ma duc sa caut ceva sa ma curat de super glue.... ca aseara a trebuit sa lipesc un catel de ceramica... pe care domnisoara la spart si apoi a bocit o ora sa nu-l arunc, mai bine zis sa-l repar...... E de groaza.....
Lizzy, ma bucur ca le-a placut piticilor.... Sa va fie de bine plimbarea.
ruxandra_sb spune:
.. chiar am savurat o cafea buna, buna.. multumim Lacramioara.
La multi ani Desiree!
Ce mai faci, ce mai zici? Poate 2 vorbe si-o poza cu Octavian..
Lizzy, sa va fie de bine excursia in patru. 
.. si zici c-a fost fain sa va preumblati vineri la amiaza prin oras, ai? ![]()
Acs, cum va descurcati cu temele? Ca mai avem momente de maraiala.. si chiar n-are asa multe.
Donia.. cred ca tace si face ![]()
La cat pe minus ai ajuns?
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Stefania Iulia (05.12.2006)