Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, din ce povestesti chiar a fost o serbare frumoasa. Imi place mult si ideea cu cartea!
Am vazut pozele! Ati dansat!!! Suuuuupeeeer!
Mmm ce bine suna reteta cu somon! Am notat si o incerc cat de curand.

Adina, felicitari! La cat mai multi km :).

Lacramioara, bravo lui Stefy pentru poezii!

Dianav, Victor are cam 16-17 kg, dar i se cam vad coastele. Inaltimea nu i-am mai masurat-o, dar avea 1 m acum cateva luni. Si el e cam reticent la noutati culinare; greu il fac sa guste ceva. O metoda insa e sigura: orice plus castraveti murati :). Ma bucur insa ca accepta legume, fructe, carne, branzeturi, astea fara muraturi. La gradinita nu prea mananca; acolo nu-l piseaza nimeni la cap :).

Lizzy, parca iar imi e dor de schi :). Cu vremea asta, mai puteti iesi pe partie. Lui Ianis i-a placut?

Donia, trimite si la noi putina primavara, caci vrem sa iesim din casa :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Iarasi nu am citit din urma..... sint tare necajita si nu stiu ce sa mai fac....
Au venit analizele lui Luca:
- tiroida e ok; adica analizele de sange sint ok; acum vreau sa-l mai duc undeva sa ii refac ecografia.. cred ca abia luna viitoare imi voi permite
- l-au trecut la dieta.... e prea gras pentru inaltimea lui.. in fine, incerc si asta
- dar ce nu-mi place este varsta osoasa si e suspect de sechele de rahitism; varsta osoasa este a unui copil de un an si 6 luni, iar rahitismul cum de nu l-a vazut nici un doctor pana acum????
O sa ii fac analize de sange si iarasi sa merg la medic, poate la altul.. chiar nu stiu ce sa fac...
Acum stau si le intorc pe toate partile..
In fine, sa va spun si de serbarea de 8 martie... dragul de el asa frumos a cantat si era atat de fericit sa ma vada si pe mine la gradinita... Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,

intru si eu scrutut, sa va zic ca suntem bine, multumim lui DD suntem sanatosi.
avem si noi vreo 2 saptamani de cand am scapat si de ultimii mucisori, cred ca pe vineri mergem sa facem si noi prevenarul, in ideea ca dupa Paste vom reveni, in forta, la gradi.
apropo de gradi, acum 2 zile a fost prima data cand ne-a spus ca el NU va mai plange, ca e baiat mare (se intindea si imi spunea Uite cat am crescut!!!! ), ca merge si se joaca cu copiii si va fi cuminte. Da Doamne sa il tina pana va ajunge la gradi.
am gasit o noua metoda de a-l face sa incerce diverse mancaruri. le fac cu el langa mine. aseara am facut oua rase, cu maioneza (e prima data cand ii dau maioneza) si ceapa verde (e drept ca i-am spus ca e verdeata ca uraste ceapa din principiu) si tot imi spunea el ca e un bucatar f bun, ca a facut o mancare delicioasa!!!! nu vroia sa guste, dar i-am explicat ca asta e treba bucatarului sa guste si sa vada daca mai trebuie ceva. a gustat, i-a placut si a mancat o felie de paine cu oua rase, ridichi, ardei si castravete. delicios!
cam atat de pe la noi. sorry ca-s mai absenta, dar cred ca m-a apucat astenia de primavara (cu toate ca e fff frig). citesc cu placere in timpul pauzei de masa, zilnic, dar mai greu cu scrisul.
a deju, dia, asiza, flore, teutz, danita, chinico ... si multe multe altele, pe care mi-ar placea sa le citesc ... unde sunteti?

pup toata gasca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am primit asta: www.babyonline.ro/Copilul-tau/Dezvoltare/Comportament/Ce-se-ascunde-in-spatele-agresivitatii.html?a=4279/1146837" target="_blank">Ce se ascunde in spatele agresivitatii?

Si din aceaasi "gama"...www.babyonline.ro/Copilul-tau/Dezvoltare/Comportament/Cum-ne-stricam-copiii.html?a=4279/830380" target="_blank">Cum ne "stricam" copiii?

Laura, am observat si eu ca daca participa si face ea, manaca mai bine... Dar nu m-am gandit sa spun... si daca ii mai si lauzi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

bambo mucenicii aia arata supeerr

v-am zis ca oana peste tot unde vede la tv o fata blonda sau intr-o reclama stradala, zice uite mami, tu esti. Ba chiar, odata era una cu spatele, in niste chilotei tanga, intr-un magazin de lenjerie. Si Oana zice tare " mami ce frumoasa esti aici!" au ras vanzatoarele cu lacrimi....adevarul e ca eu cam umblu dezbracata prin casa
hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tare !!!!!!!!!!!!!!

ACS sunteti minunati!!!!!!!

YAGMUR pot fi greseli la analizele facute??sau la interpretare??

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o zi frumoasa....

Yagmur, multa sanatate lui Luca si tie putere sa treci peste perioada asta.

Am si eu o intrebare: Ati avut vreodata bataturi interioare, adica intre degete? Si cum le-ati scos? Sunt terminata... de picioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur
- dar ce nu-mi place este varsta osoasa si e suspect de sechele de rahitism; varsta osoasa este a unui copil de un an si 6 luni, iar rahitismul cum de nu l-a vazut nici un doctor pana acum????

In primul rand, sa va fie de bine serbarea .
In al 2lea.. nu stiu despre cum se calculeaza varsta osoasa, dar despre rahitism (din experienta noastra) pot sa-ti spun ca diagnosticul se pune dupa 3 elemente:
- povestea copilului si aspectul sau clinic (medicii au un nume pt asta..)
- analize de sange (fosfataza alcalina)
- radiografia anumitor oase

.. deci mi se pare posibil sa nu fi "vazut" nimeni eventualul rahitism. Nu sunt de meserie.. dar poate, pt ca Luca era sub semnul intrebarii cu o eventuala problema endocrina.. ar fi trebuit investigat si acest eventual rahitism, adica bifat ca nu-l are. Tin minte ca pe noi ne-a trimis cu M si la endocrinolog cand cu rahitismul lui agresiv. Ma dau numai cu parerea, posibil sa bat campii cu gratie ..

Lacramioara, raspunsul este nu.

Laura, da asta cu gatitul impreuna este o idee.. ma gandesc daca nu cumva au fost mai ingaduitori cu pestele tocmai pt ca m-au vazut preparandu-l..

Acs, ce fain.

Lizzy, te-asteapta capitala... cu multa, multa zapada. Ninge pe-acilea in draci.
Ma bucur mult ca si second skiday a fost super.. am avut emotii sa nu ti se para nu stiu cum.. sa nu-ti fi trecut entuziasmul. Da m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si dedicatie speciala pt .. ca tot rasar ghioceii pe-acolo, pasarele ciripesc, inmuguresc copacii.. in timp ce pe noi ne-acopera nametii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
[
Laura, da asta cu gatitul impreuna este o idee.. ma gandesc daca nu cumva au fost mai ingaduitori cu pestele tocmai pt ca m-au vazut preparandu-l..

pt dani e f important sa vada ce se pune in mancare, sa ii placa ingredientele (bine, eu pun accentul pe ce stiu ca ii place mai mult - de ex. nu as face cu el niciodata paste cu branza, ca el nu vrea branza, dar budinca de macaroane cu zahar mananca de sparge ) si cred ca a fost f important pt el faptul ca fost "bucatar" si a "trebuit" sa guste mancarea
dupa amaiza vreau sa ma duc cu el la mall, la carturesti, la citit de povesti si un ceai cu prajituri dupa. sunt curiasa cati nervi imi voi face , sau poate imi va face dani surpriza si va fi cuminte ...
yagmur offf, imi pare tare rau de vesti cu luca, dar, asa cum cu tiroida s-au inselat doctorii exista posibilitatea ca, si acum, sa fie o alarma falsa.
am citit toate povestile despre serbari si cadouri de 8 martie, eu am primit de la florin o poza mare cu dani , deci cadoul a fost de la amandoi.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multumesc de incurajari....
Ruxandra, pot sa te sun? Sa mai linistesc piticul
Din pacate nu mi-au dat si radiografia, dar ma indoiesc sa nu fie citita bine... in fine, luni ii fac analize de sange (calciu si fosfataza alcalina) desi cei de la pediatrie nu au zis nimic, dar am citit pe net si a zis si Ruxandra si apoi mai vedem noi. Azi merge si la medicul de familie sa vedem ce zice si ea.
Intotdeauna am avut eu un pitic cu burta mare a lui Luca, am fost si la eco, am intrebat fiecare doctor daca e normal, si toti au zis ca da... oare e semn de rahitism? Ca parca asa arata cei din Africa .
Cu tiroida o sa mai vedem.. poate mai incolo mai facem un eco. Macar acum nu mai citesc despre alcoolism fetal . Eu cand ma panichez sint ceva de groaza. Si nu era momentul ptr analize, chiar nu e deloc prielnic.
Va voi tine la curent... a venit iarna si la Cluj..
Nici eu nu mai apuc sa citesc si scriu asa des, si recunosc ca mai mult de starea proasta din care nu reusesc sa ies...
Dar m-am apucat sa fac ceva sport prin casa si sper sa dobor depresia...
Va pupYagmur si Luca

Mergi la inceput