Fulguleti de nov-dec 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 11
adinazot spune:
RUXANDRA,ba da ,va zic ceva nou nout,sunt soferita!!!
.Na,sa ma laud si eu cu ceva!!!![]()

ruxandra_sb spune:
Lacramioara, si Stefy a recitat toata poezia.. toata lunga poezie?? Uau.
Adina, 
Felicitari de la una numa pe hartie.
Ale superba, asa-mi place s-o privesc.
Donia? Hai ca ne este dor de tine.. 
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
ruxandra_sb spune:
citit si mai din urma..
Dandusule, Dandusule.. [omulet dand big, big, huge hug]
Danutz, ce-ai mai patit mataluta
. Vai de mine.. cu pastilele buclucase, cu sperietura.. S-a mai obisnuit Rares?
Roxanica, pai daca esti raza de soare! 
.. si-am facut nitica ordine pe mailul de yahoo.. erau la porcarii pe-acolo. Incercat de activat paza anti-spam; sper sa functioneze.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
dianav spune:
bambo mucenicii aia arata supeerr
v-am zis ca oana peste tot unde vede la tv o fata blonda sau intr-o reclama stradala, zice uite mami, tu esti. Ba chiar, odata era una cu spatele, in niste chilotei tanga, intr-un magazin de lenjerie. Si Oana zice tare " mami ce frumoasa esti aici!" au ras vanzatoarele cu lacrimi....adevarul e ca eu cam umblu dezbracata prin casa
simo29 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
SA FITI FERICITE, IUBITE SI SA VA BUCURATI DE FULGULETII NOSTRII DRAGI!!!
VA PUP CU DRAG!!!
Simo si David(9 noiembrie 2006)
bamboletta spune:
la cat mai multe 

www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/produse_de_panificatie_si_patiserie/mucenici_moldovenesti_sfintisori-1564/" target="_blank">dupa aceasta reteta am facut mucenicii aluatul l-am facut la masina de paine
eu doar am impletit,copt,ornat ![]()
nu am mancat niciodata altfel de mucenici...aici se mai cheama si sfinti 
Diana-ce scumpa e Oana ![]()
![]()
![]()
Adina-bine ai venit in randul soferitelor
felicitari 
aseara nu am mai vazut pozele
nu-mi mai aduc aminte parola de la contul comun 
Bamboletta
15+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
Dandusa, nu am uitat de intrebarea ta cu antibioticele lui Marc de acum cateva zile.
Marc este pe schema homeopata constanta, zilnica, de peste 6 luni, le ia de 3 sau mai multe ori pe zi. Din iulie 2009, mai precis. Parte a schemei este pt imunitate, parte pentru detoxifiere de metale grele (sursa fiind vaccinurile in principal), parte pentru imbunatatirea fondului psihologic (sau cum sa-i spun… i-a pregatit sistemul nervos central pt a recupera retardul cognitiv). Din punctul meu de vedere Marc a recuperat mult de tot SI datorita homeopatiei.
Legat de sistemul imunitar, organismul lui acum lupta efectiv, inainte cadea brusc in complicatii. A avut 3-4 episoade inclusiv cu wheezing si sufocare, dar le-a depasit f.usor, cu bronhodilatator pt 1 zi si in rest homeopate specifice pt raceli (ipeca, kalium bicromicum, pyrogenium, thuja – sunt cele care i se potrivesc lui si reactioneaza la ele). Viroze cu tuse seaca si secretii purulente a avut vreo zece, cred, toate depasite f.usor, cu homeopate, fara sa intervenim nici macar cu sirop de tuse (humex, eurespal), darmite antitermice sau antibiotic. Nurofen a luat max 20 ml toata iarna, asta daca se nimerea febra noaptea si era letargic sau cu dureri… Sunt peste masura de multumita de cum s-a redresat lunile astea. Insa... in homeopatie conteaza f.mult acuratetea cu care se prescrie tratamentul.
Saptamana trecuta a fost nevoie de antibiotic pt ca am considerat sa am asteptat destul. Dupa o saptamana de tratament homeopat pt raceala, era tot mai rau. Dr lui a ajuns sa ma intrebe daca pot sau nu controla din homeopate (desi ea nu e homeopata, a vazut pe Marc diferenta si se mira la randul ei).
Ruxandra, m-ai dat gata cu povestea serbarii. Frumos frumos ai surprins emotia...
La ski a fost... mama-mamaaaa...
Am fost la Bucin, langa Praid, unde partia este f.f.lina, iar zapada nu era batuta, deci era f lenta partia, asa ca era minunat pt incepatori ca mine – asta a fost sambata. Duminica insa, ningea, era frig, zapada mai bine batuta si am alunecat ca vantul si ca gandul (pt mine
). In prima zi am fost si cu Ianis, a 2-a zi singuri eu si sotul. Am ignorat complet febra musculara si am savurat din plin libertatea. Mai vreau!!!![]()
Adinazot, felicitari! Masina din poze... era masinutza ta, nou-noutza?! Arata de nu se poate ![]()
Sa indraznesc sa plec spre bucuresti joi dupa-amiaza? Ajungem intregi, eu, ianis si masina? 
acs spune:
La multi ani tuturor! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de copilasii vostri!
Asa frumos m-au sarbatorit bursucii!! Ioana a avut serbare la gradinita, asa ca la ora 4 m-am infiintat la piticuti in clasa. Serbarea a fost frumoasa, copiii toti emotionati, cu floricele si felicitari in mana. Cand am ajuns acasa, Maria si Victor mi-au cantat si ei (s-a lasat chiar si cu plans, ca e cantecul lui si sa nu-l cante altcineva). Maria a confectionat la scoala o felicitare. Victor avea un mulaj al manutei lui, din ghips, pictat de el :). La final, cand ne-am asezat cu totii la masa, am vazut ca Maria imi scrisese cateva mesaje pe tablita lor de joaca. Foarte emotionant!
Donia spune:
Buna seara! Eu cu tolba goala, ca nu prea am ce sa povestesc. La noi ziua mamei e candva in mai... sau aprilie? Sau iunie? ma rog... stiu sigur ca nu e martie. Dar daca inca nu sunt pe deplin obisnuita cu ziua mamei de aici, insa sunt cam dezobisnuita de ziua mamei din martie. Insa va citesc pe voi, ce frumos v-au sarbatorit copiii! 
Pe la noi vine primavara, nesperat de repede. S-a topit zapada, e cald, parca vad si ceva muguri rasarind in fata casei. Pasarile ciripesc de nebune, copiii isi leapada hainele de iarna, numai eu ce mai tremur prin Canada, parca mai rau decat tremuram in iarna. Las' ca ma incalzesc eu mai pe la vara...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si aromata si va doresc o zi frumoasa.
Ruxandra, da a recitat toata poezia aia... si ceva cantecele... Dar ea toata ziua canta... Stie cuvintele la melodii pe care le ascult eu.... nu doar cantecelele ei de copii.... Sa o auzi cand canta dupa Ducu Bertzi Cand s-ompartit norocu'.... si asa ii place.... sau aia de la Cenaclul Flacara... Caciula.... Retine foarte repede si le spune si clar.... ca ieri a laudat-o doamna ca din toti copiii ea a spus poezia cel mai clar.... Iti dai seama ce mi-a crescut inima...
Dar si la serbarea voastra a fost foarte frumos.
Lizzy, acum cum e Marc? Multa sanatate.
Bambo, asa se fac mucenicii in Moldova. Eu am stat o perioada la Ploiesti si acolo se fac din aia cu zeama... Mie imi plac si unii si ceilalti....
dianav, super Oana....
Donia, acusi vine caldura... la voi.. ca la noi.... Iar e frig...