Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

La multi ani, mamici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fiti fericite, iubite, dorite!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

www.youtube.com/watch?v=4a5mfjuwNJY&feature=related" target="_blank">felicitari de la Mario si Radu

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI MAMICI!!!UN 8 MARTIE FERICIT SI UN AN PLIN DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!
VA PUPAM!
PUN POZE PE MAILUL COMUN,PT CINE DORESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI!!!!!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am avut azi serbarea de 8 martie.. cea mai cea si cea mai cea serbare.
Sincer pe mine serbarile de pana acum m-au mai plictisit . Aceeasi poezie, aceleasi cantecele si dansuri. Eventual piesa de teatru. Dar asta a fost altceva, minunata. Facuta cu mult suflet si cu minte luminata.

Cand am intrat in sala.. pe jos erau multe mogaldete acoperite cu cate un cearceaf. Am ascultat o poveste cum acum 7-8 ani noi eram mai tinere, mai frumoase, mai sarace in griji si mai bogate in timp liber... dar fara CEVA. Si, la o atingere, fiecare mogaldeata a zis "Mama", iar mama lui il recunostea si il striga pe nume. Asa ne-am gasit noua si adevarata bogatie.

Apoi au fost citite, pe rand, pasaje din "Cartea pentru mama mea" ..scrisa si personalizata de fiecare copil. Si pe rand fiecare mama s-a recunoscut in ele.

Carticica pentru mama mea

Mama mea este cea mai frumoasa! Are fata serioasa, ochii caprui si parul brunet. Cel mai mult imi place cand este imbracata cu rochia albastra.

Mama mea ma ingrijeste, ma invata ce e bine si ce e rau si cum sa ma comport. Se bucura cand eu sunt fericit. Se intristeaza cand eu ma lovesc. Eu ma intristez cand mama ma cearta. Eu ma bucur cand mama imi gateste paste.

Imi place mult sa fiu cu mama mea. Cand suntem impreuna mergem la balet, gatim si facem lectii. Eu ma bucur cel mai mult cand mergem la balet.

Draga mea mama,
In aceasta zi de 8 Martie ma gandesc la tine si imi simt sufletul plin de iubire pentru tine.
Iti doresc sa fii frumoasa.

Cand am auzit de paste si balet.. am stiut.

Au mai cantat la blockflöte, vocal unul-doua cantecele vesele si nebune, au dansat un dans al pielilor rosii. Apoi, perechi-perechi, am dansat impreuna un dans medieval. Si finally noi, mamele, a trebuit sa ne recunoastem in portretele desenate de ai nostri copilasi. Io eram de departe cea mai urata , puteti sa va convingeti.

Apoi ceva papa bun, sampanie si sirop. Ca bonus am iesit in oras, impreuna cu cativa colegi si mamicile aferente. La un film si-o pizza.

Eu sunt inca emotionata.. asa simplu, si firesc, si adevarat..

Am trimis poze pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

repejor sa va zic ca am urmat exemplul aelitei la salate. cea cu fasole ceapa salata verde
dar am cumparat si cuscus si am facut ceea ce se poate numi tabbouleh. acum ceapa cu patrunjel din belsug si rosii, multa lamaie, mancam si eu. Dar cu grisul asta inmuiat in zeama de lamaie si ulei masline, a iesit super.

In legatura cu mancatul, ca eu tot acolo revin. Ma deranjeaza ca nu am metoda sa o conving sa guste. Daca gusta si zice ca nu e bun,as fi impacata. Dar ea refuza sa guste orice i se pare nou.
Are 17 kg, 100 cm. Dezbracata, nu pare deloc plinuta. Are un abdomen frumos, nici urma de stern sau coaste iesite, dar probabil ca asa e conformatia ...

Incercati cus cus in salate
O primavara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am facut mucenici serviti va rog

Astazi am fost la serbare(prima noastra serbare de 8 martie...deci nu ne-am plictisit) f frumos...emotionant asa mici si scumpi..spuneau poezii cantecele...bineinteles ajutati de doamna educatoare am primit felicitare...ne-au servit cu suc...prajiturele

Porumbita-f frumoasa felicitarea imi place f mult melodia

Adinazot-ce mai fac fetele? ...fug sa ma uit la poze

Ruxandra-poze?

n buna

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si o poezie.... de la serbarea Stefaniei... poezia ei pentru mami....

Mama-i zambet si lumina
Mama-i lacrima si dor
Tu esti ziua mea senina
Ingerul meu pazitor
Pentru dragostea ta mare
Vreau acum sa-ti multumesc
Sa-ti aduc in dar o floare
Si sa-ti spun ca te iubesc.

Si a mai avut una....

Mama mea mult ma iubeste
Ea mereu ma ocroteste
De Isus ea ma invata
Si imi da buna povata
Parul ei este de aur
Ochi ei sunt un tezaur
Esti frumoasa asa cum esti
Si pe mine ma iubesti.

M-am topit.... Iar felicitare ape care am primit-o, facut cu manuta ei... trebuie sa recunosc ca am si plans putin.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mamaana,

Lizzy, cum fu la ski?

Acs, v-am admirat pe toti.. inclusiv pe bb cel dulce de la botez.. dar acu vreau sa-l laud in special pe Victor.. ptiu, ptiu ce frumusel barbatel e!

Adina, nu ne zici nimic nou?

Laura, si G este relativ exclusivist la joaca in parc.. dar nu mereu. Mie mi se pare si normal... nici eu nu simt o afinitate pentru toata lumea. Noi iesim mai mult in gasca, si oricum sunt cel putin ei doi, fratii.

Raluca_u, voi ce mai faceti?

Dianav, nici M nu vrea sa guste. Este extrem de conservator si greu incearca macar ceva nou. Pur si simplu asa e el.. cateodata se mai ia dupa G (care macar este dispus sa incerce).

Dandusa, ia aseara am gatit somon la cuptor dupa o reteta asa de simpla.. si iese asa de buuun. Banuiesc ca-i o reteta cunoscuta, dar o zic aici:

Deci file-ul de somon se stropeste cu ceva lamaie, f putina sare si-o lingura de vin, se inveleste in folie metalica si se da la cuptor vreo 15-20 minute. Apoi se deschide foaia metalica si se mai lasa la cuptor pt 5-10 minute. (depinde cat de mare este bucata, de cuptor, etc.)

Iese yamy rau de tot.. au mancat baietii in draci cu piuree de cartofi. Mai ales ca in ultima vreme faceau figuri la peste si trebuia sa il pregateasca ca si snitel. Somonul astfel preparat se poate faramita si amesteca si cu paste + cu un sos alb de branza.

Bambo, trimit si io pozele de la serbare pe mailul comun.
Vreau si eu reteta de la mucenicii tai moldovenesti.. arata de nu se poate.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput