*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Woow!! Ce frumoasa e Daria,Mariei!! Pozele cu ea in port popular si alea cu atelajele,sunt suupeerbee!!!

Cu plecarea de acasa,subscriu celor spuse de Olga! Noi asa am procedat de la inceput si nu avem nicio problema!

Sanatate puiutei,Mira!

Si mie mi-e teama de viroze,mi-e groaza cand ma gandesc la serviciu,imi era frica si de ziua Mihaiului..dar pe-asta am rezolvat-o! Le-am spus tuturor ca-i invitam la ziua puiului,daca sunt sanatosi si voiosi! Mi-a fost cam greu dar..asta e,suntem patiti-rusinea ne-a costat 3 zile de febra mare si chin..

Merg sa ma intind-va pup!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Scuzati off-topicul, dar simt nevoia sa ma descarc. Incerc sa va povestesc pe scurt, ca povestea e grea si lunga. Acum 2 ani , cand eram insarcinata cu Sabin, am iesit in oras, la un restaurant, cu mai multi prieteni si am luat-o si pe Briana.
La o masa alaturata era o gasca de "interlopi" dealeri de fetite si droguri din oras care la un moment dat sub influenta prafurilor, desigur, au inceput sa se ia de lume si cand a vazut ca noi deranjati ne ridicam sa plecam ne-au blocat iesirea si au inceput sa dea in care apuca in fata politistilor si a agentilor de la firma de paza care s-au declarat "depasiti numeric" (ei erau 6 si cu arme si aia erau 8 ) . Cumatrul nostru, avocat, a fost doborat la pamant si a incasat suturi si picioare pana nu s-a mai putut misca (coaste fisurate, ficat afectat...) , sotul meu a fost lovit in umar, cumnatul meu impins pe scari. Eu am reusit sa iau fata si sa fug pe scari si m-am oprit la o strada distanta nestiind ce s-a intamplat cu sotul si prietenii. Briana a fost terorizata multe luni dupa, iar eu era sa pierd sarcina.
Acum la 2 ani si jumatate de la incident, timp in care dosarul a fost facut pierdut de nenumarata ori, noroc ca prietenul nostru e avocat si s-a zbatut sa-l gaseasca, ne cheama ca martori sa identificam personajele, iar pe mine ma cheama cu Briana sa ii ia declaratie ca martor.
Azi am fost sa recunosc persoanjele si mi se pare o chestie hilaro-criminalo- incredibila ca te puna sa stai cu mana pe poza si iti face poza in timp ce il identifici parca tu esti criminalul. De ce mai trebuie identificare daca politia era acolo si i-a ridicat in noaptea respectiva. E incredibil!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny> eu zic asa, ca la mine si la Stela este situatia putin diferita fiindca, noi plecam dimineata si ne intoarceam seara de la servici,adica este vorba de mult mai multe ore in care nu ne vad fetele....asa ca te duci pana la Mall sau in alta parte 2-3 ore si MUff te vede destul de repede inapoi acasa, cred ca poate sa inteleaga si sa nu planga asa de tare, voi stati impreuna toata ziua si el stie foarte asta.....
Iar diferenta de varsta de doua luni intre Antonia si Sof mie mi se pare esentiala.....Sophia intelege si vorbeste de foarte mult timp....
aaaa, ca sa nu va mai spun ca si eu/noi cand ajungem acasa exact asta facem....vrem sa o luam in brate ,sa o pupam,nu avem rabdare nici macar sa ne descaltam(bine, vorba vine) si vreti sa stii care este reactia Antoniei???......nici nu se uita la noi....se face ca nu ne vede....adica este o forma de protest fata de noi ca am lipsit atatea ore de acasa....dupa care isi revine si ne pupa, ne explica pe limba ei ce a facut, ne arat carti,jucarii,etc....credeti-ma ca nici eu nu o mint cu absolut nimic in afara de asta....daca zic ca-i dau ceva care cere ii spun ca nu pot acum si ca ii dau in 5 minute...pai ii dau,nu o pacalesc, si chiar are rabdare.....daca vrea sa se uite in suspendatul de la buc. o urc sa se uite, si asa mai departe......sunt mult mai multe exemple dar nu-mi vin mie in minte acum......dar sunt lucruri care se pot proba in perioada imediat urmatoare.....nu peste nu stiu cate ore vin eu acasa......mai ales ca nici nu am program fix...luni de exemplu am ajuns la 8 si ceva acasa.....sper ca am fost coerenta...ca ma baraie tel la cap....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ca Dariuca frumoasa am vazut! Maria, ai un copil tare reusit!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Ramo ma intrebai in capitolul trecut daca mi-au trecut lacramioarele... pai nu mi-au trecut... ca sufletul e inundat... dar vine ziua puiului meu mare acum... si nu pot pentru el sa fiu trista... trebuie sa aiba o mami vesela... plus ca ma doare ca a crescut... EU IL VREAU MIC INAPOI il iubesc cu disperare ... DAR totusi il vreau mic inapoi...

Si despre tricicleta eu am comandat asa ceva tricicleta pt Patrick

Sper sa mearga site-ul ... este de la Biemme tricicleta buggy red... sper sa aiba roti cu cauciuc...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Raluca offf, ce povestesti tu acolo! Numai citind si ma ia cu frig si , si saracuta Briana ce s-o fi speriat!
Din pacate la noi legile tin mai mult cu infractorii, uneori si Politia si spun asta desi avem multi prieteni acolo, e greu de voi!
Sincer, eu as discuta cu cineva de specialitate implicatiile in ceea ce priveste copilul. Din ce ai mai spus tu,stiu ca Briana e tare sensibila si in mod sigur o va marca, asa ca niste sfaturi profi nu strica. Voi la scoala aveti consilier, ca ai putea discuta cu el!
Sper totusi ca vinovatii sa fie pedepsiti si sa le iasa pe nas "curajul" de atunci si stresul si supararea voastra de acum sa nu fie degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Despre plecatul la serviciu, am mai zis-o si altadata. Sunt intru totul de acord cu Olga. Chiar daca plange la inceput (oricum plange, nu?), pe urma se va linisti, va vedea ca mami pleaca, dar ca si vine, asa cum a promis. Eu mai plec uneori (rar) cu Stefan, la ora de religie, si Matei plange cu atat mai tare, fiindca plec rar si nu este obisnuit. El a stat numai cu mine sau cu Adrian, foooarte rar cu soacra mea, pana mergeam eu la magazinul de la colt, acasa. Si am lipsit si eu jumatate de zi, dar tot nu m-am furisat. Ne-am luat la revedere, i-am spus ca plec, dar ca ma intorc repede, sotul meu l-a dus la geam si mi-a facut cu mana, plangea destul de tare la inceput... La noi merge mai usor daca dupa ce plec eu ii este distrasa atentia de la plansul lui (cu joaca) (adica nu lasat sa planga pana se linisteste singur).

Raluca, ce vi s-a intamplat este groaznic!!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Da... nu merge... ar fi asta http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BE55

Si da... imi plac ochii albastrii ... sper si mitza mea mica sa ramina cu ochii deschisi la culoare... sa nu se faca caprui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clodutel nu mai fi trista, e bine cand cresc copiii, sunt tot mai frumosi si mai dragalasi, vor interactiona mai mult, tu vei fi mai linistita, nu vei mai simti ca-l tradezi pe Patrick. Un mare si sa te mai inveselesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Raluca, Doamne ce povestesti tu acolo!!!!......ma astia sunt tampiti??cum sa -i ia declaratii Brianei???nu-i suficient ca poate copilul a ramas marcata de chestia asta??mai trebuie sa-i si reaminteasca acum???.....mi s eface pielea de gaina numai cand ma gandesc prin ce ati trecut

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput