*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Va salut dragi randunici!
Va doresc o zi insorita plina de dragoste si bine!
Nu am citit, pe motiv de copil plin de energie, dar incerc sa recuperez!
Si pentru cele care vreti sa ne cunoasteti, am incercat sa pun poze de la inceputuri. Mai am de pus, normal; deci poze cu daria.

Nu pot sa inchei fara sa nu ma gandesc cu drag la intalnirile/sarbatorile voastre; o invidie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu,i-am vorbit Teodorei pe toate partile,zau,nu pricepe inca mai nik..sau poate pricepe dar vrea sa fie ca ea..ii explic exact cum ai spus tu,seara la fel,vine fuga la mine,ii spun ca mi-a fost tare dor de ea si abia am asteptat sa vin acasa,ca mami a trebuit sa mearga la serv dar a venit repede asa cum a promis..si ne pupacim..apoi sta numai de cracul meu....seara ma asculta frumos..dar a 2 a zi o luam de la capat la plecare..poate inca nu intelege,poate mai tarziu un pic?ea e setata sa ia geaca si sa ma insoteasca fie si la serv...e f capoasa...pot sa-i spun eu orice,ea sta cu geaca in mana la usa.Ma oftic rau ca inca nu ne intelegem si trebuie tot timpul sa o las in urlete..Of,abia astept perioada cand ne vom intelege ca fetele si vom pleca impreuna la plimbare,fara sa mai faca scene la locul de joak de unde nu o mai poate lua nimeni etc..
Bitzaam sa incerc metoda ta cu calculatorul deschis la desen animat,sa vedem..desi,cum ne vede ca ne imbracam,ea si-a si luat geaca si n-ar da inapoi cu nik,lasa orice joc in momentul ala...na,depinde mult si de caracterul copilului..
Cred ca ea sufera si ca nu e scoasa prea mult afara,socrelei nu ii iese sa o scoata mereu,si ramane sa o scoatem noi la 17.00,si banuiesc ca nu-i ajunge plimbarea...Ea s-ar plimba muult,desi si aici avem probleme,fiindca in carut nu mai sta, merge putin si oboseste,apoi cere in brate..si ne intoarcem de afara frantzi,mai ales eu..
Iar cu atarnatul de cracul meu cred ca e si din cauza randunoiului fiindca el nu-i da atentie suficienta,poate si din cauza oboselii,dar e si felul lui,iar ea imediat simte si se tine doar de mine..si plange numai cand plec eu...lu' tacso ii zice pa-pa.. gheu

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ii, Dudurutza, alt copchil cu ochii albastri, de ma ia inima pe mine ! E minunata Dariuta! Ce operatie? Ce-cum-dece? Spune tot!!! Si cum te cheama , ca acum te-am vazut si in poze !

Mergi la inceput

Olgu,e f bine cum spui tu,dar la fel ca la Bitza e si la noi,si daca-i spun inainte sa ma imbrac chiar nik nu pricepe...ea isi ia geaca daca ma vede ca ma imbrac...e singura ei grija..Ea asociaza imbracatul cu plecarea si plecarea e exclusa fara ea..aici am de lucru zdravan cu ea...

Si,totusi,hai ca ma invart in vorbe,asocierea asta o face numai cand e vorba de mine...randunoiului ii spune "pa" daca stie ca ramane cu altcineva...dar exclus sa plec eu fara ea...

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelut, multe din explicatii ti le-ai dat singura . Da, asa e, cu timpul inteleg din ce in ce mai multe, si e firesc. Probabil ca ii place foarte mult afara, e clar ca te adora si ce poate fi mai frumos decat sa plece afara cu mami? Si Sof mai vrea in brate, o iau cand cere si o tin cateva minute, pe urma o intreb daca nu vrea pe jos, ca ne putem uita mai bine la frunze/garduri/catei etc. Si de regula, raspunsul e da. Daca nu vrea, nu disper, incerc din nou. Asta cand avem de mers. Cand mergem in parc, ne stabilim o arie de joaca, si zburda pe acolo, deci nu are nevoie de bratele mele.

Iar ma apuc sa scriu si nu mai termin....Va pup, ma car la treaba mea. Maine mi-am luat concediu, sa stau cu Sof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Stela, eu cred ca daca schimbi tehnica plecarii de acasa, nu o sa mai faca Tea urat. Adica: cu ceva timp inainte sa pleci de acasa, ii spui adevarul, ca pleci la serviciu, sa muncesti, DAR ca te vei intoarce la ea, ca abia astepti sa vii sa va jucati etc. Ii spui o poveste, cum ar veni, pe un ton calm si ferm. Ii spui sa aiba incredere in tine, ca te vei intoarce, ca mereu o faci, ca o iubesti foarte mult, ca nu are de ce sa planga, ca o sa iasa si ea afara cu bunica etc. Nu trebuie sa te ascunzi de ea, ca d-aia e asa stresata, ca pleci fara ea.

Cand intri in casa la intoarcere, primul lucru te repezi la ea si ii spui cat de mult ai asteptat sa ajungi acasa, sa o vezi si sa va jucati, asa cum i-ai promis de dimineata, cand ai plecat.

Va mai plange, dar conteaza foarte mult ce ii spui TU cand pleci si cum o alina soacra ta cand o apuca pe ea plansul. Acum ea nu intelege de ce tu pleci si ea nu, sentimentul de abandon e puternic la cei mici, dar cred ca o poti rezolva. E important sa capete incredere in tine si in spusele tale. Cu pacaleala ai vazut ca nu merge,mai rau ii faci...

Sper sa iti fie de folos ideile mele .

eu deja asa fac, cand mai plec pe undeva(aseara am fost la Mall, singura, sa-mi iau ceva de imbracat:)), il las sa ma vada, ii spun ce si cum, il pup bine si-l imbratisez.. plange, e drept, dar eu o tin p-a mea.. nici eu nu vreau cu pacaleli, ci cu adevarul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce scumpa este Daria, ce ochisori!! te-ai oprit la un an jumate? pune in continuare

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgu

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Olgutzika , multumesc de aprecieri la adresa puiului meu
Maria ma cheama pe mine; iar despre operatie ce pot zice, tot e la moda sa-ti faci operatii estetice, asa ca m-am decis sa-mi estetizez nitel partea dorsala(adik sa 'scap' de hemoroizi, ca prea m-au chinuit, mai ales dupa nastere).Si m-a convins si doctorul, un arab dragutz,prieten de-al nostru; cu toata jena mea, m-a scapat de chin!
Luny , multumesc, multumesc; mai respir, si cum ma scapa sefa din ochi, mai caut poze sa ne vedeti si acuma 'mari'
Iar ochii, ii are de la tatal ei, i-am remarcat din prima zi de faculta cand a inceput sa
Multi pt intoarcerile la servici; o sa fie bine, sper si eu; desi la mine va fii mai greut. Daria va merge la ai mei la bistrita, si va mai sta mama cu ea si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

si eu pe aici
Scumpa tare Ilincuta mica !Ce frumoase poze ,mai ales cea cu amandoii puiutii
Dudurutza ,ce frumusica este Daria !Asteptam poze si la prezent si cu mami poze

Stela ,si la mine Medeea se tine numai dupa mine ,pot sa plec undeva dar atunci cand sunt acasa se tine numai dupa mine ,tot asa de cracul meu uneori nu pot sta nici la aragaz cand fac mancare se catara pe mine cand mananc ,cand stau la calc .Si eu mai vreau sa o dau si la gradi in 2 ,3 sapt
Noi abia asteptam sa venim duminica la petrecere ,dar Mede a inceput sa tuseasca un pic si cu mucisori ,sper sa fie doar de la mucisori si sa treaca repede,tuseste rar dar....

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput