*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
Zoze,sa se faca bine Mihai
Cami,super tricicleta.Ce imi place,dar cred ca zic pas desi vine si ziua lui Sam..dar,mai bine iau un carut de-ala pt 2 copii ca nu am 4 maini sa ii duc pe amandoi.
Cuscra,
Giani,ce copii frumosi
Noi declaram oficial inceputul sezonului de colici-mama lor ca am uitat cum sunt.Si il declar pe Sam copilul ideal ca el nu a avut colici,nu a plans la dinti,etc
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mstela spune:
Giani,,draga de ea Ilincuta..pupa mama de mititik...sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata.Mie imi place tare poza asta
Ralu,zici ca si Sabin e asa...iubirea Teodorei sunt numai eu..nici nu se sinchiseste de ceilalti.Eu trebuie sa ma furisez ca sa pot pleca din casa,cateodata merge cu pacalitul ca duc gunoiul si trebuie sa cobor si cu gunoiul ca mi-l da in mana..dar s-a cam prins si de asta ca ma vede cu geaca si imi aduce si ea geaca ei...e jalee...si mor de fiecare data cate putin cand trebuie sa plec si o las urland si o aud pana la coltul blocului cat urla...nu intelege orice i-as zice..nu merge nici cu pacalitul ca-i cumpar bobo,nu,ea mi-aduce si geaca ei.
Cuscra,of draga de tine..ghea perioada asta..
Tea care a fost ffff rea de colici se mai linistea cu foenul pe burtik (peste body si la o dist de vreo 20 cm)...si Infacolul a ajutat-o f bine.Ariel parca are.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Luny, si eu ciulesc urechile la ce au fetele de spus, pentru ca Sof pune stapanire pe orice trici gaseste, deci clar trebuie sa ii cumpar!!!
Simo, of! Sab Simplex, caldura la burtica, tine-l lipit de tine, pe burta ( ca o vrea Baro sa va lase ). Bietul Mic, colici ii lipseau...
Olgutzika spune:
Stela, eu cred ca daca schimbi tehnica plecarii de acasa, nu o sa mai faca Tea urat. Adica: cu ceva timp inainte sa pleci de acasa, ii spui adevarul, ca pleci la serviciu, sa muncesti, DAR ca te vei intoarce la ea, ca abia astepti sa vii sa va jucati etc. Ii spui o poveste, cum ar veni, pe un ton calm si ferm. Ii spui sa aiba incredere in tine, ca te vei intoarce, ca mereu o faci, ca o iubesti foarte mult, ca nu are de ce sa planga, ca o sa iasa si ea afara cu bunica etc. Nu trebuie sa te ascunzi de ea, ca d-aia e asa stresata, ca pleci fara ea.
Cand intri in casa la intoarcere, primul lucru te repezi la ea si ii spui cat de mult ai asteptat sa ajungi acasa, sa o vezi si sa va jucati, asa cum i-ai promis de dimineata, cand ai plecat.
Va mai plange, dar conteaza foarte mult ce ii spui TU cand pleci si cum o alina soacra ta cand o apuca pe ea plansul. Acum ea nu intelege de ce tu pleci si ea nu, sentimentul de abandon e puternic la cei mici, dar cred ca o poti rezolva. E important sa capete incredere in tine si in spusele tale. Cu pacaleala ai vazut ca nu merge,mai rau ii faci...
Sper sa iti fie de folos ideile mele .
bubu05 spune:
'Neata!
Sunt si pe-aici, nici n-am auzit dimineata cand l-a dus Cata pe Vlad la gradi, am dormit lemn Pitic s-a trezit la 8 jumate, acum a papat mar copt si dovleac copt
Giani, eu am vazut pe facebook, sunteti niste frumosi!
Simo, pup si eu Micu-mic pe burticica Lui Stef i-a mers de minune Sab simplex si feonul pe buritica, dar nu a avut colici rau, doar nitel, asa..de control...
Zoze, Ariel stia cu furazolidonul de 25 mg, am si eu in casa n-ar n-am folosit niciodata...da-i ceai de menta la greu si smecta.
cami33 spune:
Giani, niste scumpi puii tai!!
Simo, multa putere, mamix3. Pupacim burtica micului
Olgutz, tare-mi mai plac sfaturile tale. Mi-e dor de Sophiphi, nu ne-o mai arati si noua?
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bitza037 spune:
salutare
Cuscra, eu intelesesem care era prietenia ta cu wc-ul, dar nu intelegeam ce legatura are Mimo cu asta....si am ramas nedumirita, pana cum cand m-ai luminat tu
pup Mihaiul sa-i treaca, vad ca ti-au rapsuns suficent fetele
GIani, ce brunetzica frumnoasa ai tu acolo!!!!si de Alex ce sa mai zic ca are niste ochi superbi...mie mi se pare ca Alex seamana cu tine, iar buburuza mica cu tati
Ramo, nu stiu daca ti-au raspuns fetele la intrebarea de ieri, dar eu stiu ca intoarcerea la servici se face exact cand implineste copilul 2 ani(poate chiar mai devreme cu o zi), nu de cand ai intrat in prenatal.....
Stela....si Antonia facea ca Teo, dar eu procedez asa cu ea> daca duc gunoiul(este treaba randunoiului dar cand nu este acasa il duc eu) oluam si pe ea cu mine, ca si ea tipa daca ieseam afars din casa fara ea....acum vad ca s-a potolit,o intreb daca vrea sa mearga si zice ca nu , ca s-a lamurit copilul unde ma duc si ce fac....daca am treaba la bucatarie,o pun pe scaun langa mine si ii dau sa taie morcov,cartofi, etc., sau daca vrea ea, doua canitze de plastic si toarna apa dintr-una in alta....pe urma se mai joaca si cu jucariile ei preferate(asta cand este odhinita), iar dimineata ca noi sa putem pleca la servici, am gasit solutia salvatoare:i-am pus un laptop in dormitorul nostru si ii pun unul dintre cd-urile preferate> magic english sau oraselul lenes si plecam si noi civilizat, ca nici mie nu-mi convine sa aud urland dupa noi......
poate nu am scris toate metodele, dar daca imi mai amintesc iti mai scriu.......
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
raluca2107 spune:
Stela, la noi functioneaza foarte bine "abureala" la plecare. Adica, daca e treaz cand plec eu (foarte rar de altfel) il ia soacra-mea cu 5 minute inainte si il duce in camera lui sau pe la ea prin sufra si ii distrage atentia cu joculete sau alte chestii si nu avem chiar nici o problema la plecare, dar la sosire, intru in schimbul doi de pe treptele de la intrare
bitza037 spune:
Olgule, sunt de acord cu tine ce-i spui Stelei, dar crede-ma ca am incercat si eu cu Antonia, dar in urletul ala nu intelege nimic din ce-i spun, ca nu face altceva decat sa se zbata sa vina la mine in brate sa planga infiorator de tare cat sa ma acopere si nici macar eu nu aud ce spun.....eu am zis ca metoda asta am sa o aplic, putin mai incolo cand vom comunica mai bine ......adica de fapt, ea sa zica mai multe cuvinte......
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Irina, tocmai asta e, ca nu trebuie sa ajunga la urlete. Ce spun eu trebuie sa aiba loc INAINTE sa te vada deja imbracata si cu o mana pe clanta, si inainte ca tu sa fii stresata ca intarzii. Deci cand toata lumea e calma si te poti "conecta" cu ea. Si facut un obicei din asta, pana cand incepe sa nu ii mai pese ca pleci
Cami, nu o tin pitita, dar nu i-am mai facut poze de la Craciun...Lasa ca facem multe duminica !