*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 7
raluca2107 spune:
Irina, iti dai seama ca am refuzat sa ducem copilul , ca e minor, am fost doar noi....
raluca2107 spune:
Vad ca vorbiti de triciclete, dar eu am o nedumerire. Ei stiu sa pedaleze la varsta asta sau ar trebui sa stie?
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Irina, iti dai seama ca am refuzat sa ducem copilul , ca e minor, am fost doar noi.... Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
BINE ATI FACUT!!!!!!

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tonic spune:
Cu plecatul la munca si eu ma tem, pt ca pana acum nu am lipsit mai mult de trei-patru ore maxim de acasa. In plus Luki se trezea pe la 9 si mereu o avea pe tzitzi langa el, sugea, se alinta, incepea ziua fericit si multumit, lucru care acum ii va lipsi cu siguranta.
Si chiar daca stau mereu cu el, tot pe mine ma prefer pt ca sunt mai "distractiva" decat tati. Si el se joaca () cu copiii, uneori e o chiraiala la noi de te ia capul, dar eu sunt elementul de confort al copiilor. Faptul ca adorm/ se trezesc cu mine sigur e un factor determinant, plus timpul pe care eu il dedic mai mult lor.
DAca am treaba eu il iau pe Luki cu mine, cand isi pierde rabdarea fac o pauza si stau cu el, cam toate cedeaza in favoarea lor. E adevarat ca uneori mancarea nu iese ca la carte din acest motiv, sau curatenia e amanata,sau alte treburi se amana in nocturna, dar eu asa simt.
Ca o consolare pt Stela sa stii ca dupa o vreme devin mai independenti, dar nu ne mai convine noua, si tot mai bagam un ochi sa-i spionam. ![]()
VALENTINA C spune:
Am cu ce sa ma imbrac duminica!!!!!

Ma duc sa incerc sa dorm putin, ca sunt cam obosita...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Gata dragutelor, am pus poze de acu' 2 ani pana in zilele noastre!
Mira
multumesc, pus poze copil/mama
Sa treaca mucisorii si tusea pana duminica 
Zoze 
Pozele de la bunici, de la tara sunt cele mai pretioase
Raluca,e ingrozitor ce povestesti!
Sa se rezolve odata!
Nicoleta
multumesc; Dumnezeu ne-a dat copii sanatosi si asta e cel mai de pret dar; si ei sunt cei mai frumosi ca sunt ai nostri

Mai citesc sa ajung la zi, ca sunt harnice rau randunicilor 
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Vad ca vorbiti de triciclete, dar eu am o nedumerire. Ei stiu sa pedaleze la varsta asta sau ar trebui sa stie? Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
Alex a primit prima tricicleta la 2 ani si a invatat sa pedaleze ff repede. Acum, cred ca depinde mult de marimea tricicletei si de vointa copilului.
Luca e genul action man si sigur ii va place
Vara trecuta am dat banii degeaba pe un ATV electric si nu l-a incantat deloc

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mstela spune:
Maria-bine ai venit la noi.
Miradi
sanatate micutei,of,imi pare rau.Demult tin sa-ti spun ca imi place tare mult numele Medeea.
Bitza,cred si eu la fel ca diferenta de 2 luni se simte puternic intre 2 copii..ma consolez cu asta, ca vom ajunge si noi la liman in curand si va intelege ce-i spun,desi e clar ca Tea e berbecutza berbecutzelor si vrea numai ca ea de regula![]()
..
Ce profesie ai tu?
Clodute
sa treaca tristetea.
Ralu,nu am cuvinte,Doamne mama...de ce m-oi fi nascut intr-o tara atat de corupta?
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
Maria, cum ai indraznit sa tii o asa frumusete de copil ascunsa?immmm???
bine, hai ca te iert ca am vazut poze frumoase....alea de la doua luni cu rochitza rosie si cu costumasul ala cu inimioare rosii sunt superbe
...si tortul de botez a fost foarte frumos...numai ca nu am reusit sa disting decat barza...restul explicami-l tu....

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Fetelor,v-amintiti cand va spuneam de nepotelul femeii de serv de la firma?caruia i-au dat sa bea cappy sa poata face kk?
Inca nu a implint 4 luni si se chinuie in continuare, dragul de el, cu constipatia...dar cica tare tare.De vreo luna l-a diversificat si,desi,dr le-a zis sa stea linstiti ca dupa diversificare va avea scaunel normal,se chinuie inca micutul tare.
I-au dat si duphalac si nu-stiu-ce alt sirop prescris de dr,iar ieri cica se invinetise in jurul gurii in timp ce se scremea
..
Si-i dau sa manance zdravan ciorba/mar cu biscuite/portocale/iaurt,chiar si iaurt cu fructe
...ofof,degeaba imi "racesc gura".
I-am spus ca eu as duce copilul la o eco abdominala clar...nu stiu cum il pot lasa sa ajunga sa se invineteasca la gura de durere.Cica se umfla rau in burtik,mititelul,de constipatie...ofof..cine stie daca nu i-au facut char ei un rau la burtik copilului cu atatia rahati dati..cappy la copil de 2 luni,auzi!
Of,si sunt amarati vai de ei..a avut viroza respir cu febra mare de au chemat salvarea,si l-au lasat cu nasul plin de mucisori ca nu au aspirator sa folos. BB
..m-a durut sufletul..daca aveam o situatie financ. mai buna,le-as fi luat eu un aspirator.
Si ma tot intreaba de hainutze pentru copil,daca pot sa le fac rost,dar eu am pastrat doar rochite,cele de bb le-am dat nepotului Stef,iar sormea le-a dat mai departe pe masura ce a crescut..
Asa ca fac un apel,daca are cineva hainute de baietel incepand de la 4 luni si nu le mai pastreaza,isi poate face pomana cu bbul asta,dragul de el.

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.