*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta, noi am patit-o cu Daria din cauza apei calde; statea doar in picioare si ne spalam fff repede. Dar, ne jucam cu ea, spalam toate jucariile care 'testau' apa si a trecut repede peste.Daca s-ar juca in apa Stefan cu ce ii place lui Matei, poate isi invinge frica Sigur va trece repede
Gecko, multumim de idee; ei se plictisesc repede, dar nu se poate ca Patrick sa o redescopere dupa un timp, oare? Cred ca ne vom reorienta si noi spre o bicicleta, ar fii pe termen mai lung, si daca vad si alti copii mari, poate o sa o foloseasca mai mult.Greu, dar frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata! Vreau si eu niste soare de la Nico...la noi fuse ceata si acum e innorat :(

Zau daca nu m-am plictisit in casa...nici n-am cuvintele la mine...
Inca o data La multi ani sarbatoritelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta am citit acuma ca nu a vrut nici cu Stefan in apa :(.Dar daca ai intra si tu sau tati nu ar merge? Dragii de ei, cat pot fii de sensibili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, da, ii place calutul, dintotdeauna i-a placut. Si nu s-a rasturnat niciodata cu el. Ramo, asta al lu' Sof e parca mai mic si mai compact decat calutul lui Andru, si nici picioarele nu sunt foarte curbate. Nu stau pe langa ea cand se da. Naty, te poti duce cu Iulia la Ikea, ca e unul asamblat acolo, vezi cum reactioneaza. Noi asa am facut. Si sfatul lui Gecko e similar. Cu trici nu am dubii ca i-ar placea, ma ingrijorez numai ca ii plac alea bling-bling, cu cat mai multe butoane, zornaituri, exact ce nu vreau eu

Cu facutul in casa...am si eu exemplarul meu, numai ca eu ii spun de la obraz ce nevoi am. E ca Sof, trebuie sa spun acelasi lucru de fiecare data Si uite asa mi se toceste mie limba cu cei doi copii ai mei Nu mai am asteptari , m-am invatat sa verbalizez . Exclus sa faca ceva de mancare insa, ca murim toti Dar daca il rog ceva, face .

Nico, daca le faci baie impreuna? Adica e Stefan in cada si il cheama si pe Matei? O merge? Lasa-l in ritmul lui, o sa ii treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Saru'mana tuturor de urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc din suflet dragelor, mi-ati incalzit sufletul citind toate urarile voastre. Regret nespus ca-s foarte prinsa in perioada asta la servici si nu pot sta cu voi la taclale. Dar recuperam noi duminica!

Olgutza, sa-ti traiasca Sophie, sa aiba o viata frumoasa si norocoasa. .

Nicol, super, abia va asteptam.

Ramo, am citit ca vii sambata in Bucuresti???? Asta inseamna ca ne vedem duminica, pleaseeeeee?

Olgutza, te sun in pauza de masa.N-am vazut filmuletul cu Sphie, tot in pauza fac asta.

Ieri am vazut-o pe micuta Dudurutei, e foarte, foarte frumoasa si dulce. Si mamica ei la fel. Bine ca ti-ai facut curaj si ai intrat pe crenguta, ma bucur foarte mult.

Gata, la treaba cu mine...
Am fost si la sala de dimineata si tare m-as tolani undeva , dar am atata treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, dar eu le fac baie impreuna de mai mult de un an cred. Si nu a mers aseara... nu stiu exact ce-l deranjeaza. Sa fie faptul ca de obicei il bagam in cada si apoi stateau cu tati, eu veneam si-i clateam si ii scoteam? Adica asta era momentul lor, al baietilor. Si Matei uneori ma chema, ma duceam, dar ma sustrageam iar... sa aiba si ei momentul lor, sa se joace, sa se amuze impreuna. Ca tati lipseste mult de acasa. Insa repet, cand ma vroia, ma duceam. Of! Cu barbatul care face inc asa, al meu este genul care daca il org sa ma ajute o face, deseori o face si din proprie initiativa, uneori ii scapa una-alta, dar soacra mea recunoaste ca asa l-a crescut, ca ii facea bagajul sa plece la liceu si el nici nu stia ce are in bagaj... Insa al meu se straduieste, desi nu-i iese mereu... insa e si el om. Dar ce nu face! Nici nu scriu aici, ca ma ia cineva la misto .

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

dudurutza, posibil ca peste jumate de an - un an sa ii revina dragostea pentru tricicleta...dar posibil ca la varsta aia sa fie interesat de bicicleta, ca deh, e baiat mare. Si de aia zic ca poate e mai buna o mini-bicicleta cu impingator...ca de o foloseste acum bine...daca nu, poate il va interesa mai tarziu. Din cate am observat eu pe la purandei ei, de pe la 2 ani jumate, deja se umfla in petic ca sunt mari...cam de cand scapa in mare de pampers...si incep sa refuze lucrurile ce le amintesc de perioada de bebelusie.
Eu una nu as fi dat 200$ pe tricicleta aia...dar e primita cadou si cu toate astea tot consider ca sunt bani aruncati. Prefer lucruri mici de 5-10$ care sa-l intereseze pentru cateva saptamani (sau poate deloc)...dupa care trecem la altceva fara sa regret banii cheltuiti.

Apoi, ti-am admirat printesa. E minunata....si cu costul popular si cu palariuta in cap...si cu tot...iar la bunici arata de poveste. Mi-as dori sa aiba si Patrick un loc de refugiu la bunici.

Cu baia...parerea mea e ca varsta e de vina...si dorinta lor de a se impune. Noi ne "distram" de vreo 4 luni cu 4-5 zile de refuz categoric de baie, urmate de 4-5 zile de refuz categoric de a iesi din baie. In zilele de refuz se infinge cu picioarele in marginea cazii si numa nu il putem baga in cada...plus urlatul de rigoare. Daca totusi reusim sa-l flectam si sa il indesam in cada (uneori mucoasa noastra olfactiva cere masuri drastice) atunci incaleca marginea cazii si vrea sa sara...al naibii de periculoasa treaba.
Apoi urmeaza 4-5 zile de liniste...partiala...Patrick intra ca un catelus dresat in cada, se joaca in fund si in picioare, cere sapun si se spala si singur...si cand vine vremea de iesit din cada se pune pe burta si urla sa nu-l scoatem.

Partea mai nasoala e pampersul kkcios. De vreun an si mai bine ii schimbam pampersii in picioare...cu el alergand, catarandu-se, etc (nici gand de spalat in chiuveta...veci...nici nu stiu cum l-as putea tine acolo). Acum a inceput distractia...nu ne mai lasa sa-i schimbam pampersii kkciosi...si puteeeee...si face cam de 5 ori kk pe zi. Cand ma vede ca ma apropii cu pampersul curat si servetelele incepe "Mami NOOO!!!", "Go!!!", Stop!!!". Eu ii trag jos pantalonii el si-i ridica la loc. Eu ii deschid pampersul...el se pune cu fundul kkcios pe jos. Si l-am verificat la gradinita...ca m-am gandit ca de acolo e buba. Dar nu!!! Acolo ii spun fetele "Patrick, hai sa schimbam pampersul!" si el ca un mielusel merge in camera de schimbat. Sta ca un sfant intins pe masa de schimbat, isi ridica si coitele ca sa-l poata sterge fetele mai bine, la sfarsit se spala pe maini cu apa si sapun, ia servetel de hartie si se sterge pe maini si arunca servetelul la cos. Poftim disciplina...

Si acum plec sa-mi recuperez purandelul...ca brusc si dintr-odata mi s-a facut dor de el.

PS Este ora 5:15 si sunt 41 de grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Apropo de asta, un banc: Doua prietene se intalnesc. Una, cu o fata si un baiat, povesteste. Baiatul ei a ajuns tare bine, are o sotie care ii spala, ii calca rufele, face curatenie, mancare variata etc. Fata insa, saraca, a ajuns tare rau. A ajuns sa calce, sa spele, sa faca numai ea curatenie... gateste non-stop...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI SOPHIE!
LA MULTI ANI REBECCA!
SA CRESTETI MARI, FRUMOASE SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!!

Mergi la inceput