*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ca mama de purandel posesor de tricicleta, ce locuieste in emisfera sudica (din septembrie anul trecut nu am vazut ploaia) si cu multiple posibilitati de iesit cu copilul afara, va sfatuiesc ca inainte de a achizitiona tricicleta (care vad ca nu e chiar ieftina) sa faceti cateva teste obiective cu tricicletele altora din parc...sa fiti sigure ca asta este ceea ce isi doreste copilul. Nu de alta dar cam tot din septembrie (deci de la 1 an si 5 luni) Patrick nu s-a mai dat o data cu tricicleta. Si tricicleta nu e ascunsa...e la vedere, in garaj, ne impiedicam in fiecare zi de ea. Inainte se cerea in ea ori de cate ori deschideam usa de la garaj...dar in ultimele 4-5 luni cred ca de maxim 2-3 ori a vrut sa o impinga pentru cateva secunde...si ATAT. Si e copil innebunit dupa orice mijlocul de locomotie...ii place sa se deplseze singur, sa fie tras, sa fie impins in orice altceva...dar tricicleta nu il intereseaza.

Pentru cele care totusi va doriti...poate ar fi bine sa va interesati de produsul asta www.target.com/Vivi-Learning-Bike-Blue-Yellow/dp/B001THDKZA/ref=br_1_21?ie=UTF8&frombrowse=1&searchView=grid5&searchNodeID=16259291&node=16259291&searchRank=pmrank&searchPage=1&searchSize=30&id=Vivi%20Learning%20Bike%20Blue%20Yellow" target="_blank">BICICLETA, are si impingator pentru varsta asta cand nu stiu pedala si impingatorul poate fi dat jos pentru cand vor vrea sa fie mai independenti. In plus are roti ajutatoare. Mie mi se pare o investitie mai buna pe termen lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela Liviu e asa pentru ca-i place lui, in primul rand, nu neaparat datorita soacra-mii..cu mancarea, gatitul, ea era exact invers, le dadea 2-3 feluri de li se acrise de tot, si cum altele nu facea, s-a apucat el sa faca.. cu curatenia, o ajuta, isi facea camera lui, din respect, nu ptr ca l-ar fi pus ea..de ce zic asta? drept dovada, frati-su! crescuti in aceeasi casa, nu e in stare de nimic, nu face nimic, nici hainele dimineata nu si le scoate singur, i le lasa ma-sa si acum, Ioana, e un dezordonat notoriu, a disperat-o p-asta de tot.Cand stetea la ma-sa cu Liviu, jumatatea lui de camera era de nedescris, imi povestea iub:)) haine, gramada, ce sa zic..haos!. eu sincer, cu unul ca el, nu as fi rezistat, nici macar nitica responsabilitate sa puna ce-i murdar in cosul de rufe.. le lasa pe unde apuca..poftim..
fug la cosmetica, papapa

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Sophie si Rebe!!
Sa aveti o zi frumoasa,plina de dragoste,zambete,prieteni multi
si cadouri frumoase!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,Tea de ceva timp nu mai vrea sa mearga la baie,ea care isi lua prosopul singura si tragea de noi "la ba"!
Acum cand zic de baie,incepe sa-si faca de lucru,trage de timp,si nu mai vrea.
Asa ca am luat toate ratele,vapoarele,racul,le-am pus in cadita si m-am apucat sa spal racul ca pe asta il place ea mult..si am frecat racul la funduletz sa fie curat,si a venit si ea sa-l spele si asa am pacalit-o sa faca baie.Ma gandesc sa incerci ceva de genul,sa uite de "trauma" apei mai calde,sa se concentreze pe spalatul jucariilor si sa-si dea seama ca a fost un accident seara cu apa calda si acum e ok...zic si eu..
Luny,eu sunt convinsa ca un aport considerabil e adus de soacra in educarea lui Liv in ceea ce priveste treaba in casa..e ceea ce spuneai si tu,mama si-a dat silinta si pentru asta e de apreciat,ca nu s-a prins si de frate-su sau nu a vrut sa prinda informatia,asta probabil tine de felul fiecaruia..dar socrela mea nu a vrut sa invete baiatul sa-si spele farfuria in urma si se vad rezultatele si acum..
Gecko,m-ai pus pe ganduri cu trici..mai ales ca Tea vrea sa mearga,sa se plimbe,si in brate,ce-i drept,dar ma gandesc daca i-o place intr-adevar calare..mai ales ca a devenit "obiect de muzeu" calul primit la Craciun...de fapt,pune cutzu pe el sa calareasca,, calul.

Alinutza,ce mai faci?Ce-ti fac puii?
Livi,ce face Iris?
Liana,ce face frumushik?s-a acomodat frumos la gradi?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Buna dimineata dragelor!
O zi minunata sa avem toate! Continuam party-ul,asa ca,si la lumina zilei in care voi ati venit pe lume:
La multi ani Rebecca! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
La multi ani Sofia! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de scumpii tai parinti!
Tonic iti multumesc.pt cafea.E minunata dupa o noapte de somn agitat. Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram toate de copiii nostri frumosi
Ramo sa-ti dea Dumnezeu o fetita asa cum ti-o doresti! In cazul nostru, sotul zicea mereu ca vom avea o fetita cu pielea deschisa la culoare, par carliontat si ochii lui(nu stiu cum, dar mare dreptate a avut)
Am vazut si revazut petrecere de Vladutz, ooooo zicea Daria. Bravo Mimo, tare frumos tot, sa-ti traiasca baiatul frumos si splendida Domnisoara.
Stela, ai dreptate, asa trebuie, sa faca treaba si barbatii! Cunosc destui care doar asista nevasta ca ei nu fac; ptiu,ptiu bine ca m-a ferit Dumnezeu si la noi in casa facem deopotriva amandoi, al meu face pt ca asa vrea, si eu ma bucur si-i multumesc lui Dumnezeu.
Referitor la subiectul cu plecatul si pacalit/explicat, la noi Daria are parte de explicatii mereu, ca ma gandesc uneori daca nu cumva exageram; dar vad ca majoritatea faceti la fel si m-am linistit!
Si eu cred ca trebuie tratati cu maturitate ca ei sunt ca buretii absorb tot
Miha multumesc pentru carticele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Gecko,m-ai pus pe ganduri cu trici..mai ales ca Tea vrea sa mearga,sa se plimbe,si in brate,ce-i drept,dar ma gandesc daca i-o place intr-adevar calare..mai ales ca a devenit "obiect de muzeu" calul primit la Craciun...de fapt,pune cutzu pe el sa calareasca,, calul.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Cu tine in gand am scris acele randuri...

Pana prin septembrie-octombrie Patrick mergea cu caruciorul o data pe saptamana, drum de 2 minute pana la biserica. La intoarcere nu mai vroia in carucior, avea pretentia sa-l car in brate si sa imping si caruciorul. De atunci nici ca a mai aruncat vreo privire caruciorului...si e si ala la vedere, in garaj, langa tricicleta. Eu am renuntat in a ma deplasa "la plimbare" cu mijloace de locomotie dupa mine...imi cunosc deja marfa...la un moment dat ajung sa car si Bestia si carutul/tricicleta/masina...asta daca nu cumva Bestia o ia la fuga si trebuie sa le las pe toate balta in mijlocul drumului ca sa-l prind pe purandel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

LA MULTI ANI SOPHIE!!!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA UMPLI DE FERICIRE VIATA PARINTILOR TAI!!!
LA MULTI ANI REBE!!!SA AI O VIATA MINUNATA IMPREUNA CU FAMILIA TA SUPERBA!!!!

Frumoasa zi, frumoasa sarbatoare, superbe sarbatorite !!! (si la mine nu-s hormonii , da!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, am incercat si noi aseara, Stefan era in cada, se juca (sticle goale, apa care curge, atractia maxima, dar nimic!), Matei se ducea pana la cada, se uita, pleca plangand si mai tare. Am incercat si cu barcuta lui preferata, si cu pestisorul Nemo... Si apoi nu mai era timp de incercat fiindca s-a terminat baia. A iesit Stefan. Incercam si diseara. Sper sa uite baiul cu apa fierbinte, daca asta e motivul...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, vorbeam de curand cu o prietena foarte inteleapta si sfatoasa care are o relatie minunata cu amandoi copiii ei, o fata de 21 de ani si un baiat de 24 de ani. Si intr-o zi erau la ea acasa fata ei si baiatul cu iubita. Si tatal o sfatuia pe fata: "asa tata sa nu ii gatesti, sa nu ii calci, sa te tina in puf, ce eu nu te-am crescut sa ii speli chilotii lui??!!". Si prietena mea schimba retete cu iubita baiatului, ca sa stie fata ce sa ii gateasca baiatului, pe placul lui . Si prientena nu stia cum sa ii dea coate sotului sa vorbeasca mai incet cu fata sa nu auda iubita baiatului. Cum e corect pana la urma si cum se schimba regulile de la caz la caz..... S-a inteles ceva??
Asa ca intreaba-l pe Mimu daca i-ar place ca Teo sa aiba un sot care nu stie sa faca nimic ca asa l-au invatat parintii . Sau desigur pentru fata se dau alte instructiuni ca si in cazul de mai sus...greu de zis....

Mergi la inceput