*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Rebe!
La Multi Ani Sophie!

Sa fiti mereu vesele si fericite asa cum sunteti acum, sa cresteti mari si frumoase si sa aveti noroc cu carul!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Astazi e o zi speciala-speciala, in care 2 fetite minunate s-au nascut, daruite de Dumnezeu cu tot ce-i mai frumos.

LA MULTI ANI REBECCA!
LA MULTI ANI SOPHIE!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...s-a dat cafeaua?daca nu,luati de aici ca eu sorb de zor
Referitor la "aspiratorul pentru Dudel":eu, de nu stiu cate ori o mushtruloiesc in gand pe soacramea ca nu si-a educat baietul mai bine;pentru ca s-a repezit imediat sa-i ia farfuria murdara din fata sa i-o spele ea si ce se intampla chiar si acum,cand are 3si de ani?geo lasa masa intinsa adesea si bineinteles,farfuria murdara,ca asa a fost invatat...si ce-l mai mustruloiesc..aici mai am de lucru,sigur o sa-l dovedesc intr-o zi si cu asta...in rest,EU l-am invatat ca trebuie sa dea cu aspiratorul in casa ca nu-i cade rangul si cum si eu lucrez,misc atatea prin casa,pot sa bat si un cui si inca mai bine decat el,si el poate face tot ce trebuie in casa.L-am cam dat pe brazda,dar EU,nu ma-sa cum ar fi trebuit.Unde vroiam sa ajung?La faptul ca baietii,consider eu, TREBUIE invatati de mame ca se pot implica in toate treburile,si invatati sa-si spele farfuria in urma,de ex..Chestiunile astea cred ca vor avea un aport in formarea lor ca OAMENI,vor spala in continuare farfuria sau nu,dar le va ramane esenta..Luny,frumos spus..in fata pompierului tau...si pt soacra-ta la capitolul asta.
Nicol,da-i asteniei sa te lase.

Urmaresc si eu sb despre trici...tot ceva solid dar ieftinutz as vrea si eu pt Tea.

Revin.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si,

LA MULTI ANI CU MULTE BUCURII,SOPH SI REBBE!
SA CRESTETI MARI,SA AVETI NOROC IN VIATA SI NUMAI FERICIRE!

Mamicilor Olga si Clau, sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele pana la adanci batraneti!!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Rebecca!!! La Multi Ani Sophie!!! Plini de zambete, de sanatate si de joc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Sophie si Rebe!
sa fiti sanatoase, fericite si cu noroc in viata!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, SOPHIEEEEE!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Rebe! Sa fii sanatoasa si fericita! Clau, sa ne traiasca fetele, sa fie fericite!!!

Va multumesc din suflet!!!! Sa fiti si voi cel putin la fel de fericiti ca noi Cand au trecut doi ani, fetelor?!?!

Rebe are deja cateva orite , Sof inca astepta pe holurile Municipalului, in burta mamei ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, REBECCA! SA FII FERICITA, NOROCOASA SI SANATOASA!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am si eu o problema: aseara Matei, cand a venit ora de baie, a inceput sa plnga si nu a vrut sa intre in cada, nici macar sa il dezbracam nu vroia. L-am lasat in pace, l-am spalat la fundulet in chiuveta, cum fac dupa fiecare kk, fara proteste, si gata. Acum 2 seri la fel, a inceput sa planga, dar nu ne-am prins de ce. Asa ca l-am dezbracat si l-am bagat in cada, unde A PLANS PANA L-AM SCOS! Si l-am scos rapid, ca nu stiam ce are. Acum cateva seri a pus A apa cam calda, asta sa fie? Il voi lasa in boii lui diseara, dar chiar mi.ar parea rau sa refuze baia... pe care o adora (cred ca face asta ca ma laudam acum cateva zile ca sta la clatit, ca se joaca stand in fundulet...).

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput