*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 15
mimonix spune:
La multi ani Beca mica, sa cresti mare si frumoasa , cumintica, sanatoasa si norocoasa!
Mami Clau , sa te bucuri de Beca ani multi si frumosi inainte!

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Si sa nu uit, ca e important !
Naty sunt convinsa ca Maxine ar fi omul meu si iti multumesc mult pentru recomandare, insa clar ca mi-ar fi mai comod sa stiu ca nu exista nicio conexiune intre terapeut si mediul in care traiesc, if you know what I meen
Poate ar fi mai de ajutor sa ne recomande ea pe cineva , pentru ca fiind in domeniul asta, sigur are colegi , prieteni etc. Multumesc mult inca o data 
Si ca o parere personala, renunta la laptele de dupa amiaza ca nu-i nevoie de atat de mult lapte la varsta asta. Incearca sa compensezi cu alte produse lactate de genul br de vaci, iaurt, smantana, budinci, etc daca tii musai. Si cu banana de seara iar nu-mi suna bine, dar asta stii si tu! Bafta cu schimbarile !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tonic spune:
Acum am vazut si eu poze 
cu Daria si Maria una mai frumoasa ca alta! Maria sa-ti traiasca si sa te bucuri din plin de ea!
copii frumosi Luca si MAtei de Valentina, Ana si Sasa - de Sovi, Giani cu amandoi copiii - in premiera - ! Toti sunt minunati, mereu ma emotioneaza!
Am vazut filmul cu Iulia la baita si sunt sigura ca cei de la PR nu au lasat-o pe Naty sa schimbe impresia despre fetita perfecta, e superba !
Am vazut si petrecerea lui Vladut la doo ani, si cum eram eu cu Luki la calculator ma mai invarteam prin jur facand una alta cand zice baiatul: Sanzi! EU, fara sa ma uit, nu, mami, e alta fetita! Dar Luki nu se lasa si zice asa, mai apasat Tzanziana - poate n-a priceput ma-sa despre cine vb! Si cand ma uit si eu, chiar ea era, si ma certam degeaba cu baiatul! Atmosfera e super Mimo si sa stii ca poza cu TEo si Vlad e absolut minunata, sa o printezi mare de tot, sa o lipesti pe perete cand te mai ia gandul la butoi, sigur are rezultat!Ai niste copii superbi, iar licarul din privire si zambetul special sigur le au de la tine! 
Olgu sa-ti traiasca fata, acum am vazut si filmul cu ea, e extra-mega-super! Asa ca LA MULTI ANI SOPHIE! Sa fii mereu fericita , sa ai o viata minunata alaturi de parintii tai si sa-i bucuri pana la adanci batraneti. 
Am vazut si Matei cascador si jucaus ca intotdeauna, cred ca tati e jucaria lui favorita, se vede ca e in elementul lui cu el!
Mai am filmulete salvate, dar le pastrez sa ma uit si cu Luki, ca tare ii plac.
Naty sa stii ca si eu m-am gandit la prietena ta, dar n-am indraznit sa zic, pt ca nu doream sa fac vreo gafa, ma bucur ca ai adus tu vorba.
Cartile trimise de Miha pe mail cred ca vor aduce lamuriri celor interesati, oricum si psihologia e o chestie care se aplica fiecarui individ in parte, reperele sunt cele mai importante pt a sesiza anumite nereguli, pt ghidaj, in rest rolul parintilor este sa gaseasca metoda cea mai potrivita copilului lor.
Si sigur asta depinde de temperament, ca pe zodii nici eu nu ma bazez, pe interactiune, pe moment, ca uneori nici noi, nici copilul nu suntem deschisi spre a intelege, cu dragoste si rabdare cam toate se rezolva insa, mai ales ca randunicile sunt cele mai grozave in toate, deci si in mamiceala! ![]()
Simo nu cred ca am apucat sa-ti spun ce rau imi pare pt suferinta lui Micu cu piciorusele, acum si colici, sper sa nu fie grav si sa se linisteasca lucrurile. Multa sanatate si lui Sam, sa fie fresh de ziua lui. 
Zoze sper ca si tu si Mihai sunteti bine, iti doresc mult succes maine la dr (daca am retinut bine). NU vreau sa te sperii, dar sa stii ca si eu am avut acelasi prieten ca tine la ambele sarcini, si la Luki m-a tinut pana sa nasc. Eu nu am mers la cumparaturi decat de vreo trei ori in sarcina cu Luki (cat am avut voie sa ma misc) pt ca nu suportam nici oamenii, aglomeratia, eram ca un arici, gata sa scot tepii. Apoi dupa patru lui de stat numai in casa in pat, as fi mers oriunde, dar nu se mai putea! ![]()
Mihutza un
special pt tine si mica dansatoare. Sa ai grija de tine si sa vezi ca va fi bine.
Cuscra si eu tot in blugi la petrecere, asa ca o sa ai companie! Si sa stii ca aduc pijamalele sa-mi arati cum ai taiat labutele, ca eu nu m-am priceput. M-am prostit de tot, odata eram as la croitorie, tricotaje si alte asemenea
Sa stii ca la noi dupa rubeola Trixera a dat rezultate f bune, nu stiu daca se compara cu DA, dar eu am fost multumita, pe ea scrie ca se recomanda in astfel de cazuri si e fara chimicale multe.
fata mica si frumoasa sa-i treaca bubica si pe cea mare ca sa-mi spuna si mie ce ierburi (legale) sa iau pt migrene, ca medicamentele nu sunt prietene cu stomacul meu.
Mai aveam de spus, dar mi s-a resetat memoria si ma duc la nani, nu inainte de a pupa restul randunicilor pe care nu le-am pomenit, dar la care ma gandesc mereu cu drag.

NB
PS Ursuleata si ursuletii mici ce mai fac?
PS 2 Arielul bafta maxima la BE si sa-ti reuseasca visul!
Sa-mi zici si mie cum se numeste crema aia super hidratanta de la plafar, ca am o pb cu mainile si nu-mi trece cu nimic.
Gata, la
cu mine ca maine nu pot trezi copilul la scoala.
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI BECCA!!!

LA MULTI ANI HO-I!!!!

SA CRESTETI MARI,SANATOASE,FRUMOASE SI DESTEPTE!!!
MAMICI SA VA UMPLE ZILELE DE ZAMBETE SI FERICIRE!!!!

asa deci am vazut dudurutza mica cu ochi albastrii
si mami daca o mai tii ascunsa iote colea
..despre ochii albastrii,cand am ramas gravi eu am zis asa"fie ce o fi dar sa aiba ochii lui ta'su" ..iubesc ochii deschisi si imi doresc sa am si o fetitza cu ochi deschisi si un pic creola ca mine![]()
despre rasfat si toate cele,pacalit si adevar..eu ii spun si adevarul dar si il pacalesc..rasfat..ptiuuuuu deja isi cam da in petec..azi ca nu vroaiam sa-l iau in brate cand am fost la plimbare ,s-a pus in poponeata,apoi usor s-a dat pe spate...a protestat mogaldeata ...stie cum sa ma santajeze..chiar si acasa..de exemplu cand nu vreau sa-i fac ceva sau nu-i acord atentie se suie pe patutz de unde stie ca-l dau jos ca sa nu cada sau deschide usa la camera si fuge pt ca stie ca nu are voie dezbracat ca e frig
..si uite asa ma face sa fac ce vrea el....are momente cand intelege si ne intelegem perfect ..ooffff dar si momente cand e ff ambitios si cand aude "nu e voie mama pt ca..." atunci incepe circul si rasfatul....
despre ce ar trebui sa faca si barbatul nu numai femeia sunt de acord cu luny..eu admir tare mult barbatii care se descurca in gospodarie,atat la cratita cat si la curatenie....eu n-am avut norocul asta..catalin nu are indemanare la bucatarit ,la curatenie mai mult de aspirat nu face...nu a fost pus,a fost rasfatat si uite ca nu stie...defapt nici nu a incercat sa invete ca a avut tot timpul cine sa faca,pana sa se insoare soacra mea,bunica lui iar dupa EU...eu vreau ca andru sa stie sa foloseasca si matura,aspiratorul,laveta de praf,bucataria si absolut tot....sper sa reusesc..deocamdata imi arata ca poate..sterge praful
si da cu matura atat in casa cat si prin curte
...
naty de ce nu ii dai lapticul de pranz inainte de somnul de la pranz...apoi dupa ce se trezeste nu-i mai dai nimic si ii dau papica consistenta pt seara...uite andru are meniul cam asa:
-dimineata:lapte pe la ora 6 depinde cand se trezeste si cand cere el,uneori chiar si la 4 dimineata..apoi la ora 10 suculet de fructe:2 portocale simple sau cu o juma de banana..uneori ciuguleste si branza/ou/biscuitel dar nu tot timpul
-pranz:ciorba bogata in legume si nelipsita carne ...e carnivor,seamana cu ta'su
..apoi un desertuz..ciocolata kinder sau altceva dar nu e lege...apoi un bibe cu lapte..240ml si il bag la somnic(15-15.30),nu se culca fara lapte,il cere singur...
-dupa somnic ,deci cam pe la ora 17-max 18 incerc sa-i dau iartel cu paiul,actimel sau desert muller orez cu caramel/ciocolata,sau un biscuitel...ceva o gustare mica..azi de exemplu am facut foietaj cu mere si branza..a mancat dar nu f mult
-seara :mancare gatita..asta e in jur de ora 20-20.30...apoi lapte cu cereale la somnic...
-parerea mea ar fi sa incerci sa-i dai un fel de mancare la ora 12 si apoi la somnic lapte sau nu,nu e obligatoriu lapte la pranz ...apoi cand se trezeste incerci sa-i dai o gustarica mica(exemplu lactate) si apoi masa de seara..dar sa fie macar 2 ore intre gustare si masa de seara..
olgule
ce scumpa e fetitza
cat despre calutz..eu nu am curaj sa-l las pe andru singur,intr-o zi daca nu eram langa el ateriza direct in cap..bine cred ca sophie calareste mai finut andru parca intra in priza atunci cand se suie pe calut...
luny mda eu inca n-am ajuns sa-mi comand minerale..vreau sa le incerc dar inca nu am pt ce sa ma fardez..am zis ca o las pt cand am sa merg la munca..cand merg la plimbare abia imi aplic un strop de ruj asta pt ca ma ia andru de gat ,se freaca de mine ,de fata ..si sigur mi-ar strica machiajul,rujul de f multe ori a ajuns dupa buzele mele pe hainutele lui...asa ca am renuntat si ma dau cu strugurel macar sa am un strop de luciu..sa nu mai fiu atat de stearsa precum sunt si cum ma simt

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
mda si eu m-am gandit azi la ursuleata sper ca sunt bine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
LA MULTI ANI REBECCA! Sa fii sanatoasa si fericita langa parintii si fratiorul tau, sa le traiesti, sa le bucuri mereu vietile.
Asta pt ca stiam ca am uitat ceva.
PS Ramonica sa inteleg ca ne intalnim in w-end daca tot vii la Bucuresti?

PS 2 Ca mama de doi copii cu ochi verzi (cel mai probabil si la Luki se fac asa) si posesoare de ochi albastri, tin sa va spun ca mie imi plac foarte mult ochii caprui (ca ai lui Stefan al Nicoletei)
, asta doar asa ca sa stiti!
Cred ca dorm si deja vb prostii prin somn, chiar ma duc in pat acum.
Va pup, NOAPTE BUNA!
tonic spune:

pt cine vrea!
Ceai si suc de fructe pt ceilalti.
Am trimis copilul mare la scoala, cel mic doarme inca.
Azi si maine avem zile de cumparaturi, sambata si duminica party, iar de luni la munca!
Va doresc o zi cat mai buna si ma duc sa mai vad din filme si pozele de la Nicoleta la care n-a avut Luki rabdare pana la capat, daca nu erau copii nu l-au mai interesat, si am citit diverse comentarii, asa ca sunt curioasa. ![]()
cami33 spune:

LA MULTI ANI, FETITE SCUMPE SI FRUMOASE REBE SI SOPHIE !!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Am vazut si petrecerea lui Vladut la doo ani, si cum eram eu cu Luki la calculator ma mai invarteam prin jur facand una alta cand zice baiatul: Sanzi! EU, fara sa ma uit, nu, mami, e alta fetita! Dar Luki nu se lasa si zice asa, mai apasat Tzanziana - poate n-a priceput ma-sa despre cine vb! Si cand ma uit si eu, chiar ea era, si ma certam degeaba cu baiatul! |
Ce tare e!
Dragul de el 
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Cum ma Tonic, tu zici ca iti plac ochii lui Stefan si apoi zici ca vorbesti prostii?
(glumesc) Foarte faina scrisorica, eu nu prea reusesc sa leg atatea vorbe. Cred ca neuronul nu este doar singur si bolnav, ci si pe moarte... 
Sa aveti o zi superba, la noi si azi este soare.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.