*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 19
cleme spune:
Mimo si Naty parca voi ati avut pb asta? Diana face de ieri febra, dar numnai dimineata si seara. In rest e OK, se joaca, chiuie, insa ma pune pe ganduri. Stiu ca ziceati ceva de 3 zile... off de ce nu oi fi retinut mai bine ce ziceati atunci?
Si... nu mai suport sa aud OOOO (Lady Gaga)... cred ca o ascultam de 10 ori/zi![]()
Gecko vreau si eu un pic din caldura de acolo, aici abia acum a inceput sa fie ceva mai uman. Dar am terminat cu zapada si am inceput cu ploaia![]()
mimonix spune:
Aoleo Cleme, nu-s eu aceea sper sa nu cobesti ca-s superstresata cu plecarea asta
Dudu a avut un episod din asta cu febra asta vara, a tinut 3 zile si 3 nopti interminabile si insuportabile pentru ca era febra continua si f mare si nici n-apuca sa scada sub 38 ca se ridica iar 
Nici vorba sa fie vioi si sa n-aiba nicio treaba , era varza saracul
Dupa o mie de consultatii si in final chiar analize de sange s-a dovedit a fi o viroza dubioasa care a facut valuri 3 zile si s-a dus de unde a venit , duca-se si sa nu mai gaseasca drumul inapoi 
Sanatate multa Dianei si cate un panadol de control daca nu are alte manifestari, nu stiu ce sa zic 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gecko spune:
iote ca mi-o facu ficiorul
...de cum am ajuns la gradinita striga dupa mine: "Mami, pooh!!!" Eu ma uit crucis la el...ca de mirosit nu mirosea (si el pute rau de tot in mod normal
)...il si verific "pe deasupra" pampersului...e curat. Il las in vorbalui, il pun in masina...ajung acasa...el..."Mami, pooh!!!" tot tinandu-se dupa mine si punandu0si mana la popou
. Zic hai sa-l dezbrac sa vad ce vrea...si cand colo...fie nu l-au sters fetele bine...fie a facut un partz cu stropi...si pe caldura asta chiar il deranja. Si eu care credeam ca nu stie ce-i aia
. Acum e fericit...se joaca cu trenurile
...no aia investitie buna
.
gecko spune:
Cleme, cred ca ce ai retinut cu 3 zile era teoria conform careia daca dupa 3 zile febra nu cedeaza atunci se trece pe antibiotic...ca ar fi de cauza bacteriana. Discutabil si asta in conditiile in care Patrick a avut 10 zile de febra...ce a trecut fara antibiotic. Tu da-i antitermice, hidrateaz-o si urmareste-o.
Nicoleta spune:
Gecko, 10 zile?? OAU! Nu stiu cum as fi rezistat...
Cred ca mi-as fi dat demisia ![]()
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
cleme spune:
Mimo nu ziceam ca va doresc asa ceva. Dar stiam ca ai povestit ceva de genul.
Gecko asa e, dar ce ma incurca e faptul ca face febra dimineata si seara. In rest nimic, iar masele de iesit nu mai sunt ca sa dau vina pe ele. Ma rog, o sa sun pediatra sa vad ce zice. 
Nicoleta spune:
Si de unde ai stiut sa astepti? Teste de sange? Hai ca m-ai facut tare curioasa.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
dudurutza spune:
Clau
iti multumesc. Esti o scumpa ca intotdeauna, senina si calda in discutii

sa treaca gheul de la servici sa fugi la Becca sarbatorita acasuca.
Gecko
ai dreptate sunt copii mari de-acum!Si noi, mai nou testam orice i-am lua, daca o intereseaza, ca are multe spre care nici nu priveste.Multumesc de aprecieri la adresa dariei; asa este, la bunici e magic, ea se simte acolo minunat si asta ma linisteste mult
Mortal Patrick cu schimbatul scutecelui.
Vezi ce baiat fin ai
scumpul!
Nicoleta, bun bancul, deci depinde unghiul din care privesti lucrurile ![]()
Cleme, sanatate Dianei
.Ti-au zis fetele deja, asa face doctorul si cand are Daria febra , 3 zile urmarim si apoi daca e cazul intervenim!
O zi buna sa aveti, putina caldura de la Gecko si e ok!
miradi spune:
LA MULTI ANI,SOFIA !

LA MULTI ANI ,REBECCA !

Olgutza ,Clau 
Sa va traiasca fetele sa fie sanatoase mult norocoase,fericite si sa va aduca numai bucurii!
http://community.webshots.com/user/mira_geo
zozela spune:
Vine capitolul nooou!!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!