*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Vaaaai, m-a terminat Sof cat de vorbareata poate fi!! 
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
dudurutza spune:
Cami
multumim, si cand ma gandesc ca m-am imbracat si eu in acel costum popular
Naty
multe multumiri; ochii i-a 'primit' de la tati
Oana esti o draguta
,multumiri.Si eu iubesc numele Daria,(numele Daria/Matei le 'pregatisem' dinainte cu mult de existenta ei)
Misha
o sa ii faci tu pozici de acum incolo! Ai si cui,
scumpul si smecherasul
Nicol
multumim, m-ai facut sa![]()
Mimo
bestiale definitii, o sa le tin minte, sa le zic si colegilor ![]()
Cleme
multumim,
bestiale replicile Dianei
; haide din butoi, e soare afara, e primavara acus', avem copii sanatosi si frumosi, e pacat sa lasam anumite chestii sa ne intristeze

Naty, Daria bea laptik inainte de culcare, crezi ca nu o poti convinge; poate ar fii o solutie sa il dai atunci, si astfel ar papa ceva, zic si eu
. Nici Daria nu mananca, are zile si zile,acum de exemplu a ciugulit cu noi cand am papat si a mancat o pulpita in vana, facand baie.Dar ma bucur ca a reusit al meu sa i-o dea si acolo.
Am vazut-o pe 'fetita-Sofi' minunata, delicioasa
Mihap, multumim de carticele
Luny
multumim de pontul mineralelor; trebuie sa fim dlagute la servici

Trimit mesajul ca l-am inceput demult, si sa nu il pierd
lyvy spune:
Olga, Soph e bestiala, m-a dat pe spate, super tare, nu-mi vien sa cred, e o scumpa si vorbeste ffffffff bine!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
sovietica spune:
ola!
Raluca, ce grozavii povestesti tu acolo
i-am citit si Omului, de mult nu l-am vazut asa indignat. 
Am vazut pozici de Duduruta
cat de frumoasa e albastreaua voastra! si ce tanara esti tu mami! a venit si omu sa te vada in poza, ca el e din bistrita/cluj, si poate te stie 
Giani, ce m-am emotionat si la pozele voastre
mi s-au facut fluturasi in stomac! frumosi copii, frumosi!
Cami, noi avem tricicleta dinaceea, e foarte buna! este f silentioasa, pedalarea se face usor, faptul ca e reglabila la dimensiuni e un mare atu, ghidonul se blocheaza stanga-dreapta daca vreti sa impingeti voi trici, bara de impins se scoate/pune usor, si in plus, pedalele nu se invart "in gol" cand impingi trici, ca sa poata sprijini lejer picioarele pe ele, dar daca copilul decide ca vrea sa pedaleze in timp ce impingi, se poate, adica si el sa pedaleze, si tu sa impingi. m-am exprimat cam alambicat, dar nu mai refac
.
si acuma vad ca a povestit si monix, dar nu mai sterg 
Mai, voi chiar va imbracati sexi duminica?! ehhh ma voi lasa umbrita de voi. eu vin in blugi ![]()
Clodet
prescriptie: putin
, apoi concentrarea pe partile frumoase, respectiv 2 copii frumosi si sanatosi
, ceai de sunatoare si ulei de peste sau alte alea cu omega3, si cand incepi sa vezi in culori cat de cat, resetare si "fresh start", cu sau fara sursa de

Simo
sa treaca repede colicii! bine ca esti mama experimentata si nu te-or coplesi.
Monix, te duci la ski gata invinetita??
sa treaca.
cu concilierea nu te pot ajuta. sa vezi ce criza fu la noi :))
eu am investit in pijama dinaia cu totu, cu labute cu tot. Omu, care e responsabil de baia, bagat cina in sasa, imbracat si culcat, tot evita pijamalele, imbraca ghetul baiat in te miri ce! ca el stie ca oamenii isi regreaza temperatura corpului prin talpi si maini, sasa ajungand sa doarma imbracat f subtire, descult, si invelit de tacso, dar auto-dezvelit in secunda 2. ne-am certat pe tema asta, pana am lasat de la mine, am zis ca daca n-a racit pana acum, n-o raci nici de acum incolo. si uite asa am ajuns de am taiat labele pijamalelor! uneori mai las de la mine, ce simt ca nu e f important pt evolutia noastra. dar i-am punctat ca am cedat eu, sa facem cu randul
(sunt multumita si daca cedeaza macar fiecare a 4-a oara
)
Tare cu componenta imaginara 
Olgu, e a-do-rabila sofi! 
Sasa nu plange dupa mine cand plec undeva... dar nici nu il las des. mai vedem cum o fi cand il dau la gradi.
luni i-am zis bonei sa isi caute de lucru de la 1 apr. am luat-o asa, frumos, la o prajitura. s-a intristat, dar asta e. am fost cat de diplomata am putut.
mi s-a golit mintea. mai revin eu.
stolul
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Cami, ai pm. sper ca nu am incurcat borcanele.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mihutza11 spune:
Dudurutza ai o fetita scumpa foc!
Soph m-a dat gata ca de obicei!

cu plecatul de acasa si eu sunt deacord cu spusul si mai putin cu pacalitul.. dar deocamdata nu am problema asta... mai incolo cine stie..
Raluca groaznic ce zici acolo!off..
nu mai stiu ce voiam sa zic..
pupici!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

La multi ani, Stefan Dacian!
Bogdan Mateo odihneste-te in pace!