*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, ce sa mai zic de copiii astia
Am si eu o problema. Cum stiti, Iulia manca f bine. DAR, nu bea lapte decat dimineata 240. Si, obsedata eu fiind ca bea copilu mult prea putin lapte, am invatat-o incet-incet sa bea lapte si cand se scoala dupa-amiaza. Asa bine am invatat-o incat cand se scoala primul lucru cere "apte" si bea 210. Toate bune si frumoase, numai ca apoi seara nu mai mananca nimic sau mai nimic. Nici cereale, nici iaurt, nici cartofi copti, nici mamaliga cu branza, nici paste (am insirat aici chestii care totdeauna i-au placut). Doar uneori cere singura pe la 7 seara o banana. Pai...nici asa nu-mi convine! Acuma va intreb si pe voi, credeti ca e musai sa bag in ea 500 ml lapte praf Nestle pe zi? (nu-mi ziceti de alt lapte, ca nu vrea nimic de vaca!). Sau mai important e sa-i ramana masa de seara consistenta?? Zau daca stiu cum sa fac...Deci practic ea acum bea dimineata 240 de lapte, apoi fructe si suc de fructe la discretie (rar o felie de paine cu unt sau cascaval sau ousor cu branza), la pranz o portie enorma de ciorba, mai mult decat as manca eu (concentrata, cu legume, cu paine/orez/cartofi si carne) si uneori cateva lingurite de fel 2, dupa somn laptele 210 si...cam gata sau o banana. Please, o solutie!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=a7079f9c034f9efdda8a1c&skin_id=701" target="_blank">Asculta, motan! Daca te legi de baiatul meu, te fac bucatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, de ce nu ii dai lapticul de dupa somnul de pranz inainte de cel de seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

www.onetruemedia.com/shared?p=a7079f9c034f9efdda8a1c&skin_id=701" target="_blank">Asculta, motan! Daca te legi de baiatul meu, te fac bucatele

Abia astept sa o vad live!!!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Citat:

Naty, de ce nu ii dai lapticul de dupa somnul de pranz inainte de cel de seara?

Cum adica, nu inteleg? Seara nu mai bea niciun lapte, nu vrea deloc! Baie si direct nani...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

am trimis pe mail-ul comun niste carti de psihologia dezvoltarii

dar cea mai importanta (educatie pe principiile inteligentei emotionale) n-am reusit s-o trimit ca e mai mare decat accepta mail-ul. care o vreti dati un buz pe mess.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:

Cat e de scumpa Sof!!! Si ce frumos vorbeste!!
A vazut-o si Alex si n-a recunoscut-o, a zis ca a crescut mult si e "draguta, desteapta si frumoasa"

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:

Doamne, cum poate sa vorbeasca, m-a terminat!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maria am vazut restul pozelor cu Dari, frumoasa foc fetita
apropo de minerale, fetelor, sunt super cele din colectia noua, City Glam

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:

Acum am vazut-o si eu , imi picase netul...E bestiala dar mor dupa ea mai ales cand o vad ce fatzuca serioasa are
E stabil, mai, calul ala de lemn?

Naty

Mergi la inceput