Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
bianca_mo spune:
buna ziua, draga colectie!
Vad ca nu e Serban singurul virusat de aici, asa e primavara, dar mai ales, zic eu, asa e cu gradinita! Ce sa va spun, in afara de sirul lung de raceli pe care le-a adus de la gradi, Serban a facut si achizitii bune. El e foarte timid si a plans muuuult pana s-a obisnuit, nici acum nu e gradinita locul preferat, dar trebuie sa recunosc ca a invatat mult, s-a deschis in relatiile cu copiii, plus ca are achizitii de vocabular super, si in romana si in germana. E foarte politicos, saluta, intreaba, a crescut, ce mai!Sunt mandra de el. Ca orice mama il vad grozav, destept, dar sper sa fiu in stare sa-i vad si lipsurile si sa-l ajut sa isi schimbe si unele obiceiuri care nu sunt tocmai cum ar trebui... Una peste alta suntem bine, eu prinsa la scoala cu activitati cu copiii, acasa cu treaba, dar de asta nu scapa nimeni, nu?
Va doresc o primavara frumoasa, in care sa trecem usor peste boli si de care sa ne bucuram cu totii! Va multumim pt. urarile adresate sotului, va intoarcem gandurile bune inzecit!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
Bianca, sanatate maxima lui Serban!
Am uitat sa va spun ca azi dimineata am fost si noi la dr (la alergolog) - de ieri s-a umplut pitik de blandute si o mananca rau ... Doftoreasa suspecteaza o cauza interna sio avem de facut diverse analize. Sa vedem ce ne iese ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
neata!
Am reusit sa iau si eu raceala, mi-e frig de mor, desi am 2 pulovare pe mine. Uf, si mai trebuie sa si gatesc...
Ilinca in schimb e bine, dar nu ma lasa neam sa-i pun picaturile in ochi. A plans pana acum de nici nu stiu daca a ajuns solutia unde trebuie, din cauza lacrimilor.
Camelia iti trimit azi PM, cand prind un moment liber.
Nu cumva Daria are o boala a copilariei, gen varsat de vant?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
camelia_daniela spune:
Feli, m-am gandit si eu , insa tipul asta de "bubite" ii tot apar si se vindeca/ usuca de vreo cateva saptamani ... Medicul zice ca nu ar fi ! Plus ca nu a facut febra deloc.
I-am facut analizele azi de dimineata sa vedem ce-o iesi !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
Eu full pana peste cap la servici, acasa sunt gfranta si nu mai deschid calculatorul. Va
mara95 spune:
salut!
eu am baba pe 7, deci vreme "super". pe 6 mergem sa sarbatorim 8 Martie in cadru organizat. la cat de rare sunt evenimentele astea, de-abia astept sa savurez.
lavi, putere de munca!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
roxisialexia spune:
Va , un gand bun tuturor
Sanatate maxima bolnaviorilor !
iar suntem pe tratament au prins alta viroza, matei are urechea rosie si gatul inflamat este un "succes" ora de masa nici lapte nu mai papa.sper ca luni sa reiau treaba cu gradi si sa nu ma puna sa platesc si cele 4 zile din saptamana asta ( pe care le-am absentat)
delia , sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste etapa asta si sper sa fii mai linistita apoi
lavi
eu stiam ca "baba" este cifra zilei in care te-ai nascut cum eu sunt pe 21 rezulta 3 martie ( o zi frumoasa insa sper sa ajung sa fiu baba )
mara95 spune:
roxi, sanatate multa, sa treceti usor peste viroza!
daca e dupa socoteala ta, baba mea tb sa fie pe 6.tot in zona.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
soanso spune:
roxi,am gasit ceva explicatii despre alegerea "bebei" -Exista 2 variante de a-ti alege Baba si anume, fie iti alegi o zi la intamplare dintre primele 9 zile si astepti sa vezi cum va fi in acea zi, sau cea de a doua varianta ar fi aceea a calcularii zilei care iti revine tie, adica cea care iese matematic din ziua datei tale de nastere.
De exemplu daca esti nascuta intr-o zi de 12, atunci 3 martie va fi data care iti revine ca sa fie Baba ta (1+2=3). Sau, alt exemplu, daca ziua ta de nastere este in 29, atunci 2 martie va fi Baba ta (2+9=11 si insumam inca o data, adica 1+1=2).
Asa ca daca in ziua aleasa ca fiind baba noastra vom avea parte de o zi cu soare atunci cu siguranta ca vom fi mai bune la suflet si mai intelepte in acel an, iar daca vom avea parte de nori si ploaie, atunci mai bine sa se fereasca apropiatii din calea noastra ca se pare ca nu ne vom numara printre cele mai ingaduitoare si generoase fiinte, ci vom deveni cam nesuferite.
Dorim tuturor sa aiba babe cat mai frumoase!
la mine a iesit 9 Martie !
Delia, multa pace si liniste sufleteasca iti doresc.
sanatate bolnaviorilor si mari si mici( a inceput si Sorana sa stranute si parca are nasul infundat)
weekend calduros!
lavi02 spune:
Ripley la multi ani! Sa fii sanatoasa, fetitele la fel si sa se aseze lucrurile in viata ta!