Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, RIPLEY! Sanatate multa, noroc, multe impliniri si sa iasa soarele pe strada ta cat mai curand!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
Ripley la multi ani, sa-ti gasesti linistea alaturi de fetitele tale!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Morgano spune:
Va multumesc mult de urari, si aici, si sms si pe mess!
Sunteti minunate.
Dupa cum vedeti, am facut o shcimbare de nick, nu stiu cine ce si cum poate cauta pe net, si cu R....+ Cluj ajunge la toate postarile mele. Ma simt mai bine asa, desi preferam veciul nick.
Sunt bine, aranjata, fardata, putin trista dar nu din vreun motiv la care v-ati gandi, ci pur si simplu.
Nu m-as fi gandit veci ca nu va fi un chef mare cu prietenii alaturi, familia, copiii + sotul la 35 de ani. Asta e, sanatosi sa fim. Prieteni nu mai am, ma refer la cei apropiati, sot nici atata
Dar am realizat enorm, am 2 fete ca 2 minuni reale si o mama extraordinara, o casa frumoasa, o meserie care (inca) imi place. restul, da-le naibii ca mi-e mai bine fara ele.
maria_alexia spune:
La multi ani sarbatoritei zilei!
Te imbratisam si noi, multa sanatate, putere si un nou inceput cat mai bun al vietii tale!
Sa stii ca de cate ori raman singura cu copiii ma gandesc cum te descurci tu singura cu toate, si mai prind si eu ceva curaj .
crissy77 spune:
Morgano, sa-ti fie de bine schimbarea si sa-ti aduca numai evenimente pozitive. La multi ani! Sa ai o zi minunata impreuna cu ce ai tu mai scump pe lumea asta
Acum vin cu o intrebare: a mai folosit cineva pana acum VIUSID? Mi l-a recomandat o mamica, e destul de scump dar sunt cam retinuta, nu retin sa fi dezbatut aici subiectul asta. E imunostimulator.
Sanatate puisorilor bolnavi si mamicilor virusate. Si la noi se repeta istoria, iar suntem la capitolul muci verzi, dupa doar 2 zile de gradi .
Cristina 15 s & Elise-Stefania
ioana_77 spune:
Morgano, o imbratisare calda si stransaaaaaaa de la mine! Multi ani buni si sanatosi alaturi de cele dragi tie
Maria, chiar vroiam sa te sun, ca nu mai stiam nimic de voi. Ma bucur ca ai dat un semn
Meems, te pup si te incurajez ca va fi bine, poate asta este sansa sa-ti gasesti altceva, mai bun.
Roxi, sanatate maxima puilor!
Sanatate multa la restul lumii!
Io ma pregatesc de plecat la serviciAzi sunt de dupa masa, sambata si duminica full. Macar sa mearga treaba, ca-mi place ce fac
Va pupacesc!
Ina869 spune:
Morgano La multi ani, cu liniste si implinire sufleteasca!
cind ti-ai ales nik-ul te-ai gandit la "fata morgana"?
Lavitule spor la lucru si multa energie!( ca sa ai mai mult spor, vizualizeaza cit de frumos o sa fie in citeva luni, in conced' )
pup gasca!
madau spune:
Ei cum sa nu te apuce dracii....iar s-a pus pe nins....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
roxisialexia spune:
La multi ani, Morgano!( tare greu imi este sa iti spun asa )
Iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai incredere in tine ca esti o femeie minunata si o mama dedicata copiilor tai.
Este firesc sa fii trista insa nu te simti singura ai alaturi de tine fetele si pe mama ta
Te imbratisez cu drag
madau daaa este oribil..ninge din nou si este numai apa pe jos, unde esti tu primavara
ioana un weekend usor
crissy sanatate multa frumoasei tale
Va multumim pentru urarile de sanatate, va doresc tuturor sanatate