Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fete dragi,

Am bagat ieri divortul, nu vreau sa intru aici in detalii, postez la topicul cu "sa ne numaram binecuvantarile" pentru ca este cel cu persoane ca mine, fie in divort, fie divortate, nu pot strica atmosfera de aici cu mizeriile mele.

Sa ma repliez putin emotional, si revin la normal si in colectia noastra.

Va pup pe toate.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

BUNA DIMINEATA!

v-ati ales Babele?

roxi, e greu la inceput cu gradi, cand sunt asa mici!acomodare usoara!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Ripley draga te imbratisez cu drag, iti tin pumnii sa fie bine, iti doresc sa ai puterea necesara pentru a sustine fetele si pe tine!

Fetelor, va multumesc pentru sprijin, insa n-am reusit sa-mi conving sotul! Asta e! Imi usura mie munca foarte mult si este si el de acord cu asta, dar nu vrea in zona aia si basta! Plus ca mi-a zis ca, cu cat insist mai mult, cu atat nu vrea sa faca "ca mine"... In schimb mi-a promis ca ne vom multa intrun apartament mai mare.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Ripley, imi pare rau ca s-a ajuns atat de departe, dar sunt alaturi de tine si ma rog sa se termine totul cat mai civilizat!

Cami- nasoala treaba cu neintelegerea pe o tema atat de importanta. Si inca mai nasoala "ambitia" lui. No good.

Baba mea e pe 5 martie.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Eu stau acasa sa ingrijesc fata virusata, care s-a mai captusit si cu o conjuctivita, ca a fost epidemie la gradi si era musai s-o ia si ea (manca-o-ar mama de lacoma).
Bunicul nu o poate ingriji ca e mult mai virusat decat ea. Deci, iupii, a venit primavara cu afectiunile aferente

Cami o sa-ti spun in particular cum l-am convins eu pe sot sa ne luam masina. Nici sa nu insisti acum, ca o faci degeaba, se incapataneaza si mai rau.

Mara evident, baba mea a fost pe 1 martie. A fost asa si asa.

Apropo de babe, cica vine frigul, in weekend temperatui de maxim 5 grade

Pauza, ca vrea Ili sa jucam Piticot.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley imi pare rau pentru voi ca ati ajuns la asa ceva!

Camelia eu il inteleg intr-un fel pe sotul tau, zona in care stai iti afecteaza mult felul in care vezi lumea. Pe de alta parte inteleg si partea cu comoditatea apropierii de parinti. Bafta multa!

Feli esti optimista rau! Accuweather zice maxim 1-2 grade in we

Noki nu stiu ce sa zic cu intalneala, nu prea pot.

Fug back to work.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki despre intalneala in club, n-am mai fost printr-o astfel de locatie din una mie noua sute nouazeci si... nici nu mai stiu M-as simti aiurea, nu e de mine. Poate intr-un parc, la un restaurant cu fetele (Terasa Doamnei, de ce nu? unde ne-am intalnit cand eram ).
PS: da-mi si mie linkul cu pozele din Spania, ca nu le-am gasit in contul comun.

Lavi da accu zice de rau, dar de multe ori a dat-o in bara. Poate o da si acum

Multumesc tuturor de urari si sanatate bolnaviorilor.

Coralia ce bine ca ai timp s-o duci pe Andreea la inot, si eu vreau ca Ilinca sa faca un curs in vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ripley, un gand bun de la noi si putere sa treci peste toate!Pupam fetele!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bine v-am regasit in primavara .
(sau sa spunin prag de iarna, la ce prognoze vehiculati ?? )

V-am citit in ultima vreme cand am apucat, sunt obosita si aglomerata pana peste poate, nu mai gasesc timp pentru nimic. Energie nici atat. Sunt alaturi de voi , cam multe pb a colectionat colectia noastra .

Am avut carnaval, am mesterit 2 seri al costumul de PowerRanger al lui Cristi , petreceri de copii, ne pregatim pentru aniversarea Anei... Tati a fost plecat cateva zile cu serviciul, eu tot cu copiii pe cap. Aaa, si nu mai avem nici acoperis deasupra - dar relax, nu e nimic grav din fericire: tocmai ne-am apucat sa-l schimbam . Distractii de genul asta.

Ieri am profitat de desprimavarare si am dus puii in parc. Peste iarna o cam rarisem pe-acolo. Am avut o maaare supriza: primul lucru pe care l-a facut Cristi la locul de joaca a fost sa ... scrie litere in nisip, cu batzul! . Iar Anuca nu mai era cea mai mica "mergareata" pe-acolo, ca pana acum, iesisera la soare si puii de vreun anisor jumatate. Asa ca m-au lovit toate nostalgiile, am pui (ceva mai) mari deja!

Va pupam, sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri! Feli, astept sa-mi pove!

Baba mea e maine, pe 4 , ca in fiecare an ! Parca vad ca se strica vremea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput