Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele care ati facut tratament cu Sedatiff PC, ce doza v-a fost prescrisa? Aveam o disputa cu cineva si sustinea ca luate cate 2 de 3 ori pe zi dau somnolenta. Eu n-am avut asa probleme, si cred ca luate asa alandala nu-si fac efectul. So...help! Cum a fost la voi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

feli, la multi ani!

flavi a fost laudata la gradi, ca desi e cea mai mica din grupa, a insirat ata pe marginea felicitarii cel mai bine si repede.deh, acasa insira margele

joi avem sezatoare la gradi

sanatate Elisei!

crissy,, va descurcati voi pana la urma!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

LA MULTI ANI FELI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!

Bianca, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mada, ce bine ca ai gasit actele!

Fetelor, eu sunt tare necajita - am gasit un apartament cu 3 camere in blocul alor mei (la etajul 1) si mirificul consort nu vrea sa ne mutam sub nicio forma pentru ca e intrun cartier, sa zicem, marginas dar de unde se ajunge ff usor in cam toate colturile orasului. Nu vrea sub nicio forma. Insa idee ea ca am fii foarte aproape de ai mei care ma ajuta neconditionat cu Daria si m-ar ajuta si cu un al 2-lea copil. Am incercat sa-i explic in fel si chip ce bine ar fi atunci cand va merge Daria la scoala sa stam fara griji cu privire la masa de pranz si la alte aspecte (stiti voi) ... Of, e asa de incapatanat !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, inainte de copii, nici noi nu am fi acceptat sa stam aproape de parinti. de cand cu copiii, e o comoara sa ai pe cineva aproape , sa stai fara grija in privinta lor.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Bianca, La multi ani sotului tau, multa sanatate si fericire!
Ce ne mai zici de Serban?

cami incearca sa-l mai convingi, eu cand am schimbat in toamna apartamentul una dunte conditii a fost sa fie aproape de socrela care ne ajuta cu Sora(o scoate de la gradi, ii face mancare, sta cu ia in vacante etc), foarte mult ne ajuta si o iubeste nespus de mult pe Sorana.
vb lui mara95 stau fara grija la servici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR!!!

Felicia, La multi ani! Iti doresc sa fii fericita, sanataosa alaturi de cei dragi tie.

bia, La multi ani sotului!Serban ce mai face?

lavi iti multumesc mult ca te gandesti la mine, sunt la regim si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea cantarii de 25gr...60gr...si tot asa si inca nu am ajuns sa fac analizele pentru ficat....trebuie sa fie bine ..
ce mai face nati?

ioana foarte urata treaba cu weekenduri lucrate,.
o tin iti dai seama ca nu e cale de intors

madau tu esti de pomina cu actele si pe cat de ghinion ai tot asa esti si de norocoasa ca te suna cineva ca sa iti spuna ca ti-a gasit portofelul. tu ai trecut nr de telefon pe portofel?
sedatif mie mi-a fost prescris -3pastile/zi. ce mai face mirunica?

mitza ma bucur ca ai mai dat un semn de viata

cami dar care este motivul sau motivele pentru care nu vrea?

Ieri matei a mers pentru prima data la gradi, 2ore pentru acomodare bineinteles ca am stat cu el deja dupa o ora nu mai vroia sa stea si s-a pus pe plans.aseara a inceput sa tuseasca, sa ii curga nasul azi nu l-am dus si pe la pranz mi-a facut si febra . nu mai stiu nici ce sa le mai dau nici la ce medic sa merg, doar ce iesise din tratamentul dat de pneumolog acum este iar cobza.pe alexi am dus-o asa cu tuse si muci ca tot de acolo le-a luat, la cat este de bolnavicioasa nu ar mai frecventa deloc gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

Vedeti ce frumos e afara? Io vreau la plimbarica...

Roxi- chiar ma gandeam la tine cum iti mai merge regimul...santate multa copilasilor! E normal sa fie dificil la inceput pentru Mateiul-mamei.Da' las' ca se invata el!

Cami- bate-l la cap constant! Nu renunta, ca e o oportunitate super!

Intalnirea noastra mai ramane valabila sau nu? Vad ca va inghesuiti...

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina eu m-as baga ca sunt mare amatoare de cafele. dar sa nu fie vineri ca ne deplasam spre provincie.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,

Roxi Doamne ajuta sa dea rezultat regimul pe care il tii si sa tii diabetul in frau doar cu el!Daca incepe si Matei gradi o sa te mai eliberezi si tu...si acolo e mai bine si pentru el intre copii.Racelile de inceput cred ca orice copil le face ,dar dupa perioada de acomodare nu o sa se mai imbolnaveasca asa des.Iar daca face doar mucisori ..fara febra sau alte complicatii...il poti duce in continuare zic eu..Poate daca si mananca acolo o sa devina si el mai papacios cine stie?La noi teoria asta nu prea a functionat,dar partea pozitiva a fost ca de cand a mers la gradi Andreea s/a apucat sa pape singura,ceea ce nu facea cat statea acasa.

Ieri la inot Andreea a fost de/a dreptul incantata,cred ca i/am gasit pasiunea pentru o vreme...din prima sedinta cand a aruncat/o in apa a venit repede la margine si striga dupa instructor sa o mai arunce odata .Tot intr/o balaceala a tinut/o ,iar dupa o ora abia s/a desprins de acolo.daca ar tine/o tot asa...gata ..toata vara acolo merge...pana inoata mai bine ca pestii .

Merg sa/i fac lui bebe papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, imi pare rau ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda . Faceti un targ: cand bb va raci el va fi cel care sa va invoi de la servici si va sta acasa. Bafta la convins.

a venit si la noi primavara.

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput