Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau ups, poate ai noroc si primesti macar actele inapoi (tata a patit-o prin anii '80, i-au furat portofelul si i-au uat numai banii, actele i le-a adus un nene, ca le gasise in iarba).

Noi suntem ok, a avut Ilinca o viroza saptamana trecuta dar i-a trecut (am luat-o in schimb eu si Doru), de azi merge iar la gradi.
Si a fost extrem de fericita ca a primit martisoare de la "baietii cavaleri".

Crissy77 sotul tau si-a gasit de lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sa avem o primavara minunata, plina de caldura si multa dragoste!!!!!

Am gasit portofelul, m-a sunat ieri o tanti de la Rosal ca mi l-a gasit intr-un tomberon de gunoi taman pe la Policolor, bineinteles ca fara bani in el, dar macar cu toate actele. M-am jurat ca nu mai umblu decat cu copii dupa acte la mine, mi-a ajuns cu varf si indesat.

Feli la multi ani!

Noki la noi in gaska e traditie deja, in fiecare an de 8 martie iesim doar noi gagicile undeva. Baietii stau acasa cu plozii

Revin, striga maimuta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Felicia , sa fii sanatoasa

Bianca , sa-ti traiasca sotul

de la noi nimic nou, doar ca astazi mi-au dat lacrimile cand am ajuns sa o iau pe Bia de la gradi si a iesit cu manuta plina de martisoare "asta este de la Liviu, asta de la Eric, asta de la...." era tare mandra de ce a primit ea are mama fata mare de acum, primeste atentii de la baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , bine ca ai gasit actele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Feli, te pup virtual! Pai am vrut sa-ti urez Multi ani fericiti si sanatosi! La mine inceputul primaverii e asociat cu ziua ta Ma bucur ca ai vazut apelul, ma gandema ca ti-ai schimbat numarul! Sanatate la tot familionul si mai lasa depresiile deoparte!

Joy, spor la treaba la servici si sanatate copiilor! SI eu am bifat un week-end petrecut apoape non-stop la servici

Cristina, sanatate samburelului, sa creasca mare si voinic! Pupam urechile Elisei, sa nu mai faca otita.

Madau, esti de coma cu actele astea, a cata oara le-ai prapadit? Bine ca a fost cu happy end!

Ina, ma bucur ca existi si functionezi

Roxi, ce-ti face trupa, i-ai dres? Sper ca esti cuminte cu mancarea si te umfli cu apa (regulamentar, bineinteles)

Bianca, LMA sotului, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Gabitaco, multa, multa sanatate!

Maria a dus la gradi marisoare pt toti copiii, mi se pare frumos, se bucura toti si fetite si baietei.

PRIMAVARA FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Filicia, La multi ani! Stefan lucreaza la aceeasi firma, e f greu de gasit serviciu nou in zona. Saptamana trecuta le-au dat salariul pe decembrie, peste 2 sapt intra iar in somaj tehnic. Ne-om descurca noi... (eu am pierdut 200 ron la salariu ca ne-au taiat sporul de ecran, luna febr am fost in medical deci 75%... deci... sunt cu moralul la piciorul broastei)

madau, bine ca le-ai recuperat.

Ioana, Tu ai nascut la Cuza? Cum e dotata maternitatea? S-ar putea sa ajung in Iasi pana la urma...

bianca, La multi ani sotului!

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feeeeli, ce habauca sunt...La muuulti ani plini de bucurii, inspiratie, liniste sufleteasca (asta-i mai greu), momente placute de alturi de familionul tau iubit! Am vorbit azi cu niste colegi de tine, de biserica din Poli&preotul respectiv.

Madau- bravos pentru acte!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu
Sa apuc ultimele minute din ziua de azi:
La multi ani, Feli! Sa fii sanatoasa, mult iubita, sa realizezi ce-ti propui si sa fii mai veselaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Un martisor de la Elise si o de la mine. Pe aceasta cale multumesc Cristinei MH pt site-ul pe care il administreaza, datorita ideilor de acolo avem activitati in casa (la gradi nu mai merge de o sapt, nu mai scapam de o raceala...)

imi pare rau ca sunteti bolnaviori, si ca asa profitati de site... dar daca tot va place si mesteriti acasa, poate va tenteaza sa va si jucati saptamana asta avem felicitare pentru 8 martie.

mada, ma bucur ca le-ai gasit. uitasem sa adaug hotii de buzunare la ceea ce imi place mie la posta romana.

cata, si iris era la gradi cu un brat de martisoare. de fapt era cu unul facut de ea in mana, si dupa ce mi l-a prins in piept, mi-a aratat "recolta"... imi povestea doamna ca a fost nebunie azi, si le legau de manute, apoi le schimbau, comparau intre ei cine ce a primit, cate... si incepuse cu pritena ei...@mie razvan mi-a dat unul mai frumosa ca al tau!!@
suna promitator, nu?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Feli, Multi Ani fericiti si muuuuulte impliniri!

Lavi, iti preiau urarea, ca tare mi-a placut: La Multi Ani, gagici! Multa fericire si o primavara insorita pentru toata lumea.

Bianca, sa-ti traiasca sotul!

Pupici pentru fiecare, imi pare rau ca nu am timp sa nominaliez, insa fiecare din voi sunteti in gandurile mele

Mergi la inceput